Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από darkmaster9077: “Καλησπέρα σας. Μετα απο εγκατασταση της ΑΡΩΜΑ σε Redmi Note 5 Pro Whyred οι extra εφαρμογες δεν περαστηκαν. Για αυτο θελω να ρωτήσω που θα βρω το dolby plus και να γο περασω στη συσκευη μεσω του recovery. ” Dolby for whyred.zip - Google Drive
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από vanni: “Σύμφωνοι αλλά δεν θα έπρεπε να μπει στα XTRV & ARΩMA Fixes αφού δεν είστε σίγουροι και ακόμα κάνετε δοκιμές ” Μην κολλάς σε αυτό.Το κείμενο πολλές φορές είναι γενικό για όλες τις συσκευές. Για παράδειγμα σε Mi Mix και Mi 6 που έχω ως βάση για τις δοκιμές όλα είναι οκ. Αλλά σε μερικές άλλες συσκευές μπορεί να υπάρχουν προβλήματα. Η AROMA είναι μία ROM με ημερομηνία λήξης σύντομα καθώς πλέον είναι σχεδόν αδύνατον να τρέξει ομαλά σε αρκετές νέες συσκευές…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από vanni: “οι οποίες σύμφωνα με το τελευταίο mail θεωρητικά φτιάχτηκαν ” Αλλάζουν σε κάθε Release πολλά όσον αφορά τα Policy από την MIUI με αποτέλεσμα σε μερικές περιπτώσεις να δημιουργούνται προβλήματα στην AROMA.Κάνουμε δοκιμές και πιστεύουμε στην επόμενη διανομή να έχουν στρώσει τα πράγματα.. ” Σύμφωνοι αλλά δεν θα έπρεπε να μπει στα XTRV & ARΩMA Fixes αφού δεν είστε σίγουροι και ακόμα κάνετε δοκιμές
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bilis1234: “Περαστηκε σε wired δεν περαστηκε dolby κ 3 ακόμη εφαρμογές γιατί γίνεται αυτό?? ” Γιατί γενικά από Android 8 και πάνω η Aroma παρουσιάζει αστοχίες.. ” οι οποίες σύμφωνα με το τελευταίο mail θεωρητικά φτιάχτηκαν 2. Το πρόβλημα που δεν γινόταν εγκατάσταση των extra εφαρμογών (κυρίως στις Aroma ROM).
-
-
-
-
Viber Desktop
vanni - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο έκανα και δείχνει οκ μέχρι στιγμής ευχαριστούμε @fog
-
Viber Desktop
vanni - - Ο καφενές μας
Μήνυμαόχι και εμένα το έκανε άσε να το ψάξω λίγο
-
περάστηκε σε redmi note 5 η διαδικασία πήρε γύρω στα 25 λεπτά πολύ ωραίο το θέμα το Rhodium, το Dolby Plus και Google Camera κλασικά δεν περάστηκαν, τι είναι το Xiaomi Authenticator; ωραίες και οι διάφορες προσθήκες από τα patches που έδινε για το whyred o UserXP. Αυτά μέχρι στιγμής
-
-
Viber Desktop
vanni - - Ο καφενές μας
Μήνυμαμια χαρά να ξέρεις πάντως για μελλοντική χρήση καλό είναι το αρχείο host να κρατάς ένα copy κάπου με την αρχική του μορφή για παν ενδεχόμενο.
-
Viber Desktop
vanni - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@chief Επειδή το αρχείο host είναι μυστήρια φάση θα κάνεις τα εξής: θα πας στον φάκελο που είναι και θα κάνεις αποκοπή/cut και επικόλληση/paste το αρχείο host στην επιφάνεια εργασίας, θα το ανοίξεις με notepad και θα κάνεις copy paste το παρακάτω ώστε να φαίνεται ακριβώς όπως η παρακάτω φωτογραφία. save και μετά πάλι αποκοπή/cut και επικόλληση/paste το αρχείο host πίσω στον φάκελο που ήταν. Exit το viber και επανεκκίνηση τον υπολογιστή.Τέλος οι διαφημίσεις # # 127.0.0.1 ads.viber.com # 127.0.0.1…