SOS παιδιά βοήθεια δεν μπορώ να περάσω το backup από το παλιό κινητό από mi cloud. Μάλλον επειδή όταν το πρώτο άνοιξα με ρώτησε και του είπα σαν νέα συσκευή (δεν θυμάμαι όμως και σίγουρα) μέχρι να περάσουν η τρεις μέρες για το ξεκλείδωμα τώρα δεν με ρωτάει τίποτα μόνο το google
Παράθεση από demakhs: “δοκιμάζεις factory reset...με ότι συνεπάγεται αυτό. αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader του ρίχνεις μία fastboot με το miflash. το αμέσως επόμενο βήμα, αλλαγή μπαταρίας. το πιο επόμενο βήμα, το redmi 7. ” Πριν ένα μήνα έβγαλα την δικιά μας έβαλα την glopal μπας και δω διάφορα άλλα τίποτα ουσιαστικό άρα πιστεύω είναι μπαταρία που το στελνουμε και πόσο στοιχίζει ξέρουμε.
Καλημερα στην παρέα Έχω πρόβλημα με το Mi 5s με την μπαταρία ούτε μιση μέρα δεν μου βγάζει με μισή ώρα το πρωί fb και άντε κανένα μύνημα βαιπερ και τηλέφωνα μέχρι τις τρεις έχει τελειωσει μπαταρία. Έχετε κάτι να προτείνεται να το αλλάξω το λείπαμε βασικά αλλά δεν γίνεται αλλιώς
Πλάκα κάνετε ........ Αυτή δεν είναι developer;;;; Όταν λέμε stable έπρεπε να είναι εδώ Index of /current/Stable Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που δεν βγενει ; Εδώ έχει βγει getrom.php?r=314&m=yes&app=false Την έχει βάλει κανεις;;;
Παράθεση από MIUI_ART: “Θα βγαίνουν σταδιακά και οι υπόλοιπες όπως για το Mi 5S (Capricorn) & Mi 5S Plus (Natrium). Κολλήσαμε ...... στο mi5s kai plus; ”
Καλήμερα στην παρέα αποφάσισα να στείλω το κινητό πίσω αφού ακόμα είναι στην εγγύηση να δούμε τη θα μου πουν για το μικρόφωνο που δεν δουλεύει. η εταιρία που τα φτιάχνει είναι η citysaid και η εταιρία που το αγόρασα η citismarket. Λογικα θα πρεπει να του περαρω clobal και να το το κλειδώσω πάλι. Πιον οδηγο να ακολουθησω????
Παράθεση από pasific: “Καλησπέρα στην παρέα έχει χαλάσει το μικρόφωνο από το τηλέφωνο τις γυναίκας μου μονο από ανοιχτή ακρόαση μπορεί να μιλήσει δεν την ακούνε ......έχουμε κανένα μαγαζί που μπορεί να το φτιάξει ;;;; Αξίζει λέτε;;;;;; τις έκανα αναβάθμιση αλλά μάλλον δεν είναι από software Έχει ξανασυμβεί σε κανέναν. ” Παράθεση από amavroudis: “Δεν δοκιμάζεις μέσα από το CIT μενού αν όντως είναι χαλασμένα τα μικρόφωνα; Μπαίνεις CIT πατώντας επαναλαμβάνεται πάνω στο kernel και τεστάρεις μικρόφων…
Καλησπέρα στην παρέα έχει χαλάσει το μικρόφωνο από το τηλέφωνο τις γυναίκας μου μονο από ανοιχτή ακρόαση μπορεί να μιλήσει δεν την ακούνε ......έχουμε κανένα μαγαζί που μπορεί να το φτιάξει ;;;; Αξίζει λέτε;;;;;; τις έκανα αναβάθμιση αλλά μάλλον δεν είναι από software Έχει ξανασυμβεί σε κανέναν.