Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-54 από 54.

• Πάντως παιδιά το καινούργιο εξω-apple-ικο σύμπαν δεν είναι και τόσο άσχημο τελικά. Απλά γίνονται πράγματα που δεν τα καταλαβαίνεις και δεν ξέρεις το γιατί. Πέρα από αυτό, περιττό να πω ότι δεν το αφήνω από τα χέρια μου. Κάπως έτσι μοιάζει η Πρώτη Φορά Xiaomi. Υ.Γ Γράφοντας στο youtube pronounce Xiaomi ή κάτι τέτοιο μου έβγαλε τρία βιντεάκια που ο κάθε Κινέζος το πρόφερε αλλιώς. Ξέρει κανεις κάτι ποιο συγκεκριμένο about pronounciation?

• Παράθεση από George Kaggelaris: “@Monty Python σε τι φάση βρίσκεσαι με το κινητό; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα απο χτες και περιμένω. Μέχρι να ξεκλειδώσει... έχω αρχίσει και το απολαμβάνω. Είναι όμορφο και πολύ γρήγορο.

• Παράθεση από sso: “Παράθεση από Monty Python: “ ” Είναι δικαίωμά σου να μιλάς (κανείς δεν θα σου αφαιρέσει αυτό το δικαίωμα) και να έχεις τσίτα τα γκάζια.Εγώ στην θέση σου απλά θα ζητούσα ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ. Διότι καλά το ξεκίνησες..."Αν το λες για μένα"... Αλλά δεν το τελείωσες εξ ίσου καλά. Αν δεν (που ΔΕΝ όπως σου απάντησαν τα παιδιά) το λέει για σένα;;; Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ ωραία και πολύ πλούσια. Έχει πολλές ωραίες λέξεις που δυστυχώς σε πολλούς προκαλούν αλεργία. Μία από αυτές είνα…

• Αποστομώθηκα, λέω να συνεχίσω να μιλάω και να έχω τσίτα τα γκάζια!

• Παράθεση από demakhs: “ανοιξε ένα καινούριο θέμα εσύ αγόρι μου: "ποτέ ξανά xiaomi, μόνο sammy" κ άσε μας εμάς εδώ, να παλεύουμε με τα παλιοπράγματα!!! ” Αν το λες για μενα καταρχάς να σε ενημερώσω ότι ακόμα και έτσι όπως είναι το απολαμβάνω το κινητό μου. Κατα δεύτερο είμαι διατεθειμένος να φάω κάποιες ώρες προκειμένου να το κάνω να δουλέψει όπως ακριβώς με βολεύει. Τρίτον έχω πάψει από πολλού να αποκαλούμε ως "αγορι μου" καθώς έφτασα αισίως 47 χρονών. Τέταρτον αν θες να βοηθήσεις κάποιον καλό ε…

• Παράθεση από pavlidisc: “ Παράθεση από Monty Python: “Παιδιά βρήκα pc και είδαμε ότι ο bootloader είναι κλειδωμένος αφού μας σπάσανε τα @@δια. ” Θα έλεγα...πολύ καλύτερα που είναι κλειδωμένος. Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί είναι καλύτερα που είναι κλειδωμένος? ”

• Παιδιά βρήκα pc και είδαμε ότι ο bootloader είναι κλειδωμένος αφού μας σπάσανε τα @@δια.

• Και που θα το βρω το pc ρε παιδιά? =============== Φεβ 6th 2017, 5:30pm =============== Δύσκολα τα πράγματα, αλλά όλο και κάποια λύση θα βρεθεί...

• Εχω τραβήξει screenshot αλλα δεν ξέρω πως να το ανεβάσω... και ναι έχει MIUI Global 8.0|Stable 8.0.5.0.0 (MBFCNDG) =============== Φεβ 6th 2017, 3:52pm =============== ... και δεύτερο και πολύ βασικό. Γίνεται να δω αν είναι ξεκλειδωτος ο bootloader αν ο υπολογιστής μου είναι imac, γιατί ΔΕΝ έχω pc

• Ευχαριστώ. Ξεκινάμε το ψάξιμο. =============== Φεβ 6th 2017, 2:39pm =============== Δώσε οδηγίες ...

• Κατέφθασε το κινητό...

• Παράθεση από pavlidisc: “Γι' αυτό δεν είπα άλλα σχετικά με TWRP και τέτοια "κουλά" γιατί θα φας φρίκη ΧΩΡΙΣ ουσιαστικό λόγο! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΠΙΛΟΓΗ έκανες!!! ΑΣΤΕΡΑΤΗ!Όταν θα έρθει στα χέρια σου και την δουλέψεις δεν θα πιστεύεις οτι την πήρες 150 ευρώπουλα! Άσε να έρθει με το καλό και οι ειδικές δυνάμεις είναι εδώ! Μην αγχώνεσαι! Είπαμε : στις συσκευές αυτές κάνουμε ΕΜΕΙΣ ότι γουστάρουμε! Do not panic! ” Αν μη τι άλλο με είσαι καλός στις ψυχομαλάξεις και με χαλάρωσες. Απο κει και πέρα βλέπουμε. Σε ευ…

• Φίλε pavlidisc σε ευχαριστώ για την αναλυτική και εμπεριστατωμένη ανάλυση που μου έγραψες αν και μια-δυο ατάκες σου με ανησύχησαν (βλέπε: Σε 1-2 μήνες θα της έχεις πάρει τον αέρα ... είναι ζόρικα γιατί το πιθανότερο είναι η συσκευή να σου έρθει με πειραγμένη rom, οπότε θα πρέπει να κάνεις 2-3-4 βήματα για να φτάσεις εκεί που πρέπει...) και μια-δυο μου φάνηκαν τόσο κινέζικα όσο το κινητό που παράγγειλα (βλέπε: TWRP recovery...). Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του κινητού είναι τα κάτωθι>>> Xiaomi R…

• Καλησπέρα σε όλους. Αυτό είναι το πρώτο μου ποστάρισμα καθώς γράφτηκα στο φόρουμ μόλις προχθές. Θα ήθελα την γνώμη σας για κάτι. Μετά από πολλά χρόνια που χρησιμοποιούσα Iphone μετά από παρότρυνση των παιδιών αποφάσισα να αγοράσω ένα Xiaomi Redmi Note 4 κατευθείαν από την Κίνα από το geekbying. Σύμφωνα με το tracking θα το έχω στην διάθεσή μου στο επόμενο τριήμερο. Η απορία μου είναι η εξής. Μετά από τόσα χρόνια εντελώς απροβλημάτιστης χρήσης του κινητού πόσο εύκολο ή δύσκολο θα είναι να προσαρμ…