Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sourlas98: “Ρε αλανια, όταν ανοίγετε την κάμερα στο Redmi pro, σας κάνει και εσάς ένα ελαφρύ ήχο το ηχείο??” Όχι εμένα δεν κάνει κάτι. Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
-
Παράθεση από princegr: “Παράθεση από vassam: “Εγώ έχω περασμένη την XTRV 6.12.1 2 βδομάδες περίπου και δεν έχω κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα. Εμένα μου ήρθε από geekbuying με ξεκλείδωτο bootloader. ” αρα πέρασες κατευθείαν twrp και μετά την ελληνική rom, σωστά; ” Ναι, ναι. Ακολούθησα τον xiaomi-miui.gr/community/index…-για-πρώτη-φορά/?pageNo=1 χωρίς κανένα πρόβλημα.
-
Παράθεση από princegr: “καλημέρα, εγώ το παρήγγειλα από Banggood την Παρασκευή 16/12/2016, δεν μου ήρθε κανένα σχετικό μήνυμα για καθυστέρηση, και το έστειλαν το Σάββατο 17/12/2016. Επομένως το έχουν in stock πραγματικά και το στέλνουν όπως γράφουν σε μία ημέρα. Να σημειώσω ότι το έστειλαν μέσω Swiss post (Ταχυδρομείο Ελβετίας) ενδεχομένως για αποφυγή τελωνείου, δεν ξέρω...!!. Κάτι άλλο γιατί μόλις έρθει το δικό μου θα χρειαστώ την βοήθεια σας, βλέπω στο φόρουμ ότι αρκετοί είναι αρκετά ευχαριστη…