Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 229.
-
Παράθεση από manospo: “Πότε θα δούμε lolipop στο mi3????? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ποτέ μάλλον...
-
Καλημέρα ! Ναι, βγήκε η 5.9.1 γιατί έχουν λέει 3ήμερη αργία στην Κίνα !! Όλο αργίες είναι οι φούστηδες, δεν πάμε στην Κίνα λέω γω...
-
Παράθεση από iAmLiakos: “ Γενικα πολύ ευχαριστημένος. Δεν είχα κανένα πρόβλημα ή περίεργη συμπεριφορά. Μάλλον είμαι από τους τυχερους :p” Κάτι παίζει φίλε με το Mi3 που κι εμένα είναι τέλειο, η μπαταρία πολύ καλύτερη και το κινητό σφαίρα όπως τα λες. Δεν ξέρω για τις άλλες συσκευές αλλά στα Mi3 αυτή είναι μακράν η καλύτερη rom μέχρι σήμερα !!
-
Παίδες καλημέρα, Έχω μπερδευτεί λίγο. Αυτή η 5.8.22 που έβαλαν οι κινέζοι στις 24/08/2015 τι διαφορά έχει από την 5.8.20 που έχουμε εμείς εδώ βάλει; Είναι lolipop μήπως;
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Emplokeas: “Καλησπέρα παιδιά, έχουμε τίποτα νεότερο για lolipop???” Τίποτα ακόμα, μέχρι και σήμερα. Το μόνο καλό μετά την 5.8.13, τουλάχιστον από ότι βλέπω στο Mi3, είναι ότι με την ίδια χρήση που του κάνω πάντα, είμαι ακόμα στο 30% μπαταρία με σύνολο χρήσης 2 ημέρες και 15 ώρες ενώ πριν το φόρτιζα κάθε 1,5 περίπου ημέρες. Είναι σαφώς βελτιωμένη η μπαταρία! Ελπίζω να μείνει έτσι ” Καλησπέρα φίλε μου, δηλαδή πρόλαβες και έβαλες την 5.8.13 την Chinese και είδες…
-
Παίδες καλησπέρα, Βγήκε η 5.8.13 με την MIUI 7. Τι λέει εδώ η ομάδα, θα γίνει κανονικά μετάφραση ή ακόμα είμαστε σε θολά νερά, να μείνουμε δηλαδή σε 5.8.6;
-
Παράθεση από kexas: “Καλησπέρα παιδιά κάθε εβδομάδα που κάνω το update εχω προβλήματα τι γίνεται τελευταία .και στην προηγούμενη και σε αυτήν την Ρομ εξαφανίζεται το swiftkey και πάω να το κατεβασω από το playstor κάι δεν το φορτώνει ,γράφει "μη συμβατή ενημέρωση"” Η λύση είναι η εξής : 1. Κάνεις downgrade στην 5.6.18. 2. Απεγκαθιστάς το swiftkey από τις εφαρμογές. 3. Κάνεις upgrade στην 5.7.2 4. Το swiftkey είναι πάλι στη θέση του και λειτουργεί
-
Παράθεση από spideman3: “Σε εμένα πάντως γίνεται κανονικά ή εγκατάσταση παιδιά.b46fa7e1d3d0d6b8d2c05ac874a627b9.jpg Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αυτό φίλε μου είναι η αρχή που απλά κατεβαίνει η εφαρμογή, Όταν τελειώσει το κατέβασμα θα δεις ότι όταν ξεκινήσει η εγκατάσταση μετά από λίγο θα σου βγάλει μήνυμα "Ασύμβατη ενημέρωση".
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μην αφαιρέσετε εφαρμογές του συστήματος γιατί θα έχετε προβλήματα με τα ΟΤΑ (UPDATE)” Δεν αφαιρούμε εφαρμογές συστήματος. Μόνη της αφαιρέθηκε μετά το upgrade σε 5.6.25. Δεν υπήρχε άλλη λύση από το να γυρίσουμε στην 5.6.18 (στην οποία επανήλθε το swiftkey) να το απεγκαταστήσουμε, να ξανακάνουμε upgrade σε 5.6.25 και μετά εμφανίστηκε και πάλι από μόνη της. Γενικότερα, το swiftkey (άποψή μου) είναι μία εφαρμογή που δε θα έπρεπε να είναι εφαρμογή συστήματος.
