Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 229.
-
Καλησπέρα, τελικά είναι 6.11.3 η XTRV ή 6.10.27;
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Pallaros: “Εγώ πέρασα την 6.10.13 και μου λέει ότι είναι stable, έχασα και το root από το developer options (έβαλα βέβαια το supersu) αλλά δεν ήξερα ότι είναι stable. ” Η 6.10.13 Developer είναι βρε .. Αν ήταν Stable η αρίθμηση της θα ήταν απο 7.χ.χ κάτι ” Σωστό, για την ακρίβεια θα ήταν 8.χ.χ, αλλά αν πας στο about λέει τη λέξη Stable. Μπορεί να είναι κάποιο λαθάκι στη μετάφραση...
-
Εγώ πέρασα την 6.10.13 και μου λέει ότι είναι stable, έχασα και το root από το developer options (έβαλα βέβαια το supersu) αλλά δεν ήξερα ότι είναι stable...
-
Παίδες καλημέρα, μία ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί. Πηγαίνοντας στα downloads για το Mi3 βλέπω ότι η τελευταία version GTV είναι η 6.9.29. Όμως, μπαίνοντας εδώ σε αυτό το ποστ στην πρώτη σελίδα με πάει σε ένα αρχείο που είναι 6.10.13. Τελικά για το Mi3 ποια είναι η τελευταία; Βάζω άφοβα την 6.10.13 που είναι εδώ στο λήμμα; Ευχαριστώ !
-
Παίδες καλημέρα !! Στη νέα 6.9.29 λύθηκαν μήπως τα θέματα με τα widgets;
-
Παράθεση από johnjor: “Παράθεση από geoanto555: “Ναι αλλά απ ότι κατάλαβα άνοιξε με kenzo rom.... ” Ετσι οπως το λεει ο φιλος και εγω καταλαβα για Redmi 3 pro/ido.Ας μας πει τι ειναι και ας το βαλει και στο προφιλ του....... ” Παιδιά καλημέρα, έχετε δίκιο, δεν είχα βάλει το σωστό τηλέφωνο στην περιγραφή, είναι Redmi Note 3 Pro και είναι Kenzo. Μια χαρά δουλεύει από χθες, ευχαριστώ για τη βοήθεια. Στο προφίλ μου δεν το βάζω γιατί δεν είναι δικό μου είναι φίλου μου.
-
Πάντως, δεν το λέει σε κάποιον οδηγό αυτό ότι μετά από το flashing της GTV χρειάζεται ξανά ξεκλείδωμα ! Όλα καλά μέχρι στιγμής, ευχαριστώ και πάλι !
-
Παράθεση από geoanto555: “Το redmi pro 3 ειναι νέο μοντέλο?????????????/ Μπες σε fastboot και δες αν κλείδωσε.. Αν ναι ξεκλείδωσε το ” Σε ευχαριστώ πολύ !! Δεν ήξερα ότι πρέπει να το ξαναξεκλειδώσω, νόμιζα ότι με την Gtv μένει ξεκλείδωτος. Τώρα ξεκίνησε για να δούμε !! Ευχαριστώ και πάλι !
-
Παίδες SOS !! Έκανα τα βήματα για το Redmi Pro 3, ξεκλείδωσα bootloader officially, έβαλα το TWRP και φλάσαρα την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V8.0.1.0. Όταν τελείωσε με επιτυχία το flashing κάνω reboot και το τηλέφωνο αναβοσβήνει δύο φορές και μετά κλείνει και αναβοσβήνει το κοκκινο λαμπάκι. Το χάλασα; Πείτε μου γιατί έχω πάθει πανικ... Fastboot μπαίνει
-
Παίδες, το τελευταίο rom για το Mi3 έχει θέμα με το zip signature verification. To κατέβασα 3 φορές και μου λέει ότι δεν μπορεί να κάνει verify. Ξέρουμε γιατί; Να το προχωρήσω χωρίς verification ? EDIT : Το MD5 που τσέκαρα είναι σωστό, άρα το προχωράω... Thanks !
-
Παίδες καλημέρα !! Έχω βάλει την τελευταία GTV Stable 8.0.2.0 αλλά θέλω τώρα να περάσω την Developer 6.9.8. Πρέπει να κάνω data clean (εκτός από dalvik και cache) ή μπορώ να την περάσω από πάνω με TWRP; Ευχαριστώ ! (Βαριέμαι το restore από Mi Cloud, άσε που δεν περνάνε και όλες οι ρυθμίσεις και χάνω μία μέρα για να το ξανασετάρω...)
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΣας αγαπάμε ρεεεεεεε !!! MIUI Team for the world !!!
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΠαίδες μέχρι στιγμής φοράω την 6.6.4 και έχει τα λιγότερα προβλήματα από όλες. Συγκεκριμένα, τα μόνα που έχω διαπιστώσει είναι η αριθμομηχανή που δέχεται μέχρι 4 ψηφία (κλάιν) και το AliExpress που δεν συνδέεται (πάλι κλάιν). Μου αρέσει το ενσωματωμένο root από MIUI. Ήθελα να ρωτήσω, αν βάλω τώρα την τελευταία 6.6.13, έχουμε τίποτις προβλήματα σοβαρά (επαφές ή FC και τέτοια) ή να κρατήσω την 6.6.4; Θεεεεεεενκς !
-
ΜήνυμαΠαράθεση από ak2768: “Εγώ έχω θέμα στο Mi4 με την είσοδο στην εφαρμογή Aliexpress, από την στιγμή που πήγα σε MIUI 8 κατά την προσπάθεια σύνδεσης μου βγάζει μήνυμα : Server or network error, please try again. Στο mipad με MIUI 7 μπαίνω κανονικά. Κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα ή καμμιά πρόταση επίλυσης του προβλήματος? ” Κι εγώ το ίδιο φίλε μου, είναι bug της MIUI 8 και μάλιστα από όσο έχω ενημέρωση, το γνωρίζουν.
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα, με την 6.3.3 έστρωσε το Sygic και χάλασε το AliExpress δε βλέπει internet με την καμμία, όλα τα άλλα βλέπουν, έχει κανείς την εφαρμογή; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες! Τέλεια δουλειά όπως πάντα, ευχαριστούμε! Ένα θεματακι που παρατήρησα είναι ότι το Sygic δεν μπορεί να βρει Internet στην εκκίνηση για να εντοπίσει τη χώρα ώστε να εγκαταστήσει τους χάρτες, ενώ τι internet είναι μία χαρά και οι υπόλοιπες εφαρμογές όσες έχω προλάβει να βάλω το βλέπουν κανονικά !Κατά τα άλλα όλα μέχρι στιγμής ρολόϊ !
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Με τόσα κλειδώματα που έχει κάνει στις συσκευές της, δεν θα περίμενα να έχει και άνοδο στις πωλήσεις. ” Βρε admin μου σόρρυ αλλά εδώ θα διαφωνήσω !! Σε σχέση με καρακλειδωμένα τηλέφωνα που δεν παίρνουν ούτε root (π.χ. Samsung, Sony κ.τ.λ.) το Xiaomi τηλεφωνάκι μου μία χαρά πήρε και custom rom, και rooted ήταν από την εταιρεία έτοιμο και Marshmallow μας έφτιαξαν και MIU 8 έρχεται, δηλαδή περισσότερο up to date και jailbroken τηλέφωνο δεν έχω δει, το έχω 3 χρόνια κοντά και …
-
Λύθηκαν όλα τα προβλήματα με την 6.5.12 !! Well done guys !!!
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Pallaros: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Pallaros: “Παίδες καλημέρα, έβαλα την τελευταία GTV 6.5.5 έτσι για δοκιμή, είναι σούπερ, ένα πρόβλημα μόνο βρήκα, πηγαίνοντας στις λήψεις και πατώντας ρυθμίσεις η εφαρμογή κρασάρει. Απλά σας ενημερώνω μήπως δεν το έχετε δει !! Κατά τα άλλα είναι πολύ καλή και η μπαταρία φτάνει τα επίπεδα του CyanogenMod !! ” Κάνε καθαρισμό δεδομένων στο Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Λήψεις ή/και στο Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Διαχειριστή…
-
Παίδες καλημέρα, Τελικά είναι επιβεβαιωμένο και το τέσταρα σε 3 διαφορετικά Mi-3W. Η έκδοση 6.5.5 έχει τα παρακάτω 2 προβλήματα : 1. Γλυστρώντας προς τα πάνω στην οθόνη βγαίνει το search. Προσπαθώντας να ψάξεις κάτι, τρώς exception. 2. Στις λήψεις, πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις τρως exception. Αν θέλετε ρίξτε μία ματιά (μήπως μία στο μύριο δεν είναι θέματα της MIUI) αλλα πιστεύω και εύχομαι να διορθωθούν στην 6.5.12 Καλημέρες και πάλι !