Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 139.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Να ξέρεις πως το Whatsapp - Facebook - Viber = οι ποιό κακογραμμένες εφαρμογές που τρώνει πολλούς πόρους και μπαταρία.... :thumbdown:” Ναι ναι το ξερω χρονια τωρα, δεν εχω καθολου το facebook. αλλα στα αλλα με βρισκουν Παράθεση από SomniusX: “Παράθεση από tora33: “Ο Admin εννοεί πιστεύω να δοκιμάσεις την rom , χωρίς να προσθέσεις εφαρμογές αυτό κάνω σε κάθε νέα rom ,(αν και δεν χρειάζεται) , γιατί θέλω να ελέγξω την rom καθαρή, αν όλα πάνε καλά με το titanium backup , επα…
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΝαι και εγω το ιδιο κανω.. Τεσπα, θα δω. Οι εφαρμογες μου ειναι ενταξει , τις παρακολουθω και με BBS. Αν και σκεφτομαι να ξηλωσω το swarm, whatsapp γιατι εχω παρατηρησει οτι παιζουν πολλα alarms.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΕνταξει δεν μπορω να το εχω και ολη μερα σε performance για να ειμαι smooth. Γιατι και να κανω factory, παλι θα κανω restore Titanium τις εφαρμογες μου, (oxi system)
-
xiaomi mi3
Μήνυμαεχω την εντυπωση οτι το κινητο μου εχει χασει σε επιδοσεις ενω το προσεχω, καθε βδομαδα το πολυ κανω καθαρισμα με sd maid κλπ.Φοραω την τελευταια 3.19 , και σκεφτομαι να δοκιμασω την τελευταια stable και ας κανω downgrade.. επισης η μπαταρια, μετρια Οταν βαλω την 3.13, πρεπει να κανω και wipe data?
-
MI3W RESET
ΜήνυμαΚρατάς το Power μέχρι να κλείσει Sent from Xiaomi Mi3
-
Αργη φορτιση; Ουτε καν Στο προηγουμενο galaxy s2 που ειχα, ηθελε 3.5 ωρες για πλακα. ΚΑι με σχεδον τη μιση μπαταρια ε
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΒάλτε το Viral που είναι πολύ καλύτερη εφαρμογή
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΑύριο μεθαύριο λογικά θα έχουμε νέα έκδοση οπότε ενταξει
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΔεν ειμαι σιγουρος γιατι γενικα το ξεζουμιζω
-
Παράθεση από Tassos: “Παράθεση από papakitou: “Σιγά το πράγμα, έχει γίνει τόσες φορές θέμα και με Samsung και Apple..” Με συγχωρείται, αλλά όχι "σιγά το πράγμα", είναι κάτι πολύ σοβαρό που αφορά τον χρήστη και την προστασία της ιδιωτικότητας του. Θα ήταν ότι καλύτερο να είχαμε περισσότερη έγκυρη ενημέρωση περί του θέματος ώστε να γνωρίζουμε. Παίζει ίσος και ο αθέμιτος ανταγωνισμός, αλλά μη τα ρίχνουμε όλα εκεί Η κίνα άλλωστε δεν είναι και μια χώρα με απόλυτη ελευθερία....... Μακάρι να έχουμε περ…
-
Αναμένουμε πώς και πώς.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΩραιος.. . Θα παραγγείλω και εγώ ένα τέτοιο
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από SomniusX: “Παράθεση από tora33: “Παράθεση από SomniusX: “αδέρφια, το είχα ξεκινήσει και του άλλαξαν έκδοση και με πέθαναν, άλλαξαν όλα τα identifiers.. θα το βγάλω σύντομα..” με την ησυχία σου , όταν θα έλθει το "καρφί' τότε θα σε πιέζω , έχεις χρόνο , όλο και θα βγει άλλη έκδοση” εγώ το έχω ένα μήνα τώρα και ένα έχω να πω.. το MiClick.app είναι κλάσεις ανώτερο από ότι κυκλοφορεί, plz μακριά από το Klick.app είναι επικώς απέσιο και δεν δουλεύει σωστά..” Καλημερα Τι του εχεις βαλει κ…
-
Πιστευω οτι οι 5" ειναι ιδανικες Ευτυχως που ανακοινωθηκε ετσι