-
Παράθεση από martzicadespell: “Ελα παιδες ακουστε! Ειχα το ιδιο θεμα με το swiftkey στην 5.2,25 και τελικα το γυρισα σε παλιοτερη απεγκαταστησα τοswiftkey και μολις εβαλα 5.2.25 ξανα, το εβγαλε μονο του και δουλευει so far.. Οποτε αν θελετε δοκιμαστε το!” Σωστός φιλαράκι !! Προφανώς το ενσωματώνουν τα παιδιά το apk μέσα στη rom, Εάν λοιπον το είχες βάλει εσύ από το google play, μετά το update εξαφανίζεται εντελώς γιατί υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ των 2 apk και επομένως δεν μπορείς μετά να το εγκ…
-
Παράθεση από geo221: “Παράθεση από Pallaros: “Φίλε μου κάνεις λάθος αυτό είναι τo google keyboard και δεν έχει καμία σχέση με το swiftkey. Σε ευχαριστούμε πάντως που προσπάθησες να βοηθήσεις, να είσαι καλά!” Εγώ νομίζω ότι είναι και το swiftkey που το αναβαθμίζει η Miui Rom, σε κάθε αναβάθμισή της. Αυτή η αναβάθμιση γίνεται τους τελευταίους μήνες (δηλ. συγκεκριμένα από τότε που άρχισε η δωρεάν χορήγηση του από την ίδια την swiftkey. Εφόσον έχετε πρόβλημα με το swiftkey μετά την αναβάθμιση της Mi…
-
Φίλε μου κάνεις λάθος αυτό είναι τo google keyboard και δεν έχει καμμία σχέση με το swiftkey. Σε ευχαριστούμε πάντως που προσπάθησες να βοηθήσεις, να είσαι καλά!
-
Γύρισα στην 5.6.18 γιατί το δουλεύω πολύ το swiftkey και μου λείπει...
-
Παιδιά καλημέρα, μετά από την εγκατάσταση της νέας ρομ, το swiftkey εξαφανίστηκε .Πήγα να το εγκαταστήσω από τo google play και μου λέει ασύμβατη ενημέρωση. Τι παίζει; Ευχαριστώ!
-
Βλέπω ωραία fixes στην 5.6.4 για μπαταρία, wifi κ.τ.λ., ανυπομονούμε !!
-
Άστο, έχεις δίκιο admin μας, απλά μπερδεύει ο τίτλος του toggle, sorry για την άστοχη παρέμβασή μου
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν χρειάζεται να ανεβάσεις κανένα Backup. To Backup που πήρες είναι τοπικό και καλό είναι να το αντιγράψεις στο PC σου για περίπτωση ανάγκης. Στο Mi-Cloud τα backup των εφαρμογών σου γίνονται αυτόματα αν το επιλέξεις. Θα πρέπει να πας.. - Άνοιξε τον φάκελο Εργαλεία στην οθόνη - Επέλεξε Λογαρισμός - Επέλεξε Mi Cloud - Στις πρόσθετες ρυθμίσεις ενεργοποίησε Αντίγραφο Αρχικής Οθόνης Τώρα ξανακάνε συγχρονισμό ανοίγοντας τον διακόπτη του συγχρονισμού στους διακόπτες της μπάρας…
-
Παράθεση από aleksgiab: “Εγώ έβαλα το xposed και δουλεύει σωστά... Το έβαλα περισσότερο για να σβήσω το σύμβολο τις μπαταρίας!!!” To xposed και σε μένα δούλευε σωστά σαν εφαρμογή. Το τηλέφωνο που το έχει δε δουλεύει σωστά και θα δεις ότι κάποια στιγμή θα σου δημιουργηθούν θέματα τα οποία δε θα καταλαβαίνεις γιατί σε άλλους δε συμβαίνουν (π.χ. bootloops από το πουθενά, σκασίματα, FC κ.τ.λ.) και θα φταίει αυτό. Εγώ το ξεφορτώθηκα και ησύχασα !
-
Παράθεση από Bodai: “Γνώμη μου είναι ότι αφου έχεις τόσο σοβαρά προβλήματα πήγαινε 5.5.15 άμεσα με clean install (με το MiFlash) και μετά αποφασίζεις. Δεν νομίζω ότι οποιοδήποτε upgrade θα σου λύσει τα προβλήματα.” Τελικά παιδιά βρήκα το πρόβλημα και το έλυσα. Το πρόβλημα ήταν στο xposed framework. Όποιος έχει το xposed (το είχα γιατί χρησιμοποιώ το greenify) με αυτή τη rom έχει θέματα. Βγάζοντας το xposed έστρωσαν όλα... Τώρα βέβαια θα μου πείτε ότι δεν είναι λύση να βγάζουμε κάτι που χρησιμοπο…
-
Καλημέρα παιδιά, Εγώ έχω πλέον σοβαρό πρόβλημα και μάλλον θα κάνω factory reset. Δεν υπάρχει περίπτωση μετά από restart να μου βγάλει το keypad για να δώσω pin, πάει κατευθείαν στο launcher και μετά γίνεται της κακομοίρας από FC και βέβαια είσαι χωρίς τηλέφωνο εφόσον δε λειτουργεί η SIM. Έχω δοκιμάσει ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει, reflash, format, dalvik, cache και στα 2 systems. Θα περιμένω μέχρι την Παρασκευή μήπως και διορθώσουν το πρόβλημα, αλλιώς μετά factory reset και 5.5.15 μέχρι να σταθε…