Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 183.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@georgezaf Θα μαλώσουμε με παίδεψες 2 ώρες και μου λες δεν έχω PC δεν πάει έτσι ρε κουμπάρε όταν ζητάμε βοήθεια τα έχουμε όλα μπροστά μας. Τέλος πάντων καλή τύχη.” Σορρυ ρε φιλε αλλα τι να κανω...δεν γινετε...ευχαριστω για την βκηθεια σου παντος.... Ελπιζω αυριο να καταφερουμε να το λυσουμε... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@georgezaf Θέλω να πας στο mount και μετά να πατήσεις στο Disable MTP, μια δυο φορές και δες αν στο βλέπει το PC” Θα σου απαντησω το πρωι φιλε μου...δεν εχω pc μπροστα μου τωρα.. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
wipe problem
ΜήνυμαΝαι το εχει..οτι και να το βαλω δεν κανει mount...λεει failed to mount data invalid argument... Καπως ετσι.... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@georgezaf Εκεί που πήγες στο mount έχει δίπλα κάποιο κουμπί Mtk κάπως έτσι για κοίτα” Δεν βλεπω κατι στο twrp.. Το cpu σε παντος στο redmi pro ειναι mediatek helio x25 Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@georgezaf Σε fastboot σε βάζει ? Αν σε βάζει εγώ θα έβαζα το recovery από εδώ για την συσκευή μου μέσω adb και μετά θα με έβαζε σε twrp και θα έβαζα την Ελληνική rom xiaomi-miui.gr/community/index…-mic-για-Xiaomi-συσκευές/” Θα το δοκιμασω το πρωι που θα μπορω και θα σου πω...αν και νομιζω πως αυτο περασα στην αρχη και δεν μπορουσα να βαλω καμια rom γιατι δεν εβρισκε καν τα αρχεια μου... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@georgezaf κάνει format data από twrp ρε Καρντάση από εκεί τα κάνουμε εμείς” Οχι δεν κανει...δεν βρισκει καν την μνημη του κινητου...λεει 0 mb. Ειναι ακριβως το ιδιο προβλημα με το link πκυ εστειλα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@georgezaf Έκανες format data ? Το recovery το πέρασες μέσω adb ?” Format data απο twrp δεν κανει...ναι και sideload τις rom... Δες το link που σου εστειλα παραπανω... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
wipe problem
Μήνυμα[Device Team] Flashing TWRP on MM - Unable to mount, Internal 0MB - Quick Fix! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@georgezaf Όταν έβαλες την Ελληνική τι σου έβγαζε ?” Το twrp το ίδιο