Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 577.

• Συγχαρητηρια @mixaliscy πιστευω ειναι το τελειο δωρο για το καλοκαιρι!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• @pillopoulos Οι ελληνικες stable και GTV και οι ξενες Global βγαζουν μια χαρα με FP και με την μπροστα και με την πισω καμερα. Τσεκαρισμενο!

• ξεκινησα ενα νεο θεμα στο αγγλικο φορουμ με μια προταση για παραπανω ασφαλεια σε περιπτωση κλοπης ή απωλειας του κινητου μας. Αν εχετε καποια αλλη προταση ή σχολια πανω σε αυτο θα χαρω να το ακουσω. Επισης αν σας φαινεται καλη ιδεα πατηστε στο rate μπας και μαζεψει αρκετα και το δουν και οι developers του αγγλικου φορουμ γιατι αλλιως θα παει άπατη οπως ολες οι αλλες True Anti-theft option in order to enhance locate device - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum (η ιδεα δεν ειναι καμια δικια …

• @lallasgr Επειδη εχω και τις 2 την nilkinn χρησιμοποιω καθε μερα... οταν ερθει σιγουρα θα την βαλεις και θα την κρατησεις, γιατι ειναι σαν να μην εχεις θηκη και εχει και πολυ καλυτερο grip απο οτι σκετο το κινητο (που γλυστραει σαν διαολος). Χτες btw εφαγε την πρωτη ΚΑΛΗ τουμπα το κινητο... πηγα να το βαλω στην κωλοτσεπη και γλυστρισε και εφυγε καθετα κατω σε τσιμεντο απο 1 μετρο υψος περιπου (ειμαι και ψηλος). Και επειδη ο νομος του merphy ειναι πανταχου παρων καταφερε και επεσε καθετα με την κ…

• Παράθεση από pavlidisc: “@Project_P Όσο για την Microsoft...στον τομέα mobile έχει τελειώσει το παιχνίδι. Απλά αργεί να το παραδεχτεί. Μήν την βάζεις καν στο καζάνι...δεν υπάρχει μέλλον σε αυτό το χωράφι για εκείνη. Άργησε. ” Τα περι Microsoft τα ελεγα για το οτι προσπαθει να περασει ενα ενιαιο λειτουργικο παντου, πιο πολυ με εμφαση στα PC . Το οτι το παιχνιδι του mobile το εχει χασει ειναι πλεον δεδομενο Παράθεση από DaRk_dOg: “Το να είσαι στην τελευταία εκδοχή android δεν είναι πανάκεια αλλά έ…

• Χαιρομαι γιατι πανω κατω συμφωνω με τους περισσοτερους και λεμε τα ιδια πραγματα! @pavlidisc συμφωνω με τα περισσοτερα που λες 2 post πιο πανω. Γενικα ο μονος λογος που θελω MM ειναι για θεματα συμβατοτητας με νεα app και τεχνολογιες και επειδη λενε οτι εχει θεωρητικα καλυτερη διαχειρηση μπαταριας. Απο εκει και περα αν και η CM ειναι καλη χρηση και αγια, μπορω να πω οτι εχω καραβολευτει με την MIUI και μου αρεσει και η εμφανιση της και η λειτουργια της. Και εννοειται οτι αν μπορει να παρεχει η R…

• Παράθεση από pavlidisc: “Ας ελπίσουμε νε έρθει με Andoid 6.0 ” H αληθεια ειναι οτι και εγω περιμενω την ΜIUI8 οχι για την ROM την ιδια (μιας και οι διαφορες μου φαινονται μικρες και οχι απαραιτητα καλες ) αλλα για να δω αν θα παρουμε ΜΜ . Βεβαια κραταω ΠΟΛΥ μικρο καλαθι και κατι μου λεει οτι θα παραμεινουμε με Lolli ....

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Παράθεση από shinig: “το skynet το εχει δοκιμάσει κανείς στο κινητο μας; ” Το 1997 με καταστροφικη επιτυχια Ετοιμαζεται βεβαια και μια εκδοση για το 2017 με Genisys OS Ααα μαλλον λες το app ε? αυτο οχι YΓ: Sorry αλλα δεν μπορουσα να αντισταθω!

• @occam Καλως ηρθες κατ αρχην. Αυτο με την φορτιση πρεπει να το κανει σε ολα. Το κανει σιγουρα στο δικο μου και το εχω παρατηρησει να το αναφερουν και αλλοι χρηστες και εχεις να κανει προφανως με το οτι δινει απο χαμηλα μεχρι καποιο σημειο για να φορτισει πιο γρηγορα και μετα φορτιζει πιο αργα στα τελευταια 10-15% περιπου για καλυτερη φορτιση και μεγαλυτερη διαρκεια. Και με app που βλεπεις τα mAh μπορεις να το τσεκαρεις αυτο (και το ιδιο συμβαινει και στο φορτιστη, που ζεματαει στο μεγαλυτερο μερ…

• @Frix Ευχαριστουμε για την ενημερωση. Μερικες ερωτησεις... - Η τελευταια εκδοση ειναι βασισμενη σε MM , σωστα? Εχεις δει τιποτα ενδιαφερον extra? - Απο οτι βλεπω κλειδωνει ο bootloader παιρνοντας αυτη την ROM, αλλα παραμενει το TWRP. Δοκιμασες μετα να την ξαναξεκλειδωσεις με τον κλασσικο τροπο η δεν γινεται ? Aπο οτι λενε ξεκλειδωνει κανονικα αλλα προυποθετει να κανεις sign in με Mi Account μεσα απο το κινητο το οποιο δεν ξερω αν ειναι εφικτο (εκτος αν εχουν προεγκατεστημενη την εφαρμογη). - Εχε…

• @stylianosst Μια χαρα παιζει σε Cosmote και Vodafone σε ολες τις μπάντες (2G / 3G / 4G- LTE )

• Παράθεση από Souits: “@Project_P λέει ότι είναι ήδη unlocked. Αλλά μάλλον πλάκα μας κάνει, τι να πω...... ” Σωστος απο κεκτημενη ταχυτητα νομιζα οτι ελεγε locked. Λες να μας τρολαρει?

• Παράθεση από tas1020: “Καλημερα σε ολους εχω το Note 3 Pro με Official Chinese Rom 7.3.2 και Unlocked Bootloader πως περναω την ελληνικη ρομ ? Ευχαριστω !πολυ ” Φλασαρεις μια China Developer και μετα ακολουθεις τον οδηγο της πρωτης σελιδας!

• Και εγω s5k3p3_omida01 σε ασημι/μαυρο 32gb αγορασμενο απο Minideal EU πριν κανα 3μηνο

• Εννοειται οτι θα ηθελα με τρελα την ναυαρχιδα σε vfm τιμη! Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Ευχαριστουμε για αλλο εναν υπεροχο διαγωνισμο και καλη τυχη σε ολους!

• Παράθεση από toumpanosk: “Μιλησα με vickmall μεσω mail και μου ειπαν οτι το κινητο ηδη βρισκεται Ολλανδια...το status βεβαια ακομα γραφει " 2016-05-31 19:51 The item is pre-advised" Θα μας τρελανουν οι Κινεζοι.... ” μην τρελενεσαι αργεί ή ενημέρωση. Και εγώ περίμενα κάτι πράγματα και 10μερες έγραφε ότι είναι ακομα κινα και στην επόμενη ενημέρωση είχαν φτάσει Ελ Βεν

• Παράθεση από Mylosjohny: “Πως ξεκλειδωσες το κινητο σου πριν σου ερθει? ” Η αδεια για να ξεκλειδωσεις εχει να κανει με τον λογαριασμο στο MiAccount και οχι το κινητο (για αυτο και οταν παρεις εγκριση μπορεις να ξεκλειδωνεις μια συσκευη τον μηνα). Οποτε αν κανεις λογαριασμο μπορεις να κανεις απο πριν την αιτηση.

• Εχω παρει αρκετες φορες απο minideal Κινα (και τελευταια το RN3 απο EU warehouse) και δεν ειχα θεμα αλλα καλο ειναι Το Claim καλο ειναι να το κρατησεις. Πριν λιγο καιρο ενα παιδι στο φορουμ πηγε να παρει απο honourbuy EU επειδη βιαζοταν και ταλαιπωρηθηκε αρκετα αν θυμαμαι γιατι τον καθυστερησαν αρκετα και στο τελος ακυρωσε και πηρε απο αλλου...