Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-189 από 189.
-
Να το παρω?
ΜήνυμαΕυχαριστώ!
-
Να το παρω?
ΜήνυμαΚαι εγώ προς τα εκεί κλείνω. Πιστεύεις για τη χρήση που θέλω το κινητό θα με καλύπτει η 1gb ram?
-
Να το παρω?
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Εκεί που είχα αποφασίσει να αποκτήσω το mi3, είδα τώρα το Red Rice όπου η τιμή του είναι πιο προσιτή. Τη συσκευή τη θέλω για πλοήγηση στο διαδίκτυο, συνομιλίες μέσω skype, το gps να συνδέεται εύκολα, να έχει αυτονομία και γενικά να έχω το γραφείο στο κινητό ( δε με ενδιαφέρουν καθόλου τα παιχνίδια και τα video στο κινητό, όπως επίσης δε με ενδιαφέρει η ποιότητα των φωτογραφιών ). Οπότε κλείνω προς το Rice απλώς με προβληματίζει η αυτονομία του και το 1gb Ram. Για τη χρήση που το θέλω …
-
Mi3
ΜήνυμαOk, thanks!
-
Mi3
ΜήνυμαΆμα τους ζητήσω να μου βάλουν τη δική σας ελληνική έκδοση, δε θα μπορέσουν να το κάνουν για να γλιτώσω και εγώ όλη τη διαδικασία?
-
Mi3
ΜήνυμαΕυχαριστώ για τις άμεσες πληροφορίες σας, οπότε να μην επιβαρυνθώ με την επιλογή rooted που μου προσφέρουν από το merimobiles. Ελπίζω να τα καταφέρω μόνος. Είστε ευχαριστημένοι από τη συσκευή? Επειδή δε μου αρέσει να αλλάζω συσκευές κάθε χρόνο, πιστεύετε θα είμαι καλυμμένος για 4 χρόνια? Η συσκευή είναι πλαστική και το εσωτερικό πλαίσιο είναι μεταλλικό? Ευχαριστώ και πάλι.
-
Mi3
ΜήνυμαΑυτά τα 2 καταστήματα νομίζω είναι γνωστά, λέω να το παραγγείλω σε κανένα 20 ήμερο, μήπως είναι να βγει κανένα καινούργιο μοντέλο ώστε να περιμένω να πέσει η τιμή? Άμα έχω το μενού στα αγγλικά πρέπει πάλι να το root - άρω το κινητό? Χωρίς root - άρισμα παίζει το Google Play? Φοβάμαι να εμπλακώ σε αυτή τη διαδικασία μήπως και αρχίσει και κολλάει μετά η συσκευή.
-
Mi3
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ακόμη δεν έχω αποφασίσει από που θα το προμηθευτώ αλλά μάλλον από minideal or merimobiles. Υπάρχει περίπτωση να μην είναι γνήσιο το κινητό?
-
Mi3
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλη τη κοινότητα, Ενδιαφέρομαι να αποκτήσω το Mi3, γνωρίζεται άμα σου το στέλνουν με International Rom? Σκέφτομαι να μη τους ζητήσω να μου το root - άρουν γιατί φοβάμαι ότι μετά θα έχω προβλήματα. Άμα δεν είναι root - αρισμένο μπορώ να κάνω εγκατάσταση το Google Play? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.