Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 139.
-
Introducing Xiaomi Mi-4
ΜήνυμαΠαράθεση από niksimera: “Καμιά, και δεν βλεπω τι σχέση εχει η ζελατίνα με το σπάσιμο της οθόνης Περαν αυτού εγω τα προσέχω τα κντ μου και θεωρώ απαράδεκτο το 2014 να βάζει κάποιος ζελατίνες για την προστασία της οθόνης κατι που κάναμε σε κατι νοκια όταν πρωτοβγήκαν σε full screen” Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι να μην εχεις ζελατινα ή τζαμι. Αφου προσεχεις τα τηλεφωνα σου οπως λες.
-
mi key
ΜήνυμαΤου εδωσα ποδι γιατι εχει wakelock (χωρις την επιλογη να τρεχει background)
-
Γιατί να έχει από κει που την κατέβασες; Sent from Xiaomi Mi3
-
Re: mi key
ΜήνυμαΔεν ξέρω ρε φίλε μου κάνει εντύπωση. Το συνδέω, με ρωτάει headphones or mikey. Επιλέγω mikey. Έπρεπε να δουλεύει. 60d9d8fc1468477c7d9617d0fc80ef45.jpg
-
Re: mi key
ΜήνυμαΠαράθεση από SomniusX: “βάλε το 2.0.1 από εδώ Xiaomi - MiKey App 2.0.1 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support” Οπα λάθος.. Αυτό κατέβασα.. Αυτό έχω Sent from Xiaomi Mi3
-
mi key
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδες Παρέλαβα το mikey σήμερα, του έβαλα με το ένα κλικ την επιλογή "Power" αλλά δεν νιώθει.. Ούτε κλειδώνει ούτε ξεκλειδώνει. Ενώ μετράει το counter. Τι παίζει; Mikey 2.10 έκδοση
-
Παράθεση από SomniusX: “η aosp είναι πολύ μακριά από κάτι ολοκληρωμένο φίλε μου.. όλα είναι δοκιμές και ρυθμίσεις με το χέρι.. εγώ ακόμα να φέρω ένα theme που να με αρέσει.. το καλό είναι ότι έχω επιλογές.. από την άλλη δουλεύω μόνο Nova launcher και τώρα έχω 200 εφαρμογές να βγάλω σε φακέλους έξω.. άστα χεχ” Ελα ρε αρχηγε Ευκολος ειναι ο Νοβα με τους φακελους Συρταρι εφαρμογων>Ομαδες συρταριων>δεξια καρτελα, φακελος, και εκει κανεις παιχνιδι
-
Αλλοπροσαλλη συμπεριφορα Mi3
ΜήνυμαΚανε wipe data Παρε οτι αρχεια θελεις, (οχι φωτο και τετοια) saves, ρυθμισεις εφαρμογων κλπ και κανε επαναφορα εργοστασιακων
-
Παμε γερα.
-
Γιατι να την ελευθερωσεις;
-
Παράθεση από maddoctor: “1η μέρα χρήσης στο νοσοκομείο, με συνεχόμενο 3G, wifi, GPS, σερφάρισμα, FB, τηλέφωνο, sms.....Ορίστε πως πήγε η χρήση. Πιστεύω πολύ καλύτερα από την 5 Screenshot_2014-08-31-22-18-08_zpsnhgd8wzx.png Screenshot_2014-09-01-22-38-47_zps5rdsiukv.png Screenshot_2014-09-01-22-38-55_zpshgv2lofq.png Screenshot_2014-09-01-22-39-09_zpskaiistnq.png” Δεν θελω να σε απογοητευσω, αλλα δεν ειναι καλα καθολου φιλε Καταρχας γινεται χαμος απο wakelocks Δες ποσο ειναι το ενεργο και ποσο αντ…
-
Το μηνυμα απευθυνεται στην xiaomi καθαρα και δεν εχει καμια σχεση με το φορουμ μας και την προσπαθεια που κανουνε τα παιδια την οποια σεβομαι πολυ. Τσαμπα η αναμονη, αν ειναι να βγαλουνε κατι ας το βγαλουνε μια και καλη σχεδον χωρις bugs, ειναι πολλοι που χρησιμοποιουνε το τηλ τους σε καθημερινη βαση για τα παντα. Αμα ειναι να ειναι ημιτελες μην την βγαλουνε καθολου. Ελεος δηλαδη
-
Και για μένα beta είναι