Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 825.
-
Παιδία δουλεύει και σε εμένα.. 1000 ευχαριστώ είστε η καλύτερη ομάδα.. Μπράβο ρε παιδιά --- Μια ερώτηση υπάρχει τρόπος αυτό το open music player στο notification bar να φύγει?? Νομίζω κάπου είχα δει μια φωτογραφία που κάποιος έβαλε το restart button, το force to close all και κατι άλλο.. Πώς μπορώ να το κάνω αυτό?
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Gkontos10: “έκανα ότι περιγράφει εδώ Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery) αλλά λεέι ότι είμαι στην MIUI 5.3.27 beta και οχι στην GTV 5.3.27 Μετά το ξανακανα σαν Update package αλλά το ίδιο και πάλι Το λογισμικό του κινητού με δείχνει στην παλιά ρομ MIUI 5.3.27 beta Αλλά το ota Updater με δείχνει στην gtv τι κάνω λάθος?? Ακόμα το location δεν φτιάχνει ούτε με το patch Καμία ιδέα ρε παιδιά???” Τώρα για το location, επειδή δ…
-
έκανα ότι περιγράφει εδώ Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery) αλλά λεέι ότι είμαι στην MIUI 5.3.27 beta και οχι στην GTV 5.3.27 Μετά το ξανακανα σαν Update package αλλά το ίδιο και πάλι Το λογισμικό του κινητού με δείχνει στην παλιά ρομ MIUI 5.3.27 beta Αλλά το ota Updater με δείχνει στην gtv τι κάνω λάθος?? Ακόμα το location δεν φτιάχνει ούτε με το patch Καμία ιδέα ρε παιδιά???
-
Πχ το patch για το location, με ποιο από τα 2 το περνώ και πώς? Θα δοκιμάσω να κανω Update to zip της ρομ να δω αν φτιάξει ---- Δοκίμασα και σαν Update package και πάλι τίποτα... Ο ota Updater μου δίνει τη σωστή ρομ Αλλά το κινητό την παλιά Συν οτι δεν φτιάχνει το location... Για το ίδιο πρόβλημα νομίζω αναφέρθηκε κάπου στο φόρουμ άλλα δεν το βρίσκω
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από kok8: “ Στην GTV-5.3.27 αναφέρομαι όπου το wifi location των google maps και πως επηρεάζει την εφαρμογή καιρού(Weather & Clock Widjet) που χρησιμοποιεί το wifi location και gps. Ευχαριστώ.” ΟΚ κατάλαβα... location-fix_aries_5.3.27_5.3.27.zip” το έκανα update package σε ΜΙ2 αλλά παλι δεν βρίσκει το ποθεσία κάνω κάτι λάθος ?
-
έκανα ότι περιγράφει εδώ Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery) αλλά και πάλι μου λεέι ότι είμαι στην MIUI 5.3.27 beta και οχι στην GTV 5.3.27 και έχουν χαθεί και όλα μου τα contacts βοήθεια πώς τα βρίσκω ??? έκανα titanium αλλα δεν τα επαναφέρει !!!
-
2 ερωτήσεις Αν κάνω τιτανιουμ δεν θα χρειαστεί να ξανα φτιάξω όλα τα δεδομενα, εφαρμογές ήχους κλήσεις κτλ από την αρχη? Θα το βάλω και θα γίνουν ολα όπως ηταν παλιά?? Και Δεύτερη ερώτηση επειδή δεν έχω καταλάβει Η ελληνική GTV ρομ είναι ακριβώς η ίδια με την ευρωπαϊκή, απλα έχουν τα παιδιά διαγράψει τις άσχετες γλώσσες? Ή είναι άλλη ξεχωριστή ρομ?
-
Καλημέρα φίλοι μου Είμαι κάτοχος ΜΙ2 και έχω περασμένη την MIUI 5.3.20 beta από το ευρωπαϊκό σαιτ.. Αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος Υπάρχει τρόπος να περάσω την ελληνική GTV 5.3.27 από το σαιτ μας, χωρίς να πρέπει να τα διαγράψω όλα από το κινητό και να θέλω μετά να τα ξανά στείνω???
-
Παράθεση: “Παιδία εγώ έχω άλλο πρόβλημα.. Όταν πάω να ενεργοποιήσω τα pop ups είναι ολα γκρίζα και δεν με αφήνει να κάνω τίποτα..?? Καμία ιδέα?” τα κατάφερα αλλά παλι δεν δουλεύει
-
Εγώ που έβαλα την MIUI 5.3.6 Beta από το ευρωπαϊκό σαιτ, πώς κάνω upgrade σε αυτήν?