Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 200.
-
Έχω αναβαθμίσει, εδώ και μερικές ημέρες, σε 8.5.3.0 Official Global Stable και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την διαχείριση της μπαταρίας. Συνεχίζω να έχω την ίδια αυτονομία (3 ημέρες), με την μέτρια χρήση που του κάνω.
-
Έχω τα Windows 10 Pro, χωρίς να έχω περάσει τους ειδικούς drivers που περιγράφονται στους οδηγούς. Στο Device Manager, δεν το έχει καθόλου στα Universal Serial Bus controllers. Όπως έγραψα και στην fog, στο Device Manager το έχει αναγνωρισμένο στις Φορητές Συσκευές (Portable Devices), σαν Redmi Note 3. Αλλά αυτό μάλλον δεν σημαίνει κάτι, αφού απλώς διαβάζει το όνομα της συσκευής, αλλά δεν το βλέπει ούτε σαν Android Phone ούτε σαν ADB Interface device, όπως διάβασα στους οδηγούς ότι πρέπει να το …
-
Ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι, με απλή USB σύνδεση τα Windows (10), το αναγνωρίζουν σαν Redmi Note 3 στον Windows Explorer, αλλά και στο Device Manager, επίσης σαν Redmi Note 3 κάτω από την ομάδα Portable Devices. Όχι όμως και σαν Android Phone ή σαν ADB interfaxe device, όπως δείχνεις στον οδηγό "Πως θα βάλω drivers στον υπολογιστή;", που παραθέτεις. Οπότε θεωρώ πως από official Global state που είμαι, για να βάλω την νέα 7.10.12, χρειάζεται να τρέξω τον οδηγό που παραθέτεις, σωστά;
-
Παράθεση από makisfz: “Από δω θα κατεβάσεις την Rom MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Και εδώ οδηγίες Xiaomi MIUI Official Forum Redmi Note 3 pro ” Να ρωτήσω κι εγώ κάτι, σαν newbie που είμαι... Θα χρειαστεί και η διαδικασία για πέρασμα των Windows drivers ώστε να αναγνωριστεί σωστά το κινητό στο PC; (αν όχι, πότε χρειάζεται αυτή η διαδικασία;) Ευχαριστώ.
-
Τέτοια κιτρινωπά και σταθερά "σημάδια" στην οθόνη, μπορεί να παρουσιαστούν σε όλα τα κινητά/τάμπλετς. Αν είναι από υπερθέρμανση, δεν είναι σταθερά και μειώνονται ή εξαφανίζονται όταν το τηλέφωνο κρυώσει. Αν παραμένουν σταθερά, είχα διαβάσει πως προκαλούνται από μεγάλη πίεση στην οθόνη σε εκείνο το σημείο.
-
Φίλος που έχει το 4, αγόρασε την οθόνη από το Amazon και το πήγε στα Public. Είχε συνεννοηθεί προηγουμένως με έναν τεχνικό να του την περάσει ιδιωτικά. Του στοίχισε 25 ευρώ.
-
Έχεις δίκιο. Με τόσα Note, Redmi, Μαχ και δεν συμμαζεύεται, δεν πρόσεξα ότι ήταν για το 5Χ.
-
Καλημέρα. Έβαλα την 8.5.2.0 στις 25/9 Δεν παρατήρησα καμία αλλαγή στην διάρκεια της μπαταρίας. Την ίδια καλή διάρκεια που είχα και με την 8.4.2.0 =============== Οκτ 2nd 2017, 10:57am =============== Και μια και λέμε για global stable, είδα ότι έχει βγει η 8.5.3.0 Την έχει βάλει κανείς στο kate;
-
Το "κανονική χρήση", είναι αρκετά υποκειμενικό. Για εμένα, όπως έχω ξαναγράψει, κανονική χρήση σημαίνει: ανοιχτά data, wireless & bluetooth, μερικά ολιγόλεπτα τηλέφωνα και έλεγχος -κάθε μισάωρο- τριών emails λογαριασμών. Σε τέτοια χρήση, πιάνω άνετα 3 ημέρες αυτονομία. Σε βαριά (για εμένα) χρήση, που την έκανα δύο φορές όλη κι όλη, τα πιο πάνω σύν 4 ώρες ανοιχτό το GPS (οδηγούσα) και μοίρασμα περίπου 25 φωτογραφιών μέσω bluetooth σε άλλα 4 κινητά, έβγαλε περίπου 30 ώρες.
-
Έχοντας περάσει την 8.5.2.0 εδώ και δύο ημέρες, έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχει διαφορά. Δεν καταλαβαίνω διαφορά στην ταχύτητα που ανοίγουν οι εφαρμογές. Ακόμα και η διαχείρηση της μπαταρίας, νομίζω πως παραμένει στα ίδια επίπεδα, δηλαδή εξαιρετική. 2 ημέρες και 2 ώρες σε χρήση (πολύ μέτρια) και η μπαταρία είναι στο 64% Αλλά δεν διορθώθηκε η αργή απόκριση του fingerprint. Μάλλον είναι θέμα της MIUI.
-
Σε εμένα, η 8.4.2.0 έκανε πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας. Με χαμηλή χρήση (μερικά ολιγόλεπτα τηλέφωνα και συνεχή έλεγχο τριών emails λογαριασμών, ανοιχτά μόνο τα data, wireless & bluetooth κλειστά) ξεπέρναγε άνετα το 4ήμερο. Σε πιο υψηλή χρήση και με ανοιχτά wireless & bluetooth, έβγαζε τρεις ημέρες χαλαρά. Και σε μεγάλη (για εμένα έτσι;) χρήση, τα πιο πάνω συν 4 ώρες ημερησίως σε λειτουργία το GPS, έκλεινε δύο ημέρες χωρίς φόρτιση. Θα προχωρήσω και εγώ στην 8.5.2.0 και θα τσεκάρω την μπαταρία σ…
-
Μου έβγαλε και εμένα ειδοποίησ όπως στον tfekman. Στο ίντερνετ διάβασα πως η Xiaomi έβγαλε και την 8.5.3.0 με περισσότερα χαρακτηριστικά και διορθώσεις. Τι προτείνουν οι ειδικοί του φόρουμ μας; Να προχωρήσουμε στην 8.5.2.0 και να περιμένουμε την 8.5.3.0 ή να κάνουμε υπομονή μέχρι να γίνει διαθέσιμη η 8.5.3.0 και να πάμε απ' ευθείας σε εκείνην;
-
Την βλέπω την ζημιά να 'ρχεται. Θα την κάνω την βουτιά κι εγώ και καθώς είμαι εντελώς ερασιτέχνης, θα κλάψει το Kate...
-
Από Ελλάδα, κάποια καταστήματα στο Skroutz διαθέτουν tempered glass για το Kate. prostasia-othonis-kinitwn.html?keyphrase=redmi note 3 special tempered .
-
Χαιρετώ όλους τους "συνιδιοκτήτες" Xiaomi smartphone Έχω εδώ και 6 μήνες το Redmi Note 3 SE (Kate) αγορασμένο από το you.gr Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τα πάντα λειτουργούν όπως έχει υποσχεθεί η Xiaomi ότι θα λειτουργούν. Τις τελευταίες ημέρες, έχει παρουσιαστεί μία μικρή και περίεργη δυσλειτουργία. Μέχρι τώρα, η αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος ήταν αστραπιαία. Τοποθετούσα τον δείκτη, ακουγόταν το χαρακτηριστικό "μπλιπ" και ταυτόχρονα άνοιγε η οθόνη. Τώρα λειτουργεί έτσι, μόνον αν το τηλέφωνο …