Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 183.
-
2 μηνες;;; μα 2 μηνες ειμαστε καλα;; Θελω ενα twrp για mi 8 μολις ερθει να το flasarw στν δικια μας rom... Global dev θα εχω με OTA καθε βδομαδα...Δεν νομιζω να bricarei επειδη θα ειναι ξεκλειδωμενο με αλλου account... Δεν ειναι οι δυο μηνες παντος...ειναι οτι ΜΕΤΑ απο 2 μηνες κανεις factory reset.... Αρα twrp factory και την xtrv και θα δουλευει ετσι; (Αν ερθει unlocked)
-
Όχι οτι είναι «αδύναμο» για να το καταφέρει φυσικά, απλά η Xiaomi φαίνεται πως επέλεξε να μην εφοδιάσει το Pocophone F1 με το DRM σύστημα Widevine L1, που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια από τις υπηρεσίες streaming περιεχομένου και επιτρέπει την αναπαραγωγή HD multimedia δεδομένων – εξασφαλίζοντας τη νόμιμη αναπαραγωγή τους φυσικά. gsmarena_001-3-1.jpg Διαθέτει 3 επίπεδα (L1, L2, L3) και για να είναι εφικτή η αναπαραγωγή streaming περιεχομένου (από Netflix, Amazon Video, Hulu, BBC κλπ.) θα πρέπει…
-
η απαντηση της xiaomi για το unlock Παράθεση: “Greetings from Xiaomi! Thank you for contacting Mi Customer Support. I understand that you are facing error while unlocking the bootloader. I would request you to wait for the time that is displayed to you and re-apply to unlock the bootloader. Also, revert us so that we may assist you in a better manner. Please write us back in case you need any further assistance, we will be happy to help you. Thank you for being a valued customer. ”
-
@NasDriver εστειλε ενα mail στην μαμα xiaomi οτι θελω να ξεκλειδωσω και αν μπορει να μου κανει το acc χωρις χρονο...Λες να εχω καμια τυχη;
-
Παιδια εγω μιλησα με bangood και μου ειπε οτι ερχεται ξεκλειδωμενο... Επειδη θελω να χαρω το κινητο μου αν το κρατησω ετσι τι προβλημα θα δημιουργησει; Σκεφτομαι δλδ να βαλω κατευθειαν twrp και dev xrtv... Τι θεμα θα παιζει; παιζει να φαω brick?
-
Παράθεση από kyrgeo1978: “Παράθεση από georgezaf: “Μολις παραγγειλα απο κινεζο το mi8 6gb 128 στα 375 με μεταφορικα... Νομιζω ειναι σουπερ τιμη..! Μπορειτε να μου προτεινεται ενα αρκετα καλο τζαμακι να παρω για το κινητο;; ” Καλορίζικο φίλε.Πάρε της Nillkin για tempered glass. ” νομιζω αυτο πως ειναι το the best! NILLKIN CP+MAX 3D Full Coverage Anti-explosion Tempered Glass Screen Protector for Xiaomi Mi8 Mi 8
-
Νεα του mi 8 explorer
ΜήνυμαΚαι παλι πολλα νομιζω 500+ αν ειναι και ετσι το fingerprint... Οταν το απλο εχει 380...και βγαινει και poco... Τιμη του απλου με 8gb ram θελω να δω τωρα...
-
Νεα του mi 8 explorer
Μήνυμαpre-order στο bangood αλλα πολλα λεφτα.... Θα παει στα 500; :p
-
Παράθεση από yiannisT: “ Όμως αν όντως δεν έχει NFC και δωρεάν να μου το έδιναν θα το πουλούσα. Δε θα το κρατούσα γιατί παντού μέχρι και σε αρκετά περίπτερα πλέον πληρώνεις με το κινητό. Δε θα αγόραζα καινούργιο κινητό για να κουβαλάω και πορτοφόλι μαζί μου. Θα περιμένουμε το poco f1 plus ή το poco f2 να δούμε αν θα έχει nfc. Sent from my MI 6 using Tapatalk Ειναι ο λογος που λεω να παω σε mi8 τελικα.. ”
-
Το μονο αρνητικο που βλεπω ειναι η ελλιψη NFC αν δεν κανω λαθος...Περιμενουμε να δουμε ημερομηνια κυκλοφοριας!
-
Νεα του mi 8 explorer
ΜήνυμαΠαράθεση από Readiness: “Το εχει βρει καποιος καπου που να ειναι σιγουρα σε στοκ? To global store στο ali (που εχω ακουσει καλα λογια εδω μεσα), το βγαζει σε 2-3 διαφορετικες τιμες Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com Ειναι μουφα που λεει οτι το εχει σε στοκ? ” απο youtuber δεν ακουσα καλα λογια για αυτον τον πωλητη... Επεισης οχι 700 ευρω ρε παιδια...Μολις βγει σε στοκ καπου στα 500 θα κανει... Εδω το 6/128 με κουπονι εχει 390...
-
Νεα του mi 8 explorer
ΜήνυμαΝα ανοιξουμε ενα θεμα για να νεα του mi8 explorer.... Rom για αυτη την συσκευη εχουμε; ή μονο official china? Δεν ειναι ιδια rom με το απλο mi 8 ετσι; Επισης ποτε πιστευετε οτι θα υπαρχει στοκ (και σε τι τιμη) να τσιμπισουμε ενα!
-
Παράθεση από omek07: “Παράθεση από georgezaf: “ερωτιση.. Για να περασουμε απο την global που δινει το κινεζομαγαζο στην china και να κανουμε το δικο μας unlock επιλεγουμε μονο clean στο mitool? ή clean και lock? Βοηθηστε λιγο σε αυτο να το ξεκαθαρισω στο μυαλο μου... Επεισης υπαρχει link που να εχουμε την china rom? Ευχαριστω.. ” Πρωτον μην κανεις την βλακεια που εκανα εγω και εβαλα να εγκατασταθει Global ρομ πανω απο ChinaΔευτερον ΜΟΝΟ CLEAN ALL!!! ” clean all...περνας china rom κανεις log in μ…
-
Παράθεση από kyrgeo1978: “Παράθεση από omek07: “Παράθεση από chrisnik: “ ” ” Παράθεση από georgezaf: “Παραγγειλα mi8 και λεει οτι ερχεται με global rom... Αν ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader να βαλω twrp και να flasarw σε xrtv ή πρεπει να κανω κατι αλλο;; Πρεπει αναγκαστικα να ξαναγυρισω σε κινεζικη αν ειναι ξεκλειδωτος; ” Μη βάλεις twrp κτλ αν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader. Πας σε κινέζικη, ξεκλειδώνεις με το account σου και μετά όλα τα άλλα. ” Γιατι αυτο; αν ειναι ξεκλειδωτος δεν θα παιξει; κατ…