Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 189.
-
Τελικά μου απάντησαν και παραθέτω το e-mail που ίσως βοηθήσει και άλλους χρήστες. Dear Sir/Madam, Thank you for your support and attention towards XiaoMi. 1. Please check unplug the cable and then re-connect the mobile device with computer for the process check again. 2. Please change different computers to have a check, it's better to use Windows 7 system, and please re-download the unlock tool for checking. 3. Please restart the phone for several times and see if it’s helpful. We appreciate yo…
-
Έχω πραγματοποιήσει τα πάντα όσο αναφορά την προετοιμασία προκειμένου να γίνει το ξεκλείδωμα της συσκευής παρόλα αυτά η διαδικασία σταματάει στο 50% με το εξής μήνυμα "Couldn' t verify device - Current account is different from the account info on the device". Αναρωτιέμαι μήπως δεν προχωράει η διαδικασία ξεκλειδώματος γιατί έχω εγκατεστημένη την Μiui 8 version, 6.7.14 Beta. Μήπως απαιτεί να έχω εγκατεστημένη την Miui 7 version? Ευχαριστώ.
-
Συγχαρητήρια!!!
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Good Luck!!!
-
Ολοκλήρωσα την διαδικασία με την εντολή CD adb. Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως τον φίλο @lallasgr για τον πολύτιμο οδηγό και την βοήθεια που μου πρόσφερε καθώς επίσης τους @Project_P, @NasDriver, @mixaliscy, @pechr και @bzanios . Συγγνώμη εκ΄των προτέρων άμα ξέχασα να ευχαριστήσω κάποιον άλλον φίλο.
-
Νομίζω ότι δε θα καταφέρω να ολοκληρώσω την διαδικασία. Όταν δίνω την δεύτερη εντολή adb devices, μου δίνει αυτό που παραθέτω σε φωτογραφία το οποίο είναι διαφορετικό με τον οδηγό. Καμιά βοήθεια? Ευχαριστώ.
-
Ok, thanks. Δε γνωρίζω όμως ποιον από τους 3 φακέλους πρέπει να τον ονομάσω kenzo. Οι ονομασίες των φακέλων είναι: META-INF, firmware-update και cust.
-
Όταν κάνουμε extract στον C την κινέζικη developer rom για το Redmi 3 σύμφωνα με τον οδηγό του @lallasgr , πάλι ονομάζουμε το αρχείο Kenzo?