Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 229.
-
Παράθεση από sideris20250: “το δωοκιμασα με την 4,9,19 και χωρις ανοιχτο το gpsαλλα μεσω wifi με βγαζει το στιγμα κανονικα αυτη εδω η εφαρμογη play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather σε ρεδμι νοτε” Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντησή σου, αλλά το πρόβλημα υφίσταται στο Μi-3W.
-
Παράθεση από maddoctor: “Λοιπόν με απενεργοποιημένο το gps δεν με βρίσκει κανένα πρόγραμμα, ούτε του καιρού, ούτε navigon. Με το gps ενεργό, σε 5"! Η δοκιμή έγινε με 3G και όχι wifi. Δεν θα έπρεπε όμως να με βρίσκει μέσω των κυψέλων!?” Αυτό έχω κι εγώ. Επομένως είναι bug. Έχω αρχίσει να καταλαβαίνω τι φταίει, το πρόβλημα είναι ότι τα GAPPS που έχουν φλασαριστεί στο συγκεκριμένο rom έχουν λανθασμένο το NetworkLocation.apk και ψάχνω να βρώ το σωστό. Θα επανέλθω !! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση !…
-
Παράθεση από Pallaros: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Pallaros: “Παιδιά καλημέρα, μία χάρη θα ήθελα. Επειδή εχθές ξενύχτησα και τελικά δεν κατάφερα να κάνω να δουλέψει το geolocation από WiFi ή 3G (ακόμα και μετά από full wipes που ξαναπέρασα την 4.9.26 fresh) θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος που έχει το Xiaomi Mi-3W και την 4.9.26 να μου πει αν μπορεί το κινητό του να καταλάβει location (ΟΧΙ Google Maps, ας βάλει μία εφαρμογή καιρού και να πατήσει να βρει την περιοχή αυτόματα) αλλά …
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Pallaros: “Παιδιά καλημέρα, μία χάρη θα ήθελα. Επειδή εχθές ξενύχτησα και τελικά δεν κατάφερα να κάνω να δουλέψει το geolocation από WiFi ή 3G (ακόμα και μετά από full wipes που ξαναπέρασα την 4.9.26 fresh) θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος που έχει το Xiaomi Mi-3W και την 4.9.26 να μου πει αν μπορεί το κινητό του να καταλάβει location (ΟΧΙ Google Maps, ας βάλει μία εφαρμογή καιρού και να πατήσει να βρει την περιοχή αυτόματα) αλλά από WiFi ΟΧΙ με GPS. Για…
-
Παράθεση από tpapo: “Πάντως εμένα με την 4.9.26 μια χαρά δουλευει το geolocation,(εχω το 1s) και με wifi & 3G” ΟΚ εγώ για το Mi3 λέω, ευχαριστώ πάντως για την απάντηση !
-
Παιδιά καλημέρα, μία χάρη θα ήθελα. Επειδή εχθές ξενύχτησα και τελικά δεν κατάφερα να κάνω να δουλέψει το geolocation από WiFi ή 3G (ακόμα και μετά από full wipes που ξαναπέρασα την 4.9.26 fresh) θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος που έχει το Xiaomi Mi-3W και την 4.9.26 να μου πει αν μπορεί το κινητό του να καταλάβει location (ΟΧΙ Google Maps, ας βάλει μία εφαρμογή καιρού και να πατήσει να βρει την περιοχή αυτόματα) αλλά από WiFi ΟΧΙ με GPS. Για να ξέρω αν τελικά θα γυρίσω στην 4.9.19. Ευχαρισ…
-
Παιδιά βοήθεια. Με τη Version αυτή ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει το geolocation από wifi και 3g μόνο με GPS δουλεύει, καμμία ιδέα να αποφύγω το wipe?
-
Παράθεση από velissarios1: “Παράθεση από pasxalis: “Αναβάθμιση το redmi 1s στην καινούργια και η κάμερα πολλά προβληματα. Κολλάει και ανοίγει οποτε θελει. ” Κάτι άλλο θα φταίει.Εμένα η κάμερα δουλεύει τζάμι.Δοκίμασε να καθαρίσεις τα δεδομένα από την εφαρμογή (αν και τελικά τείνω να ασπαστώ οτι κάθε αναβάθμιση της rom θέλει wipe cache για να δουλέψει σωστά).” Μη σου πω και Dalvik...
-
Παράθεση από SomniusX: “για να μην το πληρώσεις, έχω invite για το boxer pro :P” Ooooooooooo μέγα μοδεράτορα !! Θα με ενδιέφερε υπερβολικώς ...
-
Παράθεση από SomniusX: “έχω invites για το Boxer εάν θες, τα σπάει απίστευτα.. πολύ πιο γρήγορο..” Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία, δεν το γνώριζα το Boxer, θα το κοιτάξω. (Όταν λες invites τι εννοείς;) Edit : Μου χρειάζεται το exchange και θέλει λεφτά. Κατά τα άλλα είναι super !!!
-
Παιδιά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα σε αυτή τη rom. Συγκεκριμένα έτσι και κάνεις το λάθος και ενεργοποιήσεις το Mail, το τηλέφωνο δεν μπαίνει ποτέ σε Deep Sleep και τρώει όλη την μπαταρία. Έβγαλα τα accounts από το mail, και σταμάτησε το φαινόμενο. Δουλεύω τώρα με το CloudMagic το οποίο δεν έχει τέτοιο πρόβλημα.
-
Παράθεση από harris123424: “Ρε παιδια οι άλλες εφαρμογές δεν είναι της miui και τα κανουμε οπως θελουμε αλλα το phone εικονιδιο έχει μεινει ιδιο με αυτο της miui v5... ” Έχεις δίκιο, έχει σκιά από κάτω δεν είναι flat, έχεις τρομερή παρατηρητικότητα!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Οι πρώτες ROM της νέας GTV-4.9.26 θα αρχίσουν να εμφανίζονται από το απόγευμα - προς το βράδυ...” Είστε Θεοί!
-
Παράθεση από bilis1234: “με την 9,19 η μπαταρια τελειωνη πολυ γρηγορα χωρης πολλα πολλα γιατι??με την προηγουμενη με την ιδια χρηση κρατουσε σχεδον 4 μερες!!!” Έτσι νόμιζα κι εγώ αλλά δε φταίει η rom. Κατέβασε από το Google Play ένα app που λέγεται Wakelock Detector, τρέξτο και θα σου κάνει ανάλυση και θα δεις ποια εφαρμογή φταίει σε d/t χρόνο.
-
Γιούπιιιιιι ! Τι λέει, θα μαγειρευτεί νέα GTV σύντομα με την 4.9.26;
-
Παράθεση από pasxalis: “Τι θα γίνει με αυτόν τον launcher, κάθε φορά που καθαρίζω τις εφαρμογές κάνει επανεκκίνηση. Φοράω τη τελευταία ρομ σε xiaomi mi3w. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Από ό,τι έχω καταλάβει μέχρι στιγμής για αυτό το τηλέφωνο όταν κάνει restart είναι λανθασμένα φλασαρισμένο (τι είπα ο φούστης)... Κάνε wipes γενικά σβήστα όλα και ξαναπέρνα την τελευταία καθαρά και θα σταματήσει αυτό.
-
1. Αυτό με το φακό πρέπει να ειναι feature και όχι bug. Το κρατάς πατημένο όσο θες και όταν το αφήσεις κλείνει ο φακός μαλλον για να μην τρώει μπαταρία. Επίσης αν θες να τον κρατήσεις ανοικτό χωρίς δάκτυλο τον κρατάς 15 δευτερόλεπτα και μετά μένει. 2. Ρε παιδιά, όταν βάζεις στις ρυθμίσεις αναστολής λειτουργίας το Wifi να μην είναι ενεργό κατά το sleep (ποτέ) δε θα έπρεπε να κλείνει; Δεν κλείνει το ρημάδι με τίποτα. Έλεγξα και το Viber γιατί έχει δική του τέτοια ρύθμιση και κάνει override την εργ…
-
Παράθεση από SomniusX: “it's not a bug, it's a feature έτσι είναι από παλιά, έχει επιλογή τους δικούς του ήχους κι αν θες περισσότερος από το music μέσω του folders θα μπορείς αλλά είναι περισσότερο παίδεμα.. δλδ προσφέρει απλά μέσω λαμίας και με στάση θεσσαλονίκη.. οπότε καλύτερα με ES και ότι άλλο από ήχο θες πίστεψέ με το Zedge το έχει, και τα σπάει σαν app.. κάτι Zedge βλέπουν οι iPhonάκιδες και ζηλεύουν τα λυσσακά τους :D” Συμφωνώ απόλυτα, το Zedge χρησιμοποιώ κι εγώ !
-
Παράθεση από aleksgiab: “Επίσης και σε σένα συμβαίνει...” Σε μένα σίγουρα χαχαχαχα !
-
προβλημα με 4.9.19
ΜήνυμαDNS πρόβλημα ίσως, διαγραφή της σύνδεσης, restart router και ξανα-connect.