Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 72.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από lampros: “+ παραμενει στο logo ΜΙ παγωμενο? ” Ποιο κινητό έχεις; Χρησιμοποιείς σωστά αρχεία; ” redmi note 3 και χρησιμοποιώ αυτον τον οδηγο που αναφερεται στην πρωτη σελιδα

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από lampros: “μου πεταει αντι του TWPR το recovery της mui ” Πρώτα θα κάνεις flash το recovery και μετά θα δώσεις fastboot reboot με πατημένο το volume ” εκανα ξανα την διαδικασια απο την αρχη. μετα το reboot με κρατημενο το + παραμενει στο logo ΜΙ παγωμενο?

• καλησπερα χρόνια πολλά εχω το κινητο μιας φιλης αγορασμενο απο cosmote REDMI NOTE 3 το έχω ηδη κανει με επιτυχία στο δικο μου πρωην τηλεφωνο με τη βοηθεια σας και ειχα επιτυχία τωρα κανω τον οδηγό βημα βημα ...ολα οκ μολις παω να τρεξω το TWRP για να βαλω την ελληνικη ρομ μου πεταει αντι του TWPR το recovery της mui η ρομ που φοράει ειναι global 8.1 σταθερη δοκιμασα να βαλω μια developer αλλα δεν περναγε λόγω οτι φοράει νεωτερη εκδοση απο ότι λεει επισης το MUI SUITE λεει ότι δεν υποστηρίζει το …

• Παράθεση από demakhs: “Δεν τα παίρνεις από την αρχή, από δω: Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega) ” Η επιτυχία ηταν σιγουρη !!!!!!!!!!!!!!!!!! ευχαριστω

• Παράθεση από demakhs: “μήπως όμως αυτός είναι ο οδηγός για το twrp???? ΣΤΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...... Ήπια και μερικά παραπάνω κόκκινα κρασάκια!!!!!!! ” στην υγεια μας!!!!!!!!!!!!!! λοιπον το τηλεφωνο ειναι unlock μετα απο αιτηση και φαινεται κανω τον οδηγο step by step το μονο θεμα εκτιμω οτι ειναι η STABLE ROM που φοραει πιθανον να πρεπει να γινει το FLASH με μια DEVELOPER ROM το παραξενο ειναι οτι το TWRP εχει περασει κανονικα, τα WIPE δεν περναγαν καταφερα και περaσαν με FORMAT, δεν εβλεπα την ROM…

• Παράθεση από demakhs: “Δηλαδή μας λες ότι: Δημιούργησες mi account, έκανες αίτηση για ξεκλείδωμα, σου ρθε έγκριση, ξεκλείδωσες, εγκατέστησες MiPhone2015731.exe - Google Drive, Android ADB Drivers · koush/support-wiki Wiki · GitHub, έβαλες το κινητό σε fastboot mode, πέρασες twrp, φλάσαρες τη ρομ με το sp flash tool και εξακολουθείς και έχεις την προηγούμενη, προβληματική rom με την οποία ήρθε το τηλέφωνο?? ” απαντα τα ανωτερω σωστα !!! πλην sp flash tool τωρα κανω το sp flash tool....θα βαλω μια…

• Παράθεση από demakhs: “Όταν είσαι στο twrp κ συνδέεις το κινητό, δεν το βλέπει σαν δίσκο το pc να αντιγράψεις την ρομ?? SD card ή otg φλασακι δεν διαθέτουμε?? ” σε καταλαβα .... δοκιμαζω ευχαριστω =============== Νοε 26th 2016, 7:24pm =============== εκανα ολη την διαδικασια περασαν ολα τα θεματα ...και μετα το reboot το τηλεφωνο εχει την προηγουμενη ROM που ειχα απο οταν ηρθε το τηλεφωνο MIUI clobal 8.0.5.0.0 stable τι προβλημα υπηρξε? τι κανω λαθος ρε παιδια?

• καλησπερα στα τζιμανια παιδια κολλησα μεχρι να με ξεκολλησετε κανω τον οδηγο οπως τα γραφει βαζω TWRP και ξεκιναω wipe τα σχετικά δεν περναει κανω format και μετα περναει το wipe οταν μπαινω install δεν βλεπω την ROM που εχω βαλει μεσα στο τηλεφωνο ...(την εχω βαλει σε 2 σημεια ) επιπλεον δεν βλεπω τους φακελους που ξερω ... τι στο καλο συμβαινει? επισης ποια ελληνικη ROM προτεινετε να βαλώ την 29?

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από lampros: “μου ηρθε μνμ οτι το τηλεφωνο μου remi note 4 χρειαζεται να κανω τπτ αλλο ;;;; ” Λάμπρο... σε ΄χάσαμε, Πάρτο απο την αρχή.Έκανες αίτηση και σου ρθε το οκ? ” και εκανα την διαδικασια του unlock ......και μου ηρθε το παραπανω μνμ "you have granted the permission to unlock your device. (Μi Account .....). Download Mi Unlock Tool at Apply for unlocking Mi devices" =============== Νοε 25th 2016, 8:29pm =============== Παράθεση από lampros: “Παράθεση από…

• καλησπερα μου ηρθε μνμ οτι το τηλεφωνο μου remi note 4 "you have granted the permission to unlock your device" χρειαζεται να κανω τπτ αλλο ;;;; οταν παω και το τσεκαρω μου βγαζει unlocked: no τι κάνω?

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από lampros: “ποιο nick βαζω? ” Όταν πας να δημιουργήσεις λογαριασμό ..στο τέλος δεν ζητάει κάτι στα Κινέζικα;Εκεί βάζεις ένα όνομα .. ότι να ναι ” ωραια!!!! το ιδιο ειχα κανει και την προηγουμενη φορα το δεκτηκε και με πεταξε στο κινεζικο forum ....περιμενω ή γραφω καπου αλλου οτι με ξεχασαν προτειμω το 2ο αν εχετε το Link να τους το περασω μην με ξεχασουν παλι:)

• Παράθεση από geoanto555: “Βρε εύκολο είναι... Σε κάθε σημείο έχει επιλογή Αγγλικά.. Μόνο στο τέλος της δημιουργίας λογαριασμού, την στιγμή που βάζεις το nickname δεν έχει... ” συμφωνω εχω ξεκλειδωσει και αλλα τηλεφωνα φιλων ποιο nick βαζω?

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από lampros: “τι κανω? ” Ξανα δοκίμασε να κάνεις την αίτηση με τα ίδια στοιχεία... Σε αφήνει; ” το πολεμαω εδω και καιρο συνεχεια κανει το ιδιο.... απλα καποια στιγμη μεσα απο τα κινεζικα καταλαβα οτι το πηρε μεσω του site, αλλα μαλλον ηταν ονειρο

• Παράθεση από demakhs: “Να μπεις στην ίδια σελίδα που κανες την αίτηση να κατεβάσεις το Mi Unlock tool.. ” αυτο εκανα και μου βγαζειτο εξης μνμ "your device isn't supported by MI unlock" τι κανω? παω στην σελιαδα που μου προτεινει η οποια εναι στα αγγλικα αρχικα και μετα με βγαζει σε μια κινεζικη που ζηταει το user name που εχω στο forum.....

• γεια σας εχω κανει αιτηση για ξεκλειδωμα του xiaomi redmi note 4 εδω και 20 ημερες και δεν εχω λαβει απαντηση. ποια ειναι η επομενη ενεργεια?

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από lampros: “Καλησπέρα στην παρέα μολις εγινα κατοχος ενος REDMI NOTE 4 εχει clobal rom το προβλημα μου ειναι οτι δεν το βλεπει το misuite ωστε να μπορεσω να ξεκλειδώσω το bootloader. ευχαριστω εκ των προτέρων ” Το unlock tool θέλεις ” ναι αυτο θελω για να μπορεσω να περασω την ελληνικη version

• Παράθεση από demakhs: “το mipcsuite δε μπορεί να δει marshmallow συσκευές...υπομονή .. ” δλδ και να την flashαρω δεν αλλαζει τπτ? οποτε ξεκλειδωμα δεν... ??

• Καλησπέρα στην παρέα μολις εγινα κατοχος ενος REDMI NOTE 4 εχει clobal rom το προβλημα μου ειναι οτι δεν το βλεπει το misuite ωστε να μπορεσω να ξεκλειδώσω το bootloader. ευχαριστω εκ των προτέρων

• Παράθεση από geoanto555: “Λοιπόν αρχικά βάλε το σωστό κινητό στο προφίλ σου να μην μπερδευόμαστε.. Άκου τι θα κάνεις... Ενώ είσαι σε fastboot κάνε fastboot flash recovery twrp3_by_mic_hennessy.img και μετά αποσύνδεσε το κινητό από το pc... Πάτα-κράτα το Power και με το που δεις να μαυρίζει η οθόνη αμέσως πάτα -κράτα το volume ΠΑΝΩ. ” Ευχαριστώ

• Παράθεση από lallasgr: “@lampros αφού μπει το TWRP και ολοκληρωθεί η εικόνα που δείχνεις παραπάνω γράφεις fastboot reboot και τότε κρατάς το Volume+ και πατάς enter και θα μπει μια χαρα!! ” το εκανα και κανει συνεχεια reboot αν αφησω το vol up κανει restart και μπαινει στο android