Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-53 από 53.

• Δοκιμασε να ενεργοποιήσεις τη Διεθνη Περιαγωγη

• Παράθεση από sokri_m: “Καλημέρα κ Χρόνια πολλά σε όλους τους συμφορουμητες!!! Εγώ χθες παρέλαβα την παρακάτω θήκη pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=252129070376&alt=web Κουμπωνει πολύ καλά, έχει ωραια αίσθηση, ειναι πολυ ωραια αλλά έκανε το τηλ αισθητά πιο βαρυ.... Μάλλον θα πάω σε απλή σιλικόνη nilkin που καλύπτει και τις τρύπες για να αποφυγή κ τη σκόνη στην selfie cam ” Παράθεση από SOGOKOU: “Καλημερα φιλε μου για τις τρυπες στα ακουστικα εγω εχω παρει αυτο απο το ebay!! 4-100 Cell Phone …

• για αγορές από ebay και όχι μόνο μέσω paypal δες και αυτόν τον οδηγό Μεταφορά χρημάτων στο Balance του Paypal (updated)

• Καλημέρα κ Χρόνια πολλά σε όλους τους συμφορουμητες!!! Εγώ χθες παρέλαβα την παρακάτω θήκη pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=252129070376&alt=web Κουμπωνει πολύ καλά, έχει ωραια αίσθηση, ειναι πολυ ωραια αλλά έκανε το τηλ αισθητά πιο βαρυ.... Μάλλον θα πάω σε απλή σιλικόνη nilkin που καλύπτει και τις τρύπες για να αποφυγή κ τη σκόνη στην selfie cam

• Δουλευει σε κανένα το ΟΤP στα SMS (ειδικά με winbank) ? Αν ναι με ποιά rom?

• Εγώ πάλι ενώ είχα περάσει (με την παραλαβή) μέσω της εφαρμογής "αναβάθμιση" την προηγούμενη DEV είχα κανονικά αυτόματες ενημερώσεις αλλά αποφάσισα να κάνω clean install. To έκανα με τον οδηγό του ceaser χωρίς pc και έβαλα την 5.12.17 (developer). Αντιμετώπισα αρχικά το ίδιο προβλημα με το κόλλημα στο mi cloud και το έλυσα επιλέγοντας στην αρχή την αγγλική γλώσσα! Μετά δεν μπορούσα να ενεργοποιήσω τα δεδομένα κινητής (Q card) αλλά με ξαναπέρασμα την ίδια rom μέσω της εφαρμογής λύθηκε. Το μόνο που…

• Καλησπέρα, μια μικρή ερώτηση για στατιστικούς λόγους: Έχαι κανείς/καμιά παρατηρήσει σκόνη στο τζάμι της μπροστινής κάμερας; Πως μου ήρθε; Το είδα στο [TUT] Get rid of the Dust in Front Camera | Redmi Note 2 και μάλλον το έχουν πολλοί...

• Μια άλλη επιλογή είναι το 17track play.google.com/store/apps/details?id=yqtrack.app Αξιζει μια δοκιμη...

• Παράθεση από makis7920: “καλημέρα.. Το πρόβλημα δεν είναι στη Ρομ. Αστοχία υλικού από όταν το αγορασα.ευχαριστώ για το λινκ στο ebay αλλά να ρωτησω για την γνησιότητα του αντλαλτικου αν ξέρεις.από ότι είδα είναι όλη ή πλακέτα και φοβάμαι μην έχω άλλου είδους προβλήματα αν δεν είναι ή γνήσια. ” Δεν είναι γνήσιο!!! Δεν βρήκα original xiaomi. Και aliexpress μια απο τα ίδια aliexpress.com/item/Original-f…e-Ribbon/32502901234.html

• Παράθεση από caeser: “Οχι... αυτό δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ δεδομένο και ΚΑΘΟΛΟΥ αυτονόητο!!! Μια μικρή βόλτα στο φόρουμ και θα το διαπιστώσεις! Ποστάρουν όπου να'ναι, λένε ότι να΄ναι! Οπότε εάν δεν ρωτήσεις συγκεκριμένα δεν υποθέτεις ποτέ ότι μιλάνε για τη συσκευή του θέματος! ” Ευχαριστώ για την πληροφορία. Θα το έχω υπόψη μου...

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από sokri_m: “Καλως σας βρήκα! Απλά ήθελα να δείξω στον φίλο μια διαφορετική προσέγγιση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει σχετικά με τον φωτισμο στο back key button. Αν δεν κάνω λάθος στο ανταλλακτικό που αναφέρθηκα είναι και τα led των 3ων κουμπιών (λογικά το δικό του έχει καμμένο το αντίστοιχο led) To βιντεακι ειναι για να πάρει μια ιδέα ποσο ευκολα ή δύσκολα αλλαζει ανάλογα με τις εμπειρίες του... ” Καλώς ήρθες στο φόρουμ!Αν είχες κάνει παράθεση, θα φαινόταν εύκ…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από sokri_m: “ ” Το ανταλλακτικό που δείχνεις στο Ebay είναι για συσκευή Redmi Note 2, το βίντεο που ποστάρεις είναι απο κινητό Redmi 2 και η συσκευή που έχεις δηλώσει στο προφίλ σου ότι έχεις είναι Lenovo_S820... Περί τίνος πρόκειται γενικότερα? Δεν σου ανάβει το Led της φωτογραφικής μηχανής? ” Καλως σας βρήκα! Απλά ήθελα να δείξω στον φίλο μια διαφορετική προσέγγιση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει σχετικά με τον φωτισμο στο back key button. Αν δεν κάνω λάθος στ…

• Για το πρόβλημα με το led νομίζω η αγορά κάτι τέτοιου απο e-bay Placa Carga USB Plug Charge Board Ricarica Ladeplatte Xiaomi Hongmi Redmi Note 2 | eBay και με οδηγίες από youtube youtube.com/watch?v=sex4yUcfnBk θα λυθεί...