Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 75.

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από thomas01: “Μπορώ καπως να δω αν έχει TWRP; ” Φυσικά! Μπες στη Recovery... δες τι έχεις και ξαναβγες: Πήγαινε "αναβάθμιση" (το μπλε εικονίδιο που έχει ένα βέλος και δείχνει προς τα επάνω ) Πάτα τις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά στην οθόνη σου, και απο το μενού που θα βγεί πάτα "επανεκκίνηση σε λειτουργία Recovery" και δες που θα σε βγάλει... Αν έχεις TWRP θα γράφει, "TeamWin" πάνω πάνω και θα έχει έγχρωμο μενού (Πατάς reboot-->System") για να επσιτρέψεις πίσω στη Mi…

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

sallonikios - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

εγω θα επαιρνα χρυσο η gold ιδιο χρωμα με τα 6σφαιρα μου η αληθεια ειναι οτι ψαχνω για χρυσο καπακι να στολισω το 2αρι μου αν δεις κανεις κανενα καλο ας σφυριξει forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7712/

• Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από arist1976: “Δυστυχώς με factory reset που έκανα, σβηστήκανε και οι επαφές από τη σιμ. ” Τι "αδυνατον" λένε οι άλλοι απο πάνω?ΑΔΥΝΑΤΟΤΑΤΟΝ είναι!!! Αυτό δεν γίνεται που λες! Είναι "τεχνικά" ΑΠΙΘΑΝΟ να συμβεί! ” Οκ βρε παιδιά, πάντως σας το λέω έκανα factory reset για να περάσω μια άλλη ρομ και σβηστήκανε οι επαφές από τη σιμ. Και ευτυχώς είχα κρατήσει μπακαπ και με το restore επιστρέψανε. Τελοσπάντων πως μπορώ να αντιγράψω τις επαφές από…

• Μερικές φορές κολλάει η μπάρα κ δε κατεβαίνει μόνο με restart διορθώνεται Εχω ρωτήσει ξανά αλλά απάντηση δε πήρα η τελευταία rom έχει καλύτερή αυτονομία από τις προηγούμενές η μία απ τα ίδια κ αυτή

• κ μετά κάντε ένα screenshot για να το έχετε ενθύμιο

• εχω το redmi note 2 prime κ ειμαι με τη 5.10.8 ας μου πει κάποιος που την είχε κ έχει δοκιμάσει τις πιο καινούργιες dev έχει διάφορα η μπαταριά η είναι περίπου στα ιδία πλαισια

• συνήθως η μπαταριά βγάζει τη μέρα άνετα μπορώ να πω δηλαδή μένει το βράδυ περίπου 20% αλλά έχει τύχει 2/3 φορές να κατεβαίνει σφαίρα κ το μεσημέρι να θέλει φορτιση κ να είναι ζεστό το Κινητό τι μπορεί να συμβαίνει, να τρέχουν από κάτω κάποιες εφαρμογές; επίσης κάπου έχω δει όταν κλείνεις το τηλ για stand by μιλάω να κλείνει τις εφαρμογές ξέρει κανείς που είναι αυτή η επιλογή;

• Παράθεση από MIUI_ART: “Θα σου πω μία τεχνική να βγάλεις και εσύ μεγάλο σκορ, και θα μου απαντήσεις αν αξίζει τον κόπο να κάνεις κάτι τέτοιο. - Να την έχεις φορτισμένη τουλάχιστον στο 80% - Βάλε την συσκευή σου σε Flight Mode. - Κλείσε GPS & Bluetooth - Bγάλε και την SIM Card για να μην κάνει Paging ούτε για κλήση ανάγκης. - Βγάλε όλες τις εφαρμογές από το Autostart. - Κλείσε την φωτεινότητα στο ελάχιστο (ίσα να φαίνονται τα γράμματα) - Κάνε Reboot να είναι έτοιμη. - Άσε την συσκευή σου για πολύ…

• Κανε ένα restart μήπως κάτι έχει κολλήσει

• μια χαρα σας βρισκω με τα εικοσαρια σας πλακα κανω αλλα sorry εγω προτιμω τη dev ιδου ο λογος forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6649/

• όταν έχω τ ακουστικά η μουσική ακούγεται αρκετά δυνατά, αλλά όταν μιλάω με κάποιον είναι πιο χαμηλα μπορώ να το δυναμώσω με το engeneering mode;

• τι ειναι αυτα που λες τωρα μη μας βαζεις ιδεες και δε τη παω τη stable επειδη δε ρουταρετε με τη προηγοπυμενη ρομ ποσο πηγαινε στον ιδιο χρονο η μπαταρια κ ποια ειχες

• Παράθεση από billtox: “Παιδιά για το root θα υπάρχει κάτι θα μπορούμε να το κάνουμε μετά και εάν ναι με ποιο τρόπω; ” root προς το παρων τουλαχιστον δε γινεται η stable αν εχει καλυτερη αυτονομια με τη stable τοτε θα τη περασω αλλιως μια χαρα ειναι η dev

• εχω περασει τη τηλεοραση στο τηλεχειριστηριο αλλα δε μπορω να περασω το ac MITSUBISHI HEAVY ανοιγω το ac κ παταω συνεχομενα TAP TO CONTINUE αλλα δε κανει κατι λογικα θα πρεπει να το κλεισει γιατι γραφει power off κανω κατι λαθος?? να πω οτι ειναι γνωστο κ συνηθισμενο το μοντελο του 4 χρονων περιπου

• νασαι καλα σ ευχαριστω πολυ,

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από sallonikios: “μπαινω στα αρχεια αλλα εχει μονο μια εφαρμογη απ τις 200 που εχω αλλα και στις εικονες που πατησα παρατεταμενα κ μετα περισσοτερα εχει τις επιλογες αντιγραφη, προσθηκη στ αγαπημενα μετονομασια κ λεπτομερειες” ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΔΩ, επειδή απο εκεί είμασταν εκτός θέματος: Εσύ εφαρμογή θέλεις να κάνεις private ή αρχείο ή φάκελο? Εφαρμογή δεν μπορείς να τη κρύψεις. Μπορείς όμως να την κλειδώσεις και να την ανοίγεις μόνο εσύ! (Τις 200 εφαρμογές σου…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από sallonikios: “Καλημέρα Δοκίμασα κάποιες εφαρμογές πού κλειδώνουν αρχεία αλλά δε δουλεύει καμία Γνωρίζεται κάποια πού να λειτουργεί;” Δεν χρειάζεσαι εφαρμογές να το κάνεις αυτό.. Το κάνει η Miui... Πήγαινε επάνω στο αρχείο ή φάκελο που θέλεις (μέσα από το φάκελο "αρχεία"), πάτα συνεχόμενα επάνω στο αρχείο ή φάκελο που θέλεις, επέλεξε "περισσότερα" και μετά "Make private"...” μπαινω στα αρχεια αλλα εχει μονο μια εφαρμογη απ τις 200 που εχω αλλα και στις εικονες π…

• Καλημέρα Δοκίμασα κάποιες εφαρμογές πού κλειδώνουν αρχεία αλλά δε δουλεύει καμία Γνωρίζεται κάποια πού να λειτουργεί;

• Παράθεση από billtox: “Σφεντόνα το εργαλείο με την rom 5.10.16 από χθες το δουλεύω και είναι κομπλέ μέχρι στιγμής!” απο μπαταρια πως ειναι με τη προηγουμενη ρομ

• καλημερα για να δυναμωσει το ηχειο στην ανοιχτη ακροαση ποια ανεβαζουμε κ ποσο για να μη κανουμε ζημια στο ηχειο LOUDSPEAKER MODE (speaker, speakerphone) ring, 112,136,160,184,208,232,255, max 160 sip, 112,136,160,184,208,232,255, max 160 mic, 255,208,208,180,255,208,196, max 160 (unchangeable) fmr, 112,136,160,184,208,232,255, max 160 sph, 48,60,72,84,96,108,160, max 160 (unchangeable) sph2, 48,60,72,84,96,108,160, max 160 (unchangeable) sid, 0,0,0,0,0,0,0, max 160 (unchangeable) media, 64,128,…