Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.
-
Ξεκλείδωμα Bootloader
ΜήνυμαΚαλησπέρα guys! Παρέλαβα σήμερα το Redmi 3s για τη σύζυγο και έχω την εξής απορία. Μπορώ να ξεκλειδώσω τον bootloader με τον λογαριασμό μου το οποίο χρησιμοποίησα για να ξεκλειδώσω το Redmi note 3 ή πρέπει να κάνω εκ νέου αίτηση ξεκλειδώματος με νέο λογαριασμό? Ευχαριστώ, Νίκος
-
Παράθεση από zzmi: “δυστυχως οπως ανεφερα εξ αρχης ενσυρματη συνδεση με πι σι μεσω 192,168,31,1 δεν γινεται.Απο τα λινκσ της αρχης που διαβασα δεν βοηθανε στο δικο μου θεμα. Ευχαριστω παντως ” Για να μπορέσεις να έχεις πρόσβαση στην ip 192.168.31.1 πρέπει αρχικά η συσκευή που χρησιμοποιείς να βρίσκεται στο ίδιο δίκτυο. Οπότε η σύνδεση σου είναι μόντεμ σε xiaomi router και pc συνδεδεμένο στο xiaomi είτε ασύρματα είτε ενσύρματα. Δοκιμασε αρχικά αυτό και πες μας αποτελέσματα. Νίκος
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά παίδες!!! Από εχθές και εγώ κάτοχος του mini router καθώς και του Smart home kit. Πλέον όλες οι συσκευές συνδέονται ασύρματα στο xiaomi. To setup μου Netgear modem---->Asus RT N16 Gigabit router---->xiaomi mini router με στατική ip από το Asus και ενεργοποιημένος ο DHCP server. Συνεχίζουμε με το έξυπνο σπίτι