Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 229.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Pallaros: “Παίδες καλημέρα, έβαλα την τελευταία GTV 6.5.5 έτσι για δοκιμή, είναι σούπερ, ένα πρόβλημα μόνο βρήκα, πηγαίνοντας στις λήψεις και πατώντας ρυθμίσεις η εφαρμογή κρασάρει. Απλά σας ενημερώνω μήπως δεν το έχετε δει !! Κατά τα άλλα είναι πολύ καλή και η μπαταρία φτάνει τα επίπεδα του CyanogenMod !! ” Κάνε καθαρισμό δεδομένων στο Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Λήψεις ή/και στο Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Διαχειριστής λήψεων. ” Το έκανα φίλε μου δεν είναι θέμα δεδ…
-
Παίδες καλημέρα, έβαλα την τελευταία GTV 6.5.5 έτσι για δοκιμή, είναι σούπερ, ένα πρόβλημα μόνο βρήκα, πηγαίνοντας στις λήψεις και πατώντας ρυθμίσεις η εφαρμογή κρασάρει. Απλά σας ενημερώνω μήπως δεν το έχετε δει !! Κατά τα άλλα είναι πολύ καλή και η μπαταρία φτάνει τα επίπεδα του CyanogenMod !!
-
Παίδες καλημέρα και Χριστός Ανέστη σε όλους !! Ξέρουμε αν και μήπως στο Mi-3W θα γίνει release η MIUI 8; Βλέπω ότι στη λίστα με τις υποστηριζόμενες συσκευές δεν υπάρχει και μου κάνει εντύπωση γιατί υπάρχει το Mi4 που στην ουσία είναι το ίδιο τηλέφωνο πάνω κάτω... Ρωτάω γιατί αυτή τη στιγμή είμαι με Cyanogen 12 και είμαι πολύ ευχαριστημένος για να τη βγάλω, αλλά μία MIUI 8 πάντα θα μου προσέλκυε το ενδιαφέρον Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις !
-
Παιδιά καλημέρα, Μπήκα απλά για να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την προσπάθεια που κάνετε, η Marshmallow πετάει στο Mi3, η μπαταρία είναι σε εξωπραγματικά επίπεδα, δεν έχω τι να πω, να είστε καλά !!
-
Βγήκε η Marshmallow για Mi3 - Mi4 παίδες !! Αλλά κατεβαίνει λέει μόνο με ΟΤΑ. Πως θα γίνει να πέσει στα χεράκια των μάγων του site να την κάνουν ελληνικΙΑ χαχαχαα !
-
Παράθεση από Antonis95gr: “απο οτι καταλαβα δεν θα παρουμε 6.0 σύντομα.... γίνετε με κάποιο τρόπο να μην τρώμε reboot στην τελευταία 4.4.4 για Mi3? γιατι κατα τα αλλα ειναι πολυ καλή ” Φίλε μου επειδή έχουμε το ίδιο τηλέφωνο, η καλύτερη μέχρι στιγμής και σε μπαταρία και σε όλα είναι η 5.11.26 στη συστήνω ανεπιφύλακτα !
-
Παιδιά μην προσπαθείτε να αποκωδικοποιήσετε αυτά που λένε οι κινέζοι, είναι ό,τι να'ναι οι άνθρωποι, στο προηγούμενο update έλεγε ότι από 11 Δεκεμβρίου τα Mi3 Mi4 θα πάψουν να παίρνουν updates σε KitKat 4.4.4. Σήμερα στο full changelog λέει το ίδιο πάνω πάνω και πιο κάτω λέει supported devices : Mi3, Mi4 .... δηλαδή έβγαλαν νέο update σε KitKat πάλι. Το οποίο στις τελευταίες 3 version το Mi3 έχει σοβαρό πρόβλημα κάνει reboots κάθε λίγο χωρίς να το πάρεις χαμπάρι και χάνεις κλήσεις, επίσης ξαφνικ…
-
"It's been almost four months since the launching of MIUI 7. During this time, MIUI devs have been working to bring the new Android versions to our devices. Here're some good news: Mi 3 W/C, Mi 4 and Mi Note will be the first ones to get Android M (6.0)! The beta updates will roll out for them soon. From next week, these three devices will no longer get updates based on Android Kitkat (4.4)." Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaahhhhh !!!!!!!!!!!!! Από το post της China Changelog !!!!
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από spideman3: “Μάλλον θα είναι του Ivan και μπερδεύτηκαν !!!! ” Ποιος είναι ο Ivan? ” Είναι ένας υπάλληλος της Xiaomi τεχνικός σε θέματα δικτύου αν κατάλαβα καλά που έδωσε σε συνέντευξη στο αγγλικό forum. Ο οποίος δημιουργεί rom για κινητά της xiaomi. Μπες στο forum unfficial rom lollipop και θα βρεις περισσότερες πληροφορίες. ” Καλημέρα, όχι φίλε μου είναι developer στο MIUI team, τεχνικός δικτύου να φτιάξει port σε λειτουργικό σύστημα…
-
Θα τους κόψουν το internet? Ή την PS4? Χαχαχαχαχααχ !
-
Παίδες καλημέρα και καλή εβδομάδα, Μήπως γνωρίζει κάποιος αν η τελευταία έκδοση (5.11.12/13) είναι συμβατή με το Xposed Framework; Για να μην πέσω σε κανένα bootloop και χρειαστεί να ξαναπερνάω ROM. Ευχαριστώ !
-
Παιδιά, κατά την ταπεινή μου άποψη, αυτό που λέμε σε κάθε ROM για την μπαταρία θεωρώ ότι είναι λάθος. Εγώ π.χ. με τη νέα rom έχω 3 μέρες μπαταρία !! Άλλος με το ίδιο κινητό με μένα έχει 1 μέρα και παραπονιέται. Οι παράμετροι είναι άπειρες !! Παίζει ρόλο πόσο χρησιμοποιείς το κινητό, τι χρήση κάνεις, αν έχεις βάλει apps να σου κλείνουν το Wifi όταν κλείνει η οθόνη και άλλα πολλά !! Δε νομίζω ότι έχει πλέον να κάνει μεγάλη διαφορά από rom release σε rom release εκτός αν μιλάμε για major releases ό…
-
Τα Mi3 στο φτύσιμο...
-
Με την μπαταρία πως πάει ρε παίδες με αυτήν την έκδοση; Καλύτερα ή χειρότερα από την 5.9.17;
-
Ευχαριστώ πολύ admin μας για την απάντηση, δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάνε και κόψανε αυτό το χαρακτηριστικό, τι τους πείραζε; Anyway... Από μπαταρία πως πάει ρε παίδες έχει κανείς καμμία εμπειρία ή είναι νωρίς ακόμα γιατί η 5.9.17 είναι γαμάτη και δεν ξεκολλάω από αυτήν εύκολα !
-
Αυτή η νέα έκδοση είναι σαν να παίζεις κρυφτό, 5..10...15 χαχαχααχ . Λοιπόν, ερώτηση, για να μην φλασάρω τσάμπα, ο έλεγχος της δόνησης είναι πάλι πίσω με αυτήν την έκδοση ή όχι; Ευχαριστώ !
-
Παράθεση από s0n0: “ Κάθε φορά αυτό κάνετε η 1η είναι λαθος..” Τι μας λες ρε φίλε, στο χρώσταγαν τα παιδιά; Λίγος σεβασμός !
-
Ακόμα ένα άχρηστο update....
-
Παίδες καλημέρα, Στην τελευταία version 5.9.24 παρατήρησα ότι η δόνηση στο touching είναι πολύ δυνατή. Αυτό εκτός από το γεγονός ότι είναι εκνευριστικό, τρώει και μπαταρία. Μπορούμε να κάνουμε κάτι να το μειώσουμε; (Στα settings δεν υπάρχει ο έλεγχος δόνησης).
-
Παράθεση από mass22: “Παράθεση από Pallaros: “Παράθεση από manospo: “Πότε θα δούμε lolipop στο mi3????? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ποτέ μάλλον...” προσωπικα εβαλα aosp rom cm 12.1 ειναι lolipop 5.1 το κινητο πεταει απλα..ζεστενεται λιγοτερο και μπαταρια ενταξει τι να λεμε 70% περισσοτερη διαρκεια..” Εγώ λέω να βάλω την Mokee 5.1 λένε ότι είναι καλή. Αλλά γουστάρω το MIUI ρε γαμώτο αν το είχαν κάνει σε lollipop θα ήταν σουπερ....