Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 363.
-
SOS με εξαγωγη επαφων
Μήνυμακαλημερα παιδια... Σοβαρη ζημια και θελω βοηθεια.. το RN 3 φιλου επεσε στο νερο και επειδη δεν μπορουσε να το κλεισει καταστραφηκε ... Μου το εφερε και αφου το ανοιξα διαπιστωσα οτι ειχε αρπαξει η ταινια της οθονης που μπαινει στην μητρικη + το νερο που ειχε μπει παντου )))) .μετα απο λεπτη επεμβαση καταφερα να το κανω να δουλεψει ΑΛΛΑ χωρις να αναβει η οθονη... Μεσα υπηρχαν οικογενειακες φωτο και πολλα τηλεφωνα ασυγχρωνιστα(((((( .. Το συνδεω στο PC και το τηλεφωνο αναγνωριζεται κανονικα .. το …
-
οπα.. αυτο δεν το θυμομουν.... οκ σορρυ για την παραληψη... θα την κατεβασω απο το μαιλ μου και την αλλη παρασκευη τσεκαρω!!!!!!!!!!!! ευχαριστω!!!!!
-
7,10,12 αρομα εχω.. δεν εχω ξανακανει οτα update με το νεο συστημα... στην εφαρμογη μου βγαζει οτι ειμαι up to date!!!
-
καλησπερα παιδια.. σε kenzo γιατι δεν μου ηρθε ΟΤΑ ???? κανω κατι λαθος? εχω την τελευταια aroma ειμαι vip αλλα ΟΤΑ δεν εχω!!
-
καλησπερα. σε ενα NOTE 4 4 μηνων και αφου εγινε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πριν μερικες μερες ξαφνικα εμφανισε μεγαλη καταναλωση μπαταριας. ακομα και σε πληρη ακινησια η μπαταρια πεφτει γρηγορΑ. Η συσκευη φοραει την τελευταια international beta και δεν εχει περασμενο κανενα παραξενο προγραμμα... 1) να ξανακανω επαναφορα μηπως στρωσει???? 2) μπορω να περασω σαν update την international stable απο πανω .? η συσκευη ειναι κλειδωμενη ακομα και ελεγα μηπως μπορουσα να περασω σαν update την sta…
-
kalhmera. εχω την 7,9,7 σε κενζο αλλα δεν μου ερχεται ΟΤΑ . να την περασω χειροκινητα ??? γιατι οχι ΟΤΑ ???????
-
εγω παταω στο 5χ και μου το βγαζει 176€ ενω εδω λεει 211€???????
-
προβλημα με μπαταρια??
ΜήνυμαBINGO!!!!!!!οπως ειχα προβλςψει.. με την νεα μπαταρια ολα τελεια... η εκδοση που εχει ειναι η global 7.8.31 beta.. και η συσκευη κλειδωμενη. επειδη εχω ενεγο account και η συσκευη ειναι απο factory default να περασω τα δικα μου στοιχεια και να πρωσπαθησω ξεκλειδωμα??? ή χρειαζεται αλλη διαδικασια????
-
προβλημα με μπαταρια??
Μήνυμαδεν εχει πειραχτει τιοποτα... Ηλεκτρονικος ειμαι και το εχω τσεκαρει .. ολα ειναι μια χαρα... για αυτο και υποθετω οτι το προβλημα ειναι στην μπαταρια και μονο... αλλα ..........
-
προβλημα με μπαταρια??
Μήνυμαδεν ειπα οτι με προετρεψες ... δεν ειμαι σιγουρος αλλα δεν το νομιζω να ειχε ξεκλειδωσει γιατι μου ειχε πει οτι το ειχε απο την αρχη μαμα.... εγω εκανα ερωτηση αν με μια φαστβοοτ θα στρωσει εφοσον δεν ειναι απο μπαταρια αυτη η συμπεριφορα...
-
προβλημα με μπαταρια??
Μήνυμαopote με μια φαστβοοτ ρομ λογικα θα στρωσει... ????? περιμενω την μπαταρια εντως της επομενης ωρας και θα σας πω με σιγουρια....
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
προβλημα με μπαταρια??
Μήνυμαοχι..ουτε σε recovery κανει .. βασικα δεν ξερω αν ειναι bootloop ή το κανει λογω ρευματων απο την μπαταρια... την ωρα εκεινη πρεπει να αναψει η οθονη ολοκληρη οποτε αν το ρευμα δεν αρκει λογικο ειναι να κανει restart
-
προβλημα με μπαταρια??
Μήνυμαωπα λαθος διατυπωση... οχι στο λαγουδακι ... το λογοτυπο miui που δειχνει στην αρχη εννουσα...μετα αρχιζουν να τρεχουν οι τελιτσες και μετα που περασουν 2-3 γυρες απο τις τελιτσες επανεκκινει.
-
προβλημα με μπαταρια??
Μήνυμαδεν ξερω καν .. μου ειπε οτι ειχε official stable...δεν μπορω να δω,... το βοοτλοοπ ετσι οπως βλεπω εγω ειναι ή μονο το λαγουδακι ?? το τσεκαρα πολυ καλα .. εξαλου δεν μπορει να επισκευασει ο τεχνικος αν εχει χαλασει κατι στην πλακετα η στο πλακετακι φορτισης)))))δεν εχει και αλλο ηλεκτρονικο μερος.....
-
προβλημα με μπαταρια??
Μήνυμαοχι το τσεκαρα.. μια χαρα ειναι κατα τα αλλα... ξεχασα να αναφερω οτι την ψυλιαστικα την δουλεια οταν το εβαλα στην φορτιση που εδειχνε σκαμπανεβασματα το εικονιδιο της φορτισης .... και που μετα απο λιγο το κινητο δεν φορτιζε αλλα αρχιζε να αναβοσβηνει κοκκινο το λεντακι.... που σημαινει σφαλμα στην μπαταρια..... εμενα η απορια μου ειναι αν αυτη η συμπεριφορα συνιστα bootloop η απλα τρελαμενη αντιδραση λογω μπαταριας....