Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 147.
-
RE:
Μήνυμα[/quote]είναι vip ακόμα. έχει έρθει μόνο στα email[/quote] Οκ... Κατάλαβα... Πότε θα είναι διαθέσιμη σε όλους ξέρεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George 21: “Παράθεση από fanismarg: “Τελικά βγήκε νέα XTRV; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ναι βγήκε φίλε μου” Που είναι; δεν την βρίσκω... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από stauros2653: “fanismarg αν σε βοηθαει η περιπτωση μου εγω κατεβασα την 9.5.19 σταθερη σε ζιπ και την φλασαρα με wipes και twrp και τωρα ειναι σε σταθερη εκδοση.το οτι ξεκλειδωσες δεν αναιρει την εγγυηση.” Έχεις λινκ; ξεκλείδωτο το έστειλε ο Κινέζος... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από makis1024: “Έπεσες στην περίπτωση . Ευθύνη δεν παίρνω παρά μόνο για δική μου συσκευή. Όλοι οι υπόλοιποι πάνε από global stable σε global dev , εσύ που είσαι άτυχος και έπεσες σε ελαττωματική συσκευή και πρόλαβες να ξεκλειδώσεις και να περάσεις twrp και xtrv, προχωράς σε αχαρτογράφητα νερά δεν υπάρχει άλλος που θα κάνει την κίνηση την δική σου ,διότι όλοι απλά περιμένουν που έχουν xtrv. Εγώ εάν είχα το δικό σου πρόβλημα που πρέπει να το στείλω πίσω για επισκευή , θα παιρνούσα με το m…
-
Παράθεση από makis1024: “Τσίμπα recovery rom που περνάς από τον updater miui_HMNote5HMNote5ProGlobal_V9.5.19.0.OEIMIFA_b370a6bc7e_8.1.zip Δεν πήγαινε για εσένα το ποστ πήγαινε για τον @Sakkas Takis” Να περάσω κ εγώ αυτή; XTRV 8.7.10 έχω τώρα... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από AlexanderK: “Παράθεση από fanismarg: “Τελικά πως θα περάσω μια Official rom οποία να ναι για να το στείλω πίσω; είμαι με XTRV 8.7.10... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δοκίμασε με τον updater” Με ποια ρομ να δοκιμάσω; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από charlie2alpha: “Κι έλεγα τι θα έκανα το απόγευμα μετά τη δουλειά... Μόλις με πήρε η courier, το Note 5 έφτασε!” Με το καλό... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Επιβεβαιώστε όλοι οι κάτοχοι του εν λόγω κινητού αν σε τριψηφιο αριθμό 100 η 166 σας μεταφέρει στο 112 όταν καλείται σε αριθμό έκτακτης ανάγκης” Το δικό μου δεν το κάνει... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “bigota.d.miui.com/V9.5.19.0.OE…8.1_global_26115bcec2.tgz” Δε μπορώ να καταλάβω τίποτα... Είμαι με την XTRV 8.7.10. Μπορώ να περάσω αυτή τη ρομ κ πως;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk