Σε εμενα το μονο πρόβλημα που αντιμετώπισα με τη rom προς το παρόν,είναι το τηλεχειριστήριο.Δεν αναγνωρίζει όλες της συσκευές που αναγνώριζε με global stable. Παίζει να ήταν άλλη έκδοση η εφαρμογή στην global? Επίσης υπάρχει στο πρόγραμμα stable Ελληνική η είναι κάτι που θα αργήσουμε να δούμε στο rn4? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παίδες το super su το βλέπω σε εικονίδιο χωρίς να το περάσω από twrp.Χρειάζεται να το φλασαρω ξανά? Επίσης έχω το προ,απο μια προσφορά στο xda παλιότερα.Να το κάνω εγκατάσταση η θα χαλάσει την rom?
Έχετε παρατηρήσει ότι ο ήχος δεν ακούγεται το ίδιο δυνατά από την μια μεριά κάτω? Σαν να έχει το ηχείο πχ ακριβώς πίσω από την δεξιά μεριά Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ναι σαν διαχειριστής τα τρέχω όλα.Υπάρχει κάποιο link για drivers?Adb η οτιδήποτε που ίσος βοηθήσει? Τα port στην διαχείριση συσκευών τα βλέπω κανονικά όμως(COM 3-4-5-6) Επίσης υπάρχει τρόπος για check ότι όλοι οι drivers που χρειάζονται για τα xiaomi είναι περασμένοι σωστά? EDIT:Λοιπόν,αφού πέρασα από adb μέχρι clockworkmod drivers και δεν βρήκα αποτέλεσμα δοκίμασα αυτόν εδώ τον οδηγό. [MIUI DEVICE TEAM] {Nikel/MTK} Flash Any ROM with SP Flash Tools and TWRP. - Redmi Note 4 - Xiaomi MIUI Offici…
Δοκιμάζω μόλις την διαδικασία.Έχω ένα θέμα όμως,δεν αναγνωρίζει την συσκευή στο βήμα: Τώρα έχοντας το κινητό τελείως κλειστό κρατάμε πατημένο το Volume down (-) και συνδέουμε το κινητό στο USB καλώδιο που είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή. Εμείς συνεχίζουμε να κρατάμε το Volume down μετά τη σύνδεση μέχρι να δούμε το Chip info κάτω αριστερά στο SP Flash Tool ή περιμένουμε μέχρι να εμφανιστεί η κίτρινη γραμμή. Ξαναπέρασα τους drivers σαν διαχειριστής και δοκίμασα και διαφορετική θήρα usb.(win10 λε…
Μια χαρά η rom.Τούμπανο η συσκευή πλέον! Ευχαριστούμε. Τώρα για root,busy box κτλ έχουμε κάποιον οδηγό της συσκευής? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε συ, με τρέλανες μιλάμε! Από το απόγευμα παιδεύομαι. Εντωμεταξύ πχ στα νέξους με μια εντολή τον κλειδώναμε πάλι μετά τα φλασαρισματα για ασφάλεια.Τώρα εδώ δεν γίνετε?
Άμα σου πω ότι τώρα το παρατήρησα.. Είσαι πρώτος! Οποτε τι γίνετε? Πως το ξεκλείδωσαν από το κατάστημα? Θα έχω πρόβλημα τώρα η πλέον τα δίνει ξεκλείδωτα η xiomi ξανά?
Ρε παίδες,έχω γίνει κομοδίνο σήμερα με το ξεκλείδωμα. Το κινητό ήρθε με ξεκλείδωτο bootloader.Πέρασα ,global 8.0.3.0. Κάνω tsek και βλέπω πάλι ξεκλείδωτος. Λέω ας περάσω και Developer rom.Προχωράω σε 8.6.9.29. Τσεκάρω πάλι..και ξανά ξεκλείδωτος. Τι ακριβώς κάνω λάθος? θέλω να κλειδώσει γιατί σκαλώνει το mi unlock στο 50%. Sorry για το πρήξιμο
Τελικά πέρασα την global 8.0.3 .Έκανα και εργοστασιακές γιατί είχε μέσα ένα καρο φακέλους άκυρους. Το θέμα είναι,,μπορεί να επιβεβαίωση κάποιος πως η συγκεκριμένη rom έχει όλα τα καλούδια της google από τη μάνα της? Κανονικά στην εκκίνηση με ρώτησε για λογαριασμό google και τα πέρασε όλα.