Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 103.
-
Υπάρχει στο άμεσο πλάνο η αναβάθμιση για το Mi10 σε 12.5? Ρωτάω καθώς για να περάσω το νέο TWRP θα πρέπει να κάνω format data, οπότε έλεγα να τα συνδυάσω και να μην στήνω από την αρχή. Εκτός και εάν από την 12.2.9 που έχω τώρα μπορεί να περαστεί η 12.5 από πάνω χωρίς format?
-
Παράθεση από pavlos mavroeidis: “Παράθεση από l_themis: “ ” Καλησπέρα φίλε μου το έχουμε πει εδώ και ένα μήνα Boot recovery κάνουμε μόνο από fastboot... Διαφορετικά boot loop ” Sorry δεν το είχα δει. Οπότε κάνω reboot to fastboot και από εκεί κάνω restart με το volume+ πατημένο? Ρωτάω για να είμαι σίγουρος καθώς δεν την παλεύω να στήνω από το μηδέν για 3η φορά σε μια μέρα
-
Παράθεση από pavlos mavroeidis: “Παράθεση από l_themis: “ ” Καλησπέρα φίλε μου το έχουμε πει εδώ και ένα μήνα Boot recovery κάνουμε μόνο από fastboot... Διαφορετικά boot loop ” Sorry δεν το είχα δει. Οπότε κάνω reboot to fastboot και από εκεί κάνω restart με το volume+ πατημένο? Ρωτάω για να είμαι σίγουρος καθώς δεν την παλεύω να στήνω από το μηδέν για 3η φορά σε μια μέρα
-
Σε Mi10 με την τελευταία stable 12.2.2 αντιμετωπίζω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα. Με το που κάνω επανεκκίνηση σε recovery, το κινητό παθαίνει soft brick και μένει στην εικόνα του fastboot και δεν κάνει τίποτα. Μετά από πολύ προσπάθεια κατάφερα να περάσω το τελευταίο recovery που βρήκα να δουλεύει σε Android 11 για το Mi10 (umi) recovery-TWRP-3.4.2B-0623-XIAOMI10-CN-wzsx150 και αναγκαστικά έκανα format data και τα πέρασα όλα από την αρχή (ευτυχώς τα περισσότερα επανήλθαν από το backup). Φαντάστηκα …
-
Σε Mi10 με την τελευταία stable 12.2.2 αντιμετωπίζω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα. Με το που κάνω επανεκκίνηση σε recovery, το κινητό παθαίνει soft brick και μένει στην εικόνα του fastboot και δεν κάνει τίποτα. Μετά από πολύ προσπάθεια κατάφερα να περάσω το τελευταίο recovery που βρήκα να δουλεύει σε Android 11 για το Mi10 (umi) recovery-TWRP-3.4.2B-0623-XIAOMI10-CN-wzsx150 και αναγκαστικά έκανα format data και τα πέρασα όλα από την αρχή (ευτυχώς τα περισσότερα επανήλθαν από το backup). Φαντάστηκα …
-
Να αναφέρω πως στο Mi10 με την 12.0.7 η κάμερα λειτουργεί κανονικά πάλι όπως και το Viber (διορθώθηκαν τα συγκεκριμένα προβλήματα που υπήρχαν στην 12.0.4)
-
Παράθεση από gkalen: “@l_themis Εφόσον το λες δε θα δουλεύει σε κανέναν η κάμερα .. Αναγκαστικά πας στην προηγούμενη και θα χρειαστεί format data , επανεκκίνηση σε twrp και μετά factory reset για να προχωρήσεις σε εγκατασταση της προηγούμενης Ρομ .. Το μόνο που δε κατάλαβα είναι ότι είναι encrypted το twrp , δε ξέρω αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα με το twrp του mi 10 .. κανονικά εφόσον είχες κάνει format data την πρώτη φορά δεν θα έπρεπε να έχεις κάποιο πρόβλημα με το twrp .. EDIT Μπορώ επίσης …
-
Δοκίμασα τα πάντα, factory reset, επαναφορά, στήσιμο από το μηδέν σαν νέα συσκευή... δυστυχώς τίποτα, η κάμερα δεν δουλεύει. Μπορει κάποιος να πει εάν σε Mi10 η νέα ρομ 12.0.4 του δουλεύει η κάμερα? Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να επιτρέψω στην 12.0.1 γιατί είναι encrypted το twrp
-
Παράθεση από amavroudis: “Δοκίμασες να κάνεις καθαρισμό των δεδομυτξς εφαρμογής της κάμερας πρώτα; ” Το δοκίμασα αλλά δυστυχώς τίποτα. To factory reset θα το διορθώσει?
-
Καλησπέρα, σε Mi10 πέρασα την 12.0.4 επάνω από την 12.0.1 και δεν δουλεύει καθόλου η κάμερα Έκανα πάλι εγκατάσταση αλλά δυστυχώς τίποτα.... Πρέπει να κάνω factory reset για να την περάσω και να μην έχει θέμα? Έχει αντιμετωπίσει άλλος παρόμοιο πρόβλημα?
-
Παράθεση από amavroudis: “Δεν γνωρίζω δυστυχώς. Αλλά με την εναλλαγή της Xiaomi και τη χρήση των Google App για κλήσεις και μηνύματα έχει δημιουργηθεί θεματακι... Προσπάθησε αργότερα, αύριο πάλι μήπως και είναι θέμα των servers τώρα... Edit: Για δοκίμασε να βγάλεις και το χρήση wifi μόνο για συχρονισμο sms. Σου δίνει επιλογές μετά; ” Δυστυχώς τίποτα, δεν μπορώ να επαναφέρω μηνύματα και ιστορικό κλησεων Όποια άλλη ιδέα για να δοκιμάσω αποδεκτή
-
Αυτό το μήνυμά μου βγάζει αλλα το μήνυμα δεν έρχεται ποτέ
-
Παράθεση από amavroudis: “Πριν είχες την official global stable και τώρα έβαλες xtrv stable. Έχουν διαφορετικές εφαρμογές για τις κλήσεις Κάιντα μηνύματα, εξού και δεν γίνεται συχρονισμος... ” Και πώς μπορώ να τα επαναφέρω? Πάντως πριν που χρησιμοποιούσα την xtrv developer στο Mi9T και έκανα επαναφορά στο Mi10 official stable δούλεψε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα
-
Παράθεση από l_themis: “Για να περάσω 1η φορά την stable 12.10 σε Mi10 που βρίσκω το TWRP??? Στο σχετικό chat δεν υπάρχει EDIT Για όποιον ενδιαφέρεται βρήκα και χρησιμοποίησα το recovery από εδώ TWRP_umi.img | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other ” Μετά από μελέτη και κάποιες προσπάθειες περάστηκε η stable σε Mi10 και όλα κομπλέ εκτός από ένα πράγμα. Δεν κάνει επαναφορά τα μηνύματα και το αρχείο κλήσεων από το backup στο cloud, αλλά ούτε μπορώ και να ενεργοποιήσω να κάνει backup στα νέα. Υπάρχε…
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
l_themis - - Recoveries
ΜήνυμαΕυχαριστώ για τα link, η ερώτηση μου ήταν εάν υπάρχει η "Ελληνική" έκδοση... Προς ενημέρωση χρησιμοποίησα αυτό TWRP_umi.img | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other και λειτούργησε μια χαρά
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
l_themis - - Recoveries
ΜήνυμαΥπάρχει TWRP για το Mi10????
-
Για να περάσω 1η φορά την stable 12.10 σε Mi10 που βρίσκω το TWRP??? Στο σχετικό chat δεν υπάρχει EDIT Για όποιον ενδιαφέρεται βρήκα και χρησιμοποίησα το recovery από εδώ TWRP_umi.img | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other
-
Να κάνω μια ερώτηση καθώς περιμένω να εγκριθεί το ξεκλείδωμα και να περάσω την stable rom σε Mi10.... Έχω διαβάσει πως βάζοντας μια card sim slot με 2 sim και rom με source από eu δουλεύει κανονικά το dual sim function. Ισχύει?
-
Εφαρμογή Τηλέφωνο
l_themis - - Mi 10 (Umi)
ΜήνυμαΝαι το γνωρίζω αυτό, έλεγα μήπως μπορούμε να κάνουμε και quick search που το είχα συνηθίσει....
-
Εφαρμογή Τηλέφωνο
l_themis - - Mi 10 (Umi)
ΜήνυμαΚαλημέρα, είμαι κάτοχος του Mi 10 αλλά θα ήθελα να περιμένω την stable rom και να μην βάλω την beta tester. Μέχρι να βγει όμως υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιώ την custom εφαρμογή του τηλεφώνου έτσι ώστε να μπορώ να κάνω Search και ταχεία κλήση στην εφαρμογή στα Ελληνικά?