Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-139 από 139.
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΔυνατό
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΣτο βιντεο, εχει αθλιο ηχο, τι παιζει; Ειναι Hw θεμα ;
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΝαι αλλα μπερδευτηκες λιγακι, οι εταιρειες που ανεφερες ειναι κινητη τηλεφωνια Τεσπα, τα ρουτερ μου ειναι αλλης μαρκας δεν ειναι απο τα ψευτικα που δινουν οι παροχοι, δεν ειναι θεμα ρουτερ γιατι θα γινοταν και με αλλες συσκευες ή το λαπτοπ μου Δεν μου το εχει ξανακανει προς το παρων, το παρακολουθω
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “Αν στο κάνει μόνο π.χ. στο σπίτι σου , και σόλα τα άλλα μέρη έχεις wifi χωρίς προβλήματα , φταίει το ασύρματο ρούτερ του σπιτιού σου τηλέφωνο τον πάροχο (wind , vodafone , cosmote....) και αν χρειασθεί θα σου το αλλάξουν δωρεάν” καλημερα τι θα μου αλλαξει η κοσμοτε;
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “Παράθεση από papakitou: “Ναι την εβαλα, kernel δεν εχω πειραξει τιποτα οτι εχει η ρομ Μου κανει εντυπωση πως ειναι με ενα reboot στρωνει,” και δεν θα πειράξεις , εννοούσα έχει τον νέο kernel η rom που βοηθάει στην καλή σύνδεση του wifi άρα να είναι hardware ? θα ψάξω στο google .... edit φεν απάντησες στο κάνει παντού , καφετέρια , σπίτι κ.λ.π. , ? αν στο κάνει π.χ. μόνο στο σπίτι σου , υπάρχει λύση ” Μαγαζι και σπιτι μου εχει τυχει μονο, θα το παρατηρησω. Λυση εννοεις χειρ…
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “Παράθεση από papakitou: “Μια φορα την ημερα, ανεξαρτητου ωρας ή μπαταριας, δεν βλεπω κανενα wifi δικτυο, δεν μπαινει πουθενα, και μονο με hot reboot / reboot συνερχεται τι ειναι αυτο το πραγμα;” έβαλες την τελευταία rom του φόρουμ ? νέο kernel στο κάνει παντού , καφετέρια , σπίτι κ.λ.π. , ? εύχομαι να μην είναι hardware ,, ίσως δεν κάνει καλή επαφή η κεραία ” Ναι την εβαλα, kernel δεν εχω πειραξει τιποτα οτι εχει η ρομ Μου κανει εντυπωση πως ειναι με ενα reboot στρωνει,
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΜια φορα την ημερα, ανεξαρτητου ωρας ή μπαταριας, δεν βλεπω κανενα wifi δικτυο, δεν μπαινει πουθενα, και μονο με hot reboot / reboot συνερχεται τι ειναι αυτο το πραγμα;
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από barcelonistas1899: “Έχω το xiaomi mi3! Είναι το πρώτο μου smartphone οπότε δεν έχω και μέτρο σύγκρισης, αλλά μετά από 2.5-3 ώρες στο Facebook ή μπαταρία πέφτει στο μισό! Είναι φυσιολογικό? Περίμενα να βγάζει μέρα με δυνατή χρήση.... Όχι ένα τρίωρο και αμέσως στο 50%.” Ελα φιλε πλακα κανεις; Με ενα iphone η μπαταρια σου θα πεθαινε μετα απο 3 ωρες facebook.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Παράθεση από papakitou: “ Δεν εχω βρει τιποτα ιδιαιτερο στο wsm/mi tools να πειραξω” Εχει πολλα να πειραξεις στο wsm/mi tools , και τα πιο βασικα για μενα , ειναι οτι βαζεις 160 χαρακτηρες στα sms και επιλογη για reboot στο recovery με το power menu. Νομιζω εχει και για τα volume steps , αλλα και αν δεν εχει μπορω να το φτιαξω. Oι ηχοι των ειδοποιησεων ομως για να δυναμωσουν αισθητα πρεπει να κανει κατι σε καποια απο τις αναβαθμισεις της η xiaomi , για να βαλεις κανα μπασο …
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Παράθεση από pasxalis: “Δεν μπορεί Κάποιος Να σκαλιξει τον ήχο στην rom που περνάμε? Να γίνει custom δηλαδή. Πιο script είναι, αν είναι να το αλλάξουμε.” Μπορω να βαλω περισσοτερα volume steps και να γινει λιγο καλυτερος ο ηχος , αλλα για να γινει δυνατοτερος πρεπει να φτιαξει το libaudiopolicy.so η το libaudio.so , η Miui για το Mi3. Μετα μπορεις να δοκιμασεις καποιες εφαρμογες που και καλα δυναμωνουν τον ηχο αλλα προσωπικα δεν τις χρησιμοποιω. Τετοιες αλλαγες μπορεις να κ…
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΙσχύει.. Αδύναμος ήχος και ιδιαίτερα στις ειδοποιήσεις Δεν συνεργάζεται και το nils, με τις ειδοποιήσεις στη lock screen.. Το χρησιμοποιεί κανένας;
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαιδες καλησπερα Οι ειδοποιησεις του facebook messenger παιζουν πολυ σιγα σε σημειο να μην ακουγεται καν μεσα στην τσεπη Οι ρυθμισεις μου ειναι τερμα, τι παιζει;
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΌλα καλά.. Ευχαριστώ
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΤο εικονίδιο δεν υπάρχει, το έψαξα παντού. Από το about Phone, system updates, απλά με πετάει στην homescreen και δεν κάνει τίποτα
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΚαλησπέρα παίδες μια ερώτηση. Δεν βρίσκω το updater app πουθενά στο κινητό. Έχω βάλει την ρομ στον φάκελο download για να τη φλασαρω αλλά δεν βρίσκω το app
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΤο παρελαβα, το φορτιζω και θα του περασω καπακι την 4.7.4.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΟταν το ανοιξουμε πρωτη φορα, καλο ειναι να το βαλουμε να φορτισει πληρως ετσι δεν ειναι;
-
Παιδιά χαλαρά ακόμα είναι νωρίς. Ακόμα και το mi3 στο xiaomi Shop είναι πιο ακριβό από τα γνωστά μαγαζιά που αγοράζουμε.. Ας περιμένουμε να κυκλοφορήσει, είμαι σίγουρος ότι θα το τσιμπαμε σε λίγο καιρό στα 210 ευρώ. Το εργαλείο φαίνεται να σκιζει