Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 200.
-
Αυτή είναι Official Global Stable;
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Loksias: “@Thracia Ο κωδικός για την ενεργοποίηση του VoLTE ισχύει για όλα τα κινητά της Xiaomi ή μόνο για το jason; ” Δεν ξέρω αλλά δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις ” Το δοκίμασα στο kate και τον δέχθηκε τον κωδικό. Αλλά καθώς η Vodafone δεν έχει ακόμα ενεργοποιήσει την υπηρεσία, δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι λειτουργεί. Μικρό το κακό, ή μάλλον, ούτε καν κακό δεν είναι.
-
Επειδή περιμένω (εδώ και δυο μήνες!) να πέσει λίιιιγο (έτσι για το γινάτι ρε γαμώτο... ) η τιμή του jason για να το χτυπήσω, το kate μου παραμένει με την official stable. Οπότε δεν πειράζει που δεν με πρόλαβες, διότι όταν θα αλλάξω την ROM στο kate, θα βάλω και το twrp σου. Το νήμα πως μαρκάρεται "Διορθώθηκε";
-
Καλημέρα! Η χρήση του κινητού είναι αρκετά μέτρια. Επαγγελματικό και προσωπικά emails, λίγα SMS, MMS, κάνα viber, skype, μερικές φωτογραφίες και κάμποσα τηλέφωνα. Σπάνια θα δω κάνα video, ενώ δεν παίζω παιχνίδια. Να φανταστείς πως με ανοιχτά μόνον τα data και με κλειστά wi-fi, bluetooth (ανοίγουν μόνον όταν τα χρειάζομαι), η μπαταρία κρατάει άνετα 4 ημέρες! Είμαι η χαρά των κινητών. Όχι δεν έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Μιας και δεν είναι κάτι σοβαρό, λέω να αφήσω το factory reset…
-
Δηλαδή τι έκαναν; άλλαξαν φακό;
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Loksias: “Α, ωραία! Θα το πάω και εγώ στο service του Ρέντη (έχω το ίδιο πρόβλημα από την δεξιά πλευρά της οθόνης). Διότι στο άλλο, στην Καλλιθέα, μου είπαν ότι θέλουν δυο μέρες! ” θα το δεχτούν για επισκευή μόνο εάν ντο έχεις πάρει από το δίκτυο συνεργατών της Infoquest, απλά για να μην τρέχεις άδικα ” Καλησπέρα. Ναι, το έχω πάρει από το YOU. Οπότε είμαστε εντάξει.
-
Παράθεση από tfekman: “Σε συνέχεια προηγούμενου post σήμερα επισκέφτηκα το service στον Ρέντη μιας και βρέθηκα στην Αττική για λίγες μερες όπου έγινε αντικατάσταση οθονης στα πλαίσια της εγγύησης.Αψογοι στην εξυπηρέτηση.Μιση ωρίτσα περίμενα και έγινε η δουλειά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Α, ωραία! Θα το πάω και εγώ στο service του Ρέντη (έχω το ίδιο πρόβλημα από την δεξιά πλευρά της οθόνης). Διότι στο άλλο, στην Καλλιθέα, μου είπαν ότι θέλουν δυο μέρες!
-
Καλημέρα. Καλή Χρονιά με Τύχη για όλους! Πιθανόν να μην βγάλουν stable ούτε το 2018. Έχω την εντύπωση πως το έχουν ρίξει πίσω αυτό το δυνατό τηλέφωνο και ίσως να μην το υποστηρίξουν πια. Κρίμα.
-
Δυστυχώς και σε εμένα έχει παρουσιαστεί το ίδιο κάψιμο στην δεξιά πάνω άκρη της οθόνης. Και είναι λίγο μεγαλο. Το κινητό δεν έχει υποστεί την παραμικρή κακομεταχείρηση και ούτε έχει πέσει ποτέ κάτω. Καθώς είναι αγορασμένο από το you.gr με δυο χρόνια εγγύηση (το έχω - δεν το έχω 6 μήνες), κάποια στιγμή μετά τις γιορτές θα το πάω για αλλαγή οθόνης και πιστεύω ότι δεν θα συναντήσω αντιρρήσεις.
-
Εντάξει insideman75, είναι αρκετά μεγαλύτερη χρήση σε σύγκριση με την πολύ μέτρια δική μου χρήση. Η οποία δική μου είναι: - 15-20 λεπτά τηλεφωνικές κλήσεις. - WiFi On - μια δυο ματιές στον καιρό. - μια 5λεπτη ματιά στα νέα - αρκετή χρήση του επαγγελματικού email - ελάχιστες φωτό Ούτε παιχνίδια, ούτε social media. Και στο Kate, με βγάζει 4 μέρες άνετα ή 3 αν έχω αρκετές περισσότερες τηλεφωνικές κλήσεις και φωτό.
-
Πάντως αυτή η συντομογραφία των όρων/φράσεων, όπως το fr ή το wd, που είναι γνώριμη και κατανοητή στους ειδικούς, κάνει εμάς τους μη εξοικειωμένους, να νομίζουμε ότι διαβάζουμε κινέζικα... Διάβαζα χτες ότι η μπαταρία του Mi Note 3, είναι πολύ καλή και κρατάει ακόμα και 10 ώρες sot! Βρε τι είναι αυτό το sot; βρε τι είναι αυτό το sot; Το google μου έβγαζε ότι είναι αυτός που πίνει σαν σφουγγάρι... Αλκοόλα η μπαταρία του Mi Note 3;