Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 49.

• Το mi4 παιζει, το mi2s κατεστρεψα.... εχω ενα για την δουλεια και ενα για το hobby...

• τους drivers που θα τους βρω... γιατι ολα τ αλλα τα εχω κανει... (εκτος απο το καλωδιο αφου το συνδεω με το mi4 και παιζει κανονικα στο pc)....

• Εμενα που μετα απ ολα αυτα δεν μπορει ακομα να δει το κινητο εχει κανεις καποια ιδεα του τι να κανω? Εμενα δειχνει το fastboot, φορτιζει κανονικα αλλά οτι και να εχω προσπαθησει δεν μπορει να το δει ο υπολογιστης οποτε δεν μπορω να το φλασαρω... οποτε αν εχει κανεις καμια ιδεα πως να το δει το pc.... ευπροσδεκτη!! ευχαριστω

• Κύριοι η 6.4 δουλεύει καλά? Κανένα πρόβλημα?? Να την περάσω? Ευχαριστώ.

• Το τραγικό ειναι ότι ειχα συνηθισει τις εβδομαδιαιες developer και τωρα τσεκαρω καθε 3 και λιγο αν βγηκε νεα stable

• Παιδια μια ερωτηση (μαλλον χιλιοαπαντημενη αλλα...) Εχω περασει στο mi4 κανονικα με reset απο developer την προηγουμενη stable, για να κανω update την κατεβαζω και την κανω απο τον updater? και δευτερον αν κανω απ ευθειας αναβαθμιση απο τον updater (δεν κατεβασω το αρχειο απο δω) θα ειναι η ελληνικη ή κινεζικη? ευχαριστω ps. για αλλη μια φορα bravo για την δουλεια που κανετε!!!

• Ποια η διαφορα της stable απο την developer (ρωταω αν η developer που ανανεωνεται συχνοτερα ειναι καλυτερη) και β) καθε ποτε ανανεωνεται η stable εκδοση? Ευχαριστω Ps. Να συνεχισω να βαζω developer ή να βαζω την stable και να περναω μονο αυτην οταν ανανεωνεται?

• Ουσιαστικα σου ψαχνει τη λεξη που του λες παντου, αρχικα στο web και μετα ψαχνει σε app και τελος στις επαφες σου Οποτε το μονο που εχεις να κανεις μετα ειναι να πατησεις στην επαφη και να παρεις τηλεφωνο (που οταν οδηγεις το προβλημα ειναι να βρεις τον αλλο το να τον πατησεις απλα ειναι....) Αυτο που δεν καταφερα να κανω ειναι να αποκλεισω ολα τα αλλα και να του πω να ψαχνει μονο στις επαφες μου... Κατα τ αλλα ειναι πολυ καλο!

• η @@κια ειναι οτι βαζει τονους!!! Λειτουργει μια χαρα στο mi4 το προβλημα ειναι οτι στην αναζητηση των επαφων βαζει τονους στα ονοματα οποτε στον τηλεφωνικο καταλογο δεν βρήσκει τον Γιώργο αν τον εχεις γράψει Γιωργο (βλακεια γιατι θα ηταν πολυ ωραιο να σου βρισκει τα ονοματα καθως οδηγεις...) Κατα τ'αλλα εχουν κανει πολυ καλη δουλεια σχεδον ολες τις λεξεις τις βρήκε....

• Introducing Xiaomi Mi-4

trisstann - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Κυριοι... περι οθονης συνεχεια.. Εχω το mi4 καμια 15ρια μερες τωρα. Ειμαι και γω απο αυτους που αρνουνται πεισματικα ζελατινες, θηκες κτλ. και χρησιμοποιω το κινητο οσο λιγοι... Το κινητο με κλειδια στην τσεπη μεχρι τωρα κανενα προβλημα. Υγρασια στην οθονη και να απαντας σε κλησεις !!!! κανενα προβλημα (το χω στο θερμοκηπιο και μεχρι τωρα οταν με επαιρναν τηλ και καταφερνα να το σηκωσω, ποτε δεν καταφερνα να το κλεισω!!!). Και τελος τα χω παιξει με την καμερα που οταν εστιασεις σε ενα προσωπο (μ…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Σε μία ώρα από τώρα (12) για το Mi-3W & Mi-4” Κατεβαζουμε χωρις προβλημα? διαβασα κατι για Soft Brick προβλημα στο mi4... H αν το κανω update απο τον updater δεν θα εχω προβλημα? Ευχαριστω!

Μήνυμα

Το παρελαβα!!! Μιλαμε οτι σαν ποιοτητα κατασκευης και ταχυτητα δεν παιζεται! Η μεταφραση σας δουλευει αψογα και περασε και το android market που δεν το ειχε οταν το παρελαβα απο το merimobiles.... η @@κια ειναι οτι στο antutu το βγαζει κατω απο το mi3w κατα τ' αλλα ομως δεν παιζεται!!! παρακατω καποιες εικονες... Screenshot_2014-09-20-18-57-36.jpg Screenshot_2014-09-20-17-38-24.jpg Screenshot_2014-09-20-17-38-34.jpg

Μήνυμα

κοιτα εγω εχω το mi2s κανα χρονο τωρα και δεν εχω λογια... σκεφτομουν καιρο να παω για mi3 αλλα νομιζω οτι σαν design το 4 δεν παιζεται. Το ibuygou το εχει 415$ και το merimobiles μετα απο ενα mail που τους εστειλα το αφησαν 419$ οποτε το πηρα (σκεφτομουν να παρω ή αυτο ή το note 3 neo Lte στα ιδια λεφτα).... οποτε σε καμια 10ρια μερες που θα ρθει θα σας πω εντυπωσεις...

Μήνυμα

οκ... ευχαριστω!

Μήνυμα

Ελληνικη rom για το Mi4 ποτε το βλεπετε? παραγγειλα πριν μερικες μερες απο merimobiles και λογικα σε καμια 10ρια μερες θα το εχω.. αλλα οπως βλεπω rom μονο αγγλικες... Ευχαριστω..

• Παράθεση από CrisPaf77: “Δυο φιλοι μου παράγγειλαν 9 μέρες μετά απο μένα (εγω απο merimobiles) και παρέλαβαν 7 μέρες πριν απο μένα.Αντιλαμβανεσαι τι δούλεμα έφαγα. Παρήγγειλαν Δεύτερα πρωι και παρέλαβαν Πεμπτη μεσημέρι.” Τελικα οι φιλοι σου αδικα σε κοροϊδεψαν.... Αν παραγγειλεις απο την ευρωπαικη αποθηκη τους θα πρεπει να πληρωσεις $48 ακομα... 2-5 days Delivery by UPS DHL GLS, without customs issue.$48.00 οποτε αν το πηρες με δωρεαν μεταφορικα απο merimobiles και παραδοση στο μηνα... μαλλον κε…

• Αν ηταν τοσο απλο θα ειχε ηδη γινει... αλλα το ανοιξεις εταιρια στην ελλαδα (εναρξη,τεβε,φοροι κτλ) ειναι ενα θεμα... γι αυτο ξεκινησα το galop για να δω πως το παιρνει ο μεσος κατοχος του xiaomi μιας και καθε ενας απο εμας είναι ήδη "ξεψαρρωμενος" (έχει φέρει τουλάχιστον 1 τηλέφωνο από την κίνα)....

• Παράθεση από Silvester: “Ταπεινή μου γνώμη, μόνο σαν warehouse κάποιου κινέζικου eshop έχεις πιθανότητες επιτυχίας.” warehouse κινεζικου δεν παιζει νομοθετικα στην Ελλαδα, αυτος πρεπει να ειναι ο λογος που και η merimobiles αν και το διαφημισε ουσιαστικα ποτε δεν εφερε (εκτος απο 3-4 τηλεφωνα) στην Ελλαδα, (οπου κι αν εχεις εδρα επιχειρησης αν εχεις αποθηκη στην Ελλαδα θα πρεπει να τιμολογεις (εχεις ελληνικο ΑΦΜ) και να βαζεις ΦΠΑ απο ελλαδα). Διαφορετικα με μια καταγγελια σου σκιζουν οτι εχεις …

• Παράθεση από Tilemaxos42: “αν ψάξεις καλα υπαρχουν site πολλα ... οποτε οπως καταλαβες λιγο δυσκολο να το παρω απο εδω ... στο skroutz καποιος το 16αρι το δινει 389 € κλεψιμο .... ειμαι σιγουρος οτι το εχει παρει οπως εγω στα 195 € και με διαφορα εξτρα δωρα ... για κανε την διαφορα ... 389 - 195 = 194 ευρω .... οχι ρε φιλε ειναι αλλο ενα τηλεφωνο ... 200 € με δωρα με απλο ταχυδρ. σε 2 βδομαδουλες .... και το 23 % τσεπαουα ...” Η ερωτηση μου δεν ηταν αυτη... η ερωτηση μου ειναι αν το κινητο κανει…