Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 825.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Παράθεση από EvangeliaK: “σε ένα ρομαντικό ταξίδι ” Σε ρομαντικό ταξίδι δεν πάνε ποτέ με την Global αλλά με την unofficial :lol:” Χαχαχα θεούλης, και αν το μάθει η global να τρέχεις για format Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
χαχαχαχα καλημέρα παιδιά όπως δηλώνει και ο τίτλος έχουμε πρόβλημα αφού η γυναίκα μου θέλει κινητό και πρέπει να της βρώ το κατάλληλο για να αποφύγουμε υπερχρεώσεις για samsung κτλ κύριο κριτήριο είναι η κάμερα αφού με της γυναίκες μονο αυτό μετράει κατά την άποψη σας ποιο κινητό πρέπει να πάρω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ??? ακόμα τώρα με τις αλλαγές των region κτλ τι πρέπει να κοιτάζω στα versions για να μην έχω θέματα .. πχ βλέπω Redmi note 7 μόνο CN version έχει. τι παιζει με αυτό ???
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “Google Camera Port: BSG apks” Ωραίος.. Και περνάω μέσα από recovery? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Χε χε χε πολύ λογική απάντηση φίλε Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
παιδιά καλημέρα το ξέρω ότι είμαι λίγο εκτός του θέματος αλλά ψάχνω ψάχνω και κανένας δεν βοηθάει !! λοιπών είμαι σε ΜΙ6 με περασμένη την τελευταία Dev 9.1.3 όπου μέσω ΑΡΩΜΑ πέρασα την google camera το θέμα σαν άσχετος που είμαι θέλω λίγη βοήθεια με τα ποιο κάτω .. τι να επιλέξω ?? θυμίζω είμαι σε ΜΙ6 και οχι σε ΜΙ8 General * Support level override (default was set on NEXUS_2015) * Supported HW level back camera (default was set on LIMITED) * Supported HW level Front Camera (default was set on L…
-
Μια τελευταία ερώτηση που έχω κάνει αρκετές φορές αλλά δεν παίρνω απάντηση.. ποια είναι η διαφορά της Google camera με την miui? Ποια είναι καλύτερη? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Αν το κάνω αυτό λογικά όμως δεν θα μου εμφανίζει τα νέα email Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Από τις ρυθμίσεις >> Διαχείριση εφαρμογών >> Mail >> κάνε μία διαγραφή δεδομένων, αλλά μετά ίσως χρειαστεί να ξαναπεράσεις τα mail Accounts που έχεις. ;)” Μπααα πάλι τίποτα Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Gkontos10: “Παιδιά ενα περίεργο πρόβλημα που βρήκα σε ΜΙ6.. Από την ώρα που πέρασα την ρομ στο notification bar, έχει μπει μια γραμμή που γράφει email αλλά όταν πατάω πάνω ειναι κενό.. Πώς μπορώ να το φύγω? ” Δοκίμασε ένα Wipe των Cache & Dalvik Cache από το TWRP Recovery. Δεν βλέπω κάτι τέτοιο στο δικό μου Mi-6. ;)” Άρχοντα τίποτα πάλι μου το βγάζει.. Μπας και έχει τίποτα settings? Και κάτι τελευταίο ποια είναι η διαφορά της Google camera με την miui? Ποια ε…
-
Παιδιά ενα περίεργο πρόβλημα που βρήκα σε ΜΙ6.. Από την ώρα που πέρασα την ρομ στο notification bar, έχει μπει μια γραμμή που γράφει email αλλά όταν πατάω πάνω ειναι κενό.. Πώς μπορώ να το φύγω? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Παιδιά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ stock camera και Google camera σε ΜΙ6?? Ποια από τις δύο είναι καλύτερη και γιατί? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Σε ΜΙ6 δουλεύει η Google camera παιδιά??? Sent from my MI 6 using Tapatalk