Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 117.
-
Παράθεση από Antonis95gr: “Ας μου πει κάποιος άμα υποστηρίζει xposed κάθε εβδομάδα περνάω την νέα ROM και τελικά γυρίζω πίσω στην 5.9.17 ” Copy these files: system/bin/app_process system/lib/libandroid_runtime.so from 5.9.17 installation (last working rom with xposed) and replace them in a newer version installation with a root explorer or recovery. Reboot. Xposed should work. Tested with Mi3, miui7, china develop rom 5.10.15. μονο αυτο μπορεσα να βρω απο xda-developers.
-
Καλησπερα στην παρεα!καλυτερη developer ( ταχυτητα μπαταρια) για το μι4 του ξαδερφου που μου το φερνει αυριο?
-
Παράθεση από Antonis95gr: “Να μαντέψω πάλι δεν έχουμε έλεγχο δόνησης ούτε Xposed ε? ” η τελευταια που λειτουργουσε το xposed ηταν η 5.9.17 . Εγω αυτη εχω αφου και η μπαταρια και η ραμ ειναι σε καλα επιπεδα. Αν βγει καποια καινουργια developer που τα εχει ολα αυτα θα την περασω, αλλιως μενει ως εχει.
-
γεια χαρα σε ολους. Επειδη σκεφτομαι να βαλω και εγω την τελευταια developer στο mi3 μου ( εχω την 5.9.17 ), δυο βασικες ερωτησεις: Η μπαταρια εχει καθολου θεματα? το xposed framework δουλευει? Ευχαριστω προκαταβολικα.
-
με την τελευται ρομ στο μι3 το xposed framework δουλευει?
-
Παράθεση από pilot: “Παράθεση από arisgkogkas: “Παράθεση από pilot: “Wipe,advance cash ,dalvik κ μετά install γιά την 5.10.9 σε mi note pro??έχω 5.9.17” αν και λογικα χωρις τα wipe, αφου ειναι τοσο κοντινες οι εκδοσεις δεν θα εχεις θεμα, εγω παντα τα κανω για να ειμαι σιγουρος οτι θα καθησει καλα η αναβαθμιση.” Οκ ευχαριστώ, την έχει δοκιμάσει κανείς;;; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” εγω οχι, ειμαι στην 5.9.17 σαν εσενα που μου δουλευει μια χαρα στο mi3 μου.
-
Παράθεση από pilot: “Wipe,advance cash ,dalvik κ μετά install γιά την 5.10.9 σε mi note pro??έχω 5.9.17” αν και λογικα χωρις τα wipe, αφου ειναι τοσο κοντινες οι εκδοσεις δεν θα εχεις θεμα, εγω παντα τα κανω για να ειμαι σιγουρος οτι θα καθησει καλα η αναβαθμιση.
-
πολλα μπραβο στα παιδια για την δουλεια τους για μια ακομα φορα. Οποιος βαλει την καινουργια ρομ ας μας ενημερωσει αν δουλευει το xposed γιατι στην τελευταια 5,9,24 δεν λειτουργουσε και εβαλα την 5,9,17 που δουλευει μια χαρα και εχει και καλη διαχειρηση μπαταριας-ραμ.
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από arisgkogkas: “την περασα και εγω την τελευται developer ερχομενος απο stable. Ερωτηση πρωτη: το xposed framework δεν λειτουργει σε καμια ρομ με miui 7 η μονο σε αυτη? Επισης απο αποψη μπαταριας ποια θεωρειται καλυτερη απο τις ρομ με miui 7 γιατι αυτη μου φαινεται σχετικα ενεργοβορα ? Κατοχος μι3. Ευχαριστω προκαταβολικα” Η προηγούμενη ή 5.9.17 Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σε ευχαριστω φιλος. Στην 5.9.17 το xposed framework δουλευει μια…
-
την περασα και εγω την τελευται developer ερχομενος απο stable. Ερωτηση πρωτη: το xposed framework δεν λειτουργει σε καμια ρομ με miui 7 η μονο σε αυτη? Επισης απο αποψη μπαταριας ποια θεωρειται καλυτερη απο τις ρομ με miui 7 γιατι αυτη μου φαινεται σχετικα ενεργοβορα ? Κατοχος μι3. Ευχαριστω προκαταβολικα
-
η αντιστοιχη για μι3 V6.7.1.0 stable ξερουμε ποτε θα βγει? Ευχαριστω προκαταβολικα
-
βγηκε καινουργια stable 6.7.1.0 αν δεν κανω λαθος βεβαια και αυτη σε miui 6.
-
Λοιπον με τα δεδομενα ανοιχτα δεν εχω καποιο θεμα κλειδωνει κανονικα το gps. σημερα με το runstatic ηταν οπως παλια μια χαρα. Βεβαια στην προσβαση στην τοποθεσια μου εχω υψηλη ακριβεια, γιατι και μονο στην συσκευη να βαλω δηλαδη gps μου το γυρναει παλι σε υψηλη ακριβεια.Τελος παντων με δεδομανε ανοιχτα φαινεται ενταξει. Η μπαταρια πραγματι με την τελευταια stable ειναι πολυ καλη!
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Tanner: “Παράθεση από arisgkogkas: “καλησπερα. στην τελευταια stable για το μι3 εχει παρατηρησει κανεις θεμα με το gps? Απο την Δευτερα που την εχω τσεκαρει , σε προγραμματα που το χρησιμοποιει runstatic, navigon, μου παρουσιαζει προβλημα. Με την προηγουμενη δεν ειχα καποιο θεμα με τα ιδια προγραμματα .” κανε καθαρισμο δεδομενων στα προγραμματα αυτα κ ξανατσεκαρε. αν οχι, κανε και clean cache+dalvik απο recovery” Επίσης, δώσε πλήρεις δικαιώματα στις εφαρμογές π…
-
καλησπερα. στην τελευταια stable για το μι3 εχει παρατηρησει κανεις θεμα με το gps? Απο την Δευτερα που την εχω τσεκαρει , σε προγραμματα που το χρησιμοποιει runstatic, navigon, μου παρουσιαζει προβλημα. Με την προηγουμενη δεν ειχα καποιο θεμα με τα ιδια προγραμματα .
-
MIUI 7 Based on Lollipop coming on AUG 16 - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum miui 7 βασισμενη σε lollipop 16 Αυγουστου για Mi3/4 ,Mi4i ,Mi note/pro ,Redmi 2 ,Redmi note 4G και οχι μονο! Δεν ξερω αν εχει αναφερθει καπου απλα το ειδα και ειπα να ενημερωσω!
-
την εκανε κανεις την αναβαθμιση για mi3? μεσω του updater δεν ξεκιναει. Απο recovery πρεπει? εγινε κανονικα απο updater καποια στιγμη απο μονο του . Τα χρωματα μου φαινονται πιο ζωηρα η ραμ μια χαρα 1 giga ( εχω και greenify με xposed) μπαταρια θα δειξει μια χαρα ηταν και με την προηγουμενη οποτε νομιζω παλι καλα θα ειναι.
-
γιατρε καλησπερα. Μια γνωμη μεχρι τωρα για το προ? Συγνωμη αν το εχεις απαντησει καπου ηδη, αλλα επειδη ψηνομαι για αγορα στο μελλον και βλεπω οτι ασχολεισαι πολυ, αρα μετραει η αποψη σου,θα ηθελα να μου πεις πρωτες εντυπωσεις. Ευχαριστω
-
Παράθεση από jonk: “απο την 4.2 stamble αναβαθμίζω κατευθείαν στην 5.3 ; η συσκευη ειναι mi3” Επειδη ακριβώς την ίδια μετάβαση έκανα και εγώ κάνε clear cache και dalvin cache και μετά πέρασε την ρομ
-
Παράθεση από fraris: “ για δωσε link αγορας thanksΠαράθεση: “ Το αγορασα απο HonorBuy, Παραγγελια 29/5 , παρελαβα με EMS χτες 10/6 , Μου βγηκε 614(και ειχε δωρο Tempered Glass , S-View , Screen Protector” ” Καλοριζικο φιλος. Στην υπογραφη σου βλεπω οτι εχει περασει απο τα χερια σου η dream team των κινητων οποτε σιγουρα εχεις αποψη. Οταν το δουλεψεις καποιο χρονικο διαστημα πες μας αν θελεις εντυπωσεις, γιατι ενδιαφερει πολλους απο εμας η αγορα του συγκεκριμενου. ( οχι ακομα και σε αυτη τη τιμη …