Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 560.
-
παιδια ξερει κανεις αν εχει βελτιωθεί η καμερα σε xiaomi redmi note 3 pro με το miui 8 καθως και η ποιοτητα ηχου στην εγγραφη βιντεο ??
-
παιδια ξερει κανεις αν εχει βελτιωθεί η καμερα σε xiaomi redmi note 3 pro με το miui 8 καθως και η ποιοτητα ηχου στην εγγραφη βιντεο ??
-
Παράθεση από hoyas: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από hoyas: “Ελληνικά έχει τελικά; ” Και φυσικά έχει Ελληνικά => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/15803 ” Έχει βγει δηλαδή ελληνικη stable 8 για redmi note 3 pro; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου ” οχι ακομα στις 29 Αυγουστου βγαίνει η οfficial για τα κινητα μας οποτε περιμένουμε !!!
-
ευχαριστω για την τις γνωμες σας θα συμφωνήσω με τον pavlidisc το κινητο εχει θεμα απο την στιγμη που με αλλο κινητο ποτε δεν μου προέκυψε αυτο το θεμα με τον ηχο φανταστείτε εχω τραβήξει video σε στουντιο ηχογραφισης με ηχο με πολλα μπασα και πολυ δυνατη μουσικη κατι παιδια που παίζανε μουσικη με lumia 930 και ο ηχος ειναι πεντακάθαρος αρα καποιο προβλημα εχει το RN3 αυτο μπορει να ειναι software η hardware θα δειξει !!!
-
καλησπερα , εχθες ειχα παει σε μια συναυλία και τράβαγα video με το κινητο μου αυτο που παρατήρησα ειναι οτι οταν μετα εβλεπα τι ειχα τραβήξει στα video ειδα οτι ο ηχος ηταν παρα πολυ μπουκομενος και ειχε παρα πολλά παράσιτα και εκανα ενα πειραμα σημερα με το παλιο μου κινητο lumia 920 εβγαλα εναν ανεμιστήρα απο την ιδια αποσταση και με το ενα και με το αλλο κινητο παρατήρησα οτι το χιαομι εχει αρκετο θορυβο ενω το lumia δεν ειχε σχεδον καθολου θορυβο !!! αυτο βεβαια δεν ειναι καλο για το χιαομι…
-
καλησπερα στην ομαδα εχτες πηγα σε μια συναυλία και ειπα να τραβήξω video σε θεμα εικονας βιντεο ειμαι ικανοποιημένος αλλα σε θεμα ηχου οχι εχει παρα πολλα παράσιτα εκανα και μια δοκιμη σημερα και εβαλα στο δωμάτιο να τραβήξει βιντεο εναν ανεμιστήρα και συγκριτικα με το παλιο μου τηλεφωνο που τράβηξα εχει πολυ θόρυβο
-
Καλημερα , σημερα το εβαλα και εγω στο note 3 pro μου μιλάμε ισως το καλυτερο tempered glass για κινητο .Ειναι σαν να εχει το κινητο επίστρωση απο gorila glass σε θεμα αφης. έχει ωραια χρωματα η οθονη τελεια αφη και ειναι αρκετα λεπτο ωστε να εχεις πολυ καλη αποκριση στην οθονης !!!
-
Παράθεση από gatos1986: “Καλησπέρα σε όλους. Έχει κανείς από εσάς που έχει πάρει το Mi Band 2 άποψη για τον μετρητή παλμών;; Κάνει τίποτα ή είναι παπάτζα;;; Γενικά όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία,εμπειρία,κλπ...γενικότερα, ας μου πει αν είναι ευχαριστημένος/δυσαρεστημένος από το Mi Band 2...!!! ” εγω ειχα το Mi band 1s φαντασου οτι ειχε καλες μετρήσεις εκει που έχανε ηταν στο πεδομετρο ειχε απόκλιση γυρο 500 με 800 βηματα την ημερα το heart rate πάντως απο οτι βλεπω στο Mi band 2 βλεπω ειναι …
-
λογικα θα βγαλει και εκδοση pro με κανεναν snapdragon και 16Μp καμερα
-
Παράθεση από pavlidisc: “@papaflessas Θα το δοκιμάσω. Πάντως, επιμένω να στέκομαι στο γεγονός οτι το rooted είναι στα Requirements. Πράγμα που μπορεί να σημαίνει πολλά! Υ.Γ Εάν θέλω να το απεγκαταστήσω αργότερα, πώς βγαίνει; Απλά μέσα απο τις Ρυθμίσεις; ” κατι λεει τι πρεπει να κανεισ για να το διαγραψεις
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από papaflessas: “αν εχεις στο κινητο σου ελληνικη rom απο το φορουμ εδω εχεις και το TWRP απλα πας μεσα στο TWRP και κανεις install απο εκει την εφαρμογη τιποτα αλλο ” Έχω Stable όμως...μήπως αυτό παίζει ρόλο; Μήπως θέλει DEV;Εγώ δεν το είχα κάνει εγκατάσταση απο TWRP. Το είχα κάνει απευθείας με κλίκ επάνω στο apk αρχείο που είχα αποθηκεύσει στην SD. Λές να φταίει αυτό και δεν λειτούργησε σωστά; Στο link όμως που δίνουν στο miui com, λέει οτι πρέπει να είσαι ro…
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από papaflessas: “ναι δουλευει μια χαρα κανενα προβλημα !!!! ” Άρα θέλει root για να δουλέψει σωστά (???).Αν ναι, καληνύχτα...:-/ ” αν εχεις στο κινητο σου ελληνικη rom απο το φορουμ εδω εχεις και το TWRP απλα πας μεσα στο TWRP και κανεις install απο εκει την εφαρμογη τιποτα αλλο
-
εδω και λιγες ημερες εχω στο Xiaomi REdmi note 3 pro την 7.5.2 συγκριτικά με την 7.5.1 βλεπω καλυτερη αυτονομια μπαταριας στην χρηση