Παρατήρησα ότι στην gcam η φωτογραφία είναι 4,61μβ 3024Χ4032 ενώ η στοκ 7,97μβ 4032Χ3024 (ίδια φωτογραφία πάντα). Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη μέρα και παρατηρώ ότι στην στοκ είναι πιο φωτεινή ενώ στην gcam πιο σκοτεινή αλλά και ένα κλικ πιο ρεαλιστική. Δεν καταλαβαίνω την διαφορά των pixels όμως! Έχω πειράξει το saturation που είχε προτείνει ένας φίλος παραπάνω
Σχετικά με την Spigen που την έχω και εγώ εδώ και περίπου 3 εβδομάδες! Πολύ καλή αλλά με το ένα χέρι ζοριζεται λίγο πλέον και επίσης η κάμερα δεν καλύπτεται τέλεια γιατί εκεί λεπταίνει αν το δείτε από τα πλάγια! Κατά τα άλλα όπως και να πέσει δεν παθαίνει τίποτα απολύτως!
Εχω την 10 περασμένη global. Έχει αλλάξει το σύστημα με τις ειδοποιήσεις! Κατεβάζω την κουρτίνα και πατάω παρατεταμένα πχ στο play store και έχει επιπλέον επιλογές.. επίσης στο Gmail μετά από ψάξιμο βρήκα κάτι για προτεραιότητες και είναι στο υψηλή, πατάω για επείγον αλλά δεν πατιεται! Και όλα αυτά γιατί στο δυνατό δεν έχει δόνηση.. και όταν πατάω δόνηση το αποεπιλεγει. Στην 9 ήταν ένα κλικ πιο απλά!