Παταω τελείες στην εφαρμογή αναβάθμιση μέσα από το κινητό για να βάλω την 6.1.21 τώρα έχω την 6.1.14 επιλεγω το αρχείο ζιπ και κρασαρει η εφαρμογή . Κάνω κάτι λάθος;
Εμενα ολα καλα πηγαν μονο που κολησε λιγο το twrp και περιμενα πολλη ωρα (μιση ωρα περιπου δεν εκλεινε απο power και εκλεισε με συνδυασμο vol + power ) και ευτυχως ξαναανοιξε με εγκατασημενη την ελληνικη
Δεν μου έχει έρθει ακόμα αλλά έχω μια απορια βρε παιδιά, οκ βάζουμε το Twrp μετά κανουμε instal την ελληνική χωρίς wipe ή με, και αν με, με όλα τα wipe.
Παράθεση από Raf Xiaomakos: “Αδερφια μια ερωτηση.Εγω εχω την MIUI 77.0.11.0/STABLE απ το κινεζομαγαζο που το αγορασα?Για να κανω αυτην την διαδικασια μπορω να βαλω μανισια DelevoperROM και μετα με τους κωδικουσ ξεκλειδωματος να περασω αυτην?? Με λιγα λογια αυτη ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω την προκυμενη στιγμη? ” Αν εχει ελληνικα πρεπει να κανεις αυτο αν παλι εχεις μονο αγγλικα κινεζικα κανε αναβαθμιση μεσα απο κινητο την Delevoper και τα υπολοιπα τις πρωτης σελιδας