Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 87.
-
Παράθεση από vayio: “@papsr6 Αυτό ηταν το πρώτο που έκανα και μου εβγαζε μύνημα system destroyed με ένα κόκκινο θαυμαστικό! Όταν το πρωτοείδα μου κόπηκε η ανάσα. Μετα βέβαια άνοιξε κανονικά και recovery παρέμεινε η stock. @geoanto555 ROM: official global stable 9.5.9.0 Δοκίμασα τις τρεις τελευταίες twrp: 3.0.1, 3.1.0.0 και 3.2.1.0 Να δοκιμασω να φλασαρω με το flasify? ” εχεις ενεργοποιησει απο ta developer options το adb debaging? Βλεπει το adb την συσκευη σου? Αν βλεπει το adb την συσκευη και ε…
-
Παράθεση από vayio: “@ghalen Αφου ξεκλειδωσα τον bootloader με τον official τροπο, ξεκινησα διαδικασια για εγκτασταση twrp. Οποια εκδοση και αν δοκιμασα για mido, αφου φλασαρε κανονικα, οταν βαζω fastboot boot twrp_XXX.img μου βγαζει συνεχως: FAILED <remote: dtb not found>. Εχω παιδευτει απιστευτα, δοκιμασα τα παντα, bootloader ξεκλειδωτος, drivers εγκατεστημενοι... Εφαγα ποσες ωρες, τιποτα! ” μολις φλασαρεις το οποιοδηποτε twrp αμεσως μετα μην κανεις τιποτα αλλο εκτος απο αυτο. Πας στο κινητο κ…
-
Παράθεση από kosmasdel: “Παράθεση από papsr6: “τι ακριβως θετικο βρισκεις σε αυτα τα αποτελεσματα? 4 ωρες οθονη ειναι τραγικο εκτος αν ηταν το τηλεφωνο φορτισμενο για 2-3 μερες λειτουργιας. ” Σχεδον 5 μερες σε αναμονη το ειχε ο φιλος βλεπω συν τις 4+ ωρες οθόνη. Αψογα ” που το βλεπετε βρε παιδια το 5 μερες στις φωτο? Edit...τωρα το ειδα στην τελευταια φωτο απο το ρελαντι. Ετσι ναι.
-
Παράθεση από mrzoid: “https://download.lineageos.org/mido@papsr6 Σου είναι ευκολο να μου δώσεις link από την έκδοση που έχεις περασμένη? Γιατί όσες έχω δοκιμάσει ως τώρα, το twrp μου βγάζει σφάλμα... ” LineageOS Downloads Η τελευται α 28 απριλιου. Download twrp-3.2.1-0-mido.img Αυτο το twrp official last 3.2.1.0. Αν εχεις samsung camera η omnivision θα εχεις μαυρο βιντεο .πες μου να σου δωσω λινκ για fix.
-
Παράθεση από mrzoid: “Παράθεση από papsr6: “Ειπα να γυρισω πισω στο miui απο lineage γιατι καποια χαρακτηριστικα του ειναι χρησιμα αλλα μετα την 9.2.10 και stable και dev ειναι πραγματικα για κλωτσιες. Γυρισα παλι στη lineage που καθε update ειναι μακραν καλυτερο απο miui οσο αφορα ταχυτητα μπαταρια και σταθεροτητα. Κριμα να εχεις φτιαξει κατι καλο και να δινεις μια να τα κανεις μανταρα. ” Τα γράψανε λίγο στα παλιά τους τα παπούτσια μου φαίνεται, επειδή έρχεται καινούριο λειτουργικό, miui 10...E…
-
Ειπα να γυρισω πισω στο miui απο lineage γιατι καποια χαρακτηριστικα του ειναι χρησιμα αλλα μετα την 9.2.10 και stable και dev ειναι πραγματικα για κλωτσιες. Γυρισα παλι στη lineage που καθε update ειναι μακραν καλυτερο απο miui οσο αφορα ταχυτητα μπαταρια και σταθεροτητα. Κριμα να εχεις φτιαξει κατι καλο και να δινεις μια να τα κανεις μανταρα.
-
Παράθεση από mantilas: “Πάντως εγώ αν εξαιρέσουμε τους πρώτους 2 μήνες εχω μετανιώσει για την αγορά του. Ενα κινητό που το πηρα λογω της μεγάλης του αυτονομίας με καλομαθε στην αρχη και με τις αναβαθμισεις με ξενερωσε. Θα μου πεις κάτσε να μάθεις να το γυρίσεις στην 9.2.1.0; Θέλουμε να γίνει η ζωη μας ευκολότερη όχι δυσκολοτερη. Και το κακό είναι οτι εδω και αρκετό καιρό όλοι οι χρήστες παραπονιουνται για την μπαταρία και τον browser που τον χαλασανε και η xiaomi κοιμάται. ” δεν ξερω τι παιζει μ…
-
Παράθεση από Fotis Bougadakis: “το κινητό μου φαίνεται θα με τρελανει , μετά την 3η φόρτιση στην 9.5.8 σήμερα το πρωι στα 10 λεπτά έπεσε 1% και στις 2 ώρες έξω από το φορτιστή με μισή ώρα ομιλία έπεσε στο 89%. Προχθές με 55 λεπτά ομιλία έχασε 4%. Δεν έχω αλλάξει τίποτε. Είναι δυνατόν ? Τι πήγε στραβά στην τελευταία φόρτιση. Μήπως μου λέει κανε μου hard reset? Τις γυναίκας μου αντίθετα δουλεύει μια χαρά με τις ίδιες εφαρμογές πανω ” κατα την γνωμη μου οι τελευταιες ρομ ειναι για κλωτσιες και δεν …
-
Εχθες περασα την τελευταια dev επειδη η stable ετρωγε γρηγορα την μπαταρια. Μεχρι σημερα το βραδυ και η dev καταπινει αρκετα στο ρελαντι και ενω απενεργοπειησα ειδοποιησεις και αλλα συνεχεια το android system ειναι στο 30% ενω το SOT στο 18%. Μηπως καποιος εχει καμια ιδεα? Ειναι απαραδεκτες οι νεες ρομ με τετοια καταναλωση ενω με τη 9.2.1.0 η μπαταρια ηταν πολυ μακρυα κορυφαια.
-
Παράθεση από sgatz: “Παράθεση από papsr6: “Παιδια καλησπερα. Εχω μουρλαθει στο να ρυθμιζω αυτο το αναθεματισμενο google assistant αλλα δεν καταφερα τιποτα. Εξηγω... Θελω να του μιλαω ελληνικα πχ «καιρος» και μου απανταει στα ελληνικα. Το εκανα στο προηγουμενο κινητο μου moto x 2014 αλλα δεν θυμαμαι τι ειχα ρυθμισει. Μηπως ειναι καποιο bug της ρομ και δεν παιζει? Με τις ρυθμισεις που εχω κανει τωρα ουτε καν μου απανταει φωνητικα αλλα μονο στην οθονη. Τα φωτα σας please... ” Τράβα ρυθμίσεις- πρόσθ…
-
Παντως η 9.5.8.0 ειναι εντελως για κλωτσιες. Η προηγουμενη stable ηταν stable . Αυτη εδω απο μπαταρια ειναι για κλωτσιες η διαχειρηση των εφαρμογων αντε γεια (το chrome einai πρωτο σε καταναλωση και με καθαρισμα data cache δεν γινεται τιποτα) και ο browser σε σχεση με τον προηγουμενο παλι για κλωτσιες. Περασα παλι με fastboot την 9.2.1.0 αλλα δεν μπορω να βγαλω απο notification την ειδοποιηση του updater ουτε το ταμπελακι στο εικονιδιο settings και στο cleaner kokkinizoyn ola. Εχει αρχισει να με…
-
Παράθεση από anachris84: “Γειά σας! !!! Έχω το redmi note 4 3gb/64gb...πριΝα μισή ώρα έκανα επανεκκίνηση και από τότε κολλάει στο logo Mi.... Είναι γνήσιο με global stable rom ” εχεις ξεκλειδωσει bootloader? Μπες recovery πατωντας power + volume up κρατησετα μεχρι. Α κανει δονησει και να σου εμφανισει παλι το mi. Θα τα χασεις ολα αλλα θα ανοιξει μαλλον.
-
Παιδια καλησπερα. Εχω μουρλαθει στο να ρυθμιζω αυτο το αναθεματισμενο google assistant αλλα δεν καταφερα τιποτα. Εξηγω... Θελω να του μιλαω ελληνικα πχ «καιρος» και μου απανταει στα ελληνικα. Το εκανα στο προηγουμενο κινητο μου moto x 2014 αλλα δεν θυμαμαι τι ειχα ρυθμισει. Μηπως ειναι καποιο bug της ρομ και δεν παιζει? Με τις ρυθμισεις που εχω κανει τωρα ουτε καν μου απανταει φωνητικα αλλα μονο στην οθονη. Τα φωτα σας please...