Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-110 από 110.
-
μου αρέσει. Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
τα καταφερα. το τελευταιο που εγραψα ποιο πανω ειναι ο λογος που ειχε μπρικαρει
-
τελικα τα καταφερα. σε recovery και flash recovery με το mipcsuit που εβγαζε σφαλμα αλλα εβγαλα και εβαλα το usb και το φλασαρε. ουτε που θυμαμε πως ακριβως τα εκανα αφου δουλευα και με adb. ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες. το τηλ μπρικαρε οταν ξεκινησε να φλασαρει το miflash μια φαστμπουτ ρομ με πειραγμενο bootloader και το σταματησα στα 750 sec επειδη εβγαζε σφαλματα ενω ο χρονος συνεχιζε
-
κλειδωμενο είναι. Αλλά σε fastboot μου βγάζει σφαλμα
-
για και απο μενα. εχω καταφερει να μπρικαρω το redmi note 3 pro το οποιο μπαινει σε recovery (unlock) kai fastboot mode. πως μπορω να το επαναφερω γιατι δεν μπαινει σε download mode; to miflash mporei na to kanei ; γιατι μου βγαζει ακαθοριστο σφαλμα. το mp csuit βγαζει σφαλμα επισεις. υπαρχει αλλο προγραμμα; με τα mtk τα παω καλυτερα δεν περιμενα να κολλησω ετσι με το qualcomm
-
XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool