Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 139.
-
λες και αυτη που θα δωθει αυριο δεν θα ναι Beta
-
Αυτο με την αναμονη οθονης οντως τα χανει, σε διαφορες στιγμες μεσα στη μερα 3.20
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΗ ρομ του φορουμ ειναι πληρης και Play store και ρουτ και ολα Μην σε νοιαζει Παραγγειλε το κι ας φοραει και κινεζικη που λεει ο λογος.
-
[V5 Theme] MIUI V6 Like
ΜήνυμαΘα δουλεψει στην miui? Γιατι το nils και αλλο ενα που ειχα δοκιμασει δεν.
-
[V5 Theme] MIUI V6 Like
ΜήνυμαΠαράθεση από mitsakos: “Να ρωτήσω...ξέρει κανείς γιατί δεν μου δουλεύει το led φωτάκι των ειδοποιήσεων με αυτό το θέμα? Επίσης στην οθόνη κλειδώματος δεν μου εμφανίζει όλες τις ειδοποιήσεις στη μέση π.χ. Facebook messenger και viber δεν μου τα εμφανίζει” Εμενα δουλευει το led ΕΠισης, σε ποιο θεμα εμφανιζοντουσαν ειδοποιησεις απο messenger στην lock?
-
Introducing Xiaomi Mi-4
ΜήνυμαΕγω τα λεω συνεχως σε οσους θελουν με το ζορι 4g.
-
Introducing Xiaomi Mi-4
ΜήνυμαΝαι.. Αργοτερα, χριστουγεννα λογικα θα βγει και εκδοση του 4, που να υποστηριζει και 4g. Αλλα δεν ειναι θεμα λογισμικου, ειναι θεμα hardware, αφου εχει αλλο δεκτη. Οποτε...
-
"Παίζοντας" με τα "ΘΕΜΑΤΑ"
ΜήνυμαΠαρανομο υποτιθεται;
-
Μια χαρα ειναι η μπαταρια. Και κανω σκληρη χρηση. Αυτο με την φορτιστη δεν μου εχει τυχει ακομα Αλλα γενικα το παρακολουθω αμα δω τιποτα περιεργο, εχω στο νου μου παντα τα wakelocks. Υπαρχουν υπουλα προγραμματα που ξεζουμιζουν την μπαταρια. Sync και backup εννοειται off, και οποτε θελω κανω χειροκινητα
-
[V5 Theme] MIUI V6 Like
ΜήνυμαΣουπερ, την εβαλα..
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ θα του ρίξω μια ματιά. Αν και δεν νομίζω να παίξει γιατί με τις τελευταίες εκδόσεις της ρομ, δεν παίζει το wsm Sent from Xiaomi Mi3
-
ΜήνυμαΠολλά κινέζικα βλέπω και δεν θέλω να κατεβάσω κανέναν ιό.. Δεν έχεις κανένα λινκ σίγουρο; Sent from Xiaomi Mi3
-
ΜήνυμαΠαράθεση από tzitzi: “Αν έχετε εγκαταστήσει τα mi-tools μπορείτε να "αγοράσετε" και τα επι πληρωμή θέματα :)” Πως;
-
Πρόβλημα στο instagram
ΜήνυμαΠαράθεση από mrvaggos: “Καλησπέρα. Στην προσπάθεια μου να ανεβάσω φωτογραφία στο instagram μου εμφανίζει συνέχεια στο τέλος της επεξεργασίας μαυρη εικόνα αντι για την κανονική. Εχω την 4.6.20. Όποιος έχει instagram και μπορει να με βοηθησει καλώς. Ευχαριστώ” Καλησπερα απενεργοποιησε απο τις ρυθμισεις του ινστα, την επιλογη για high quality
-
Lock Screen
ΜήνυμαΚαλημερα Ρυθμισεις> κατω κατω επιλογες για προγραμματιστες> skip screen lock (το εχω στα αγγλικα)
-
Ερώτηση.. Έχει καλύτερο multitasking?
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΑκριβώς αυτό.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΘα ριξω μια ματια και σε αυτο που ειπες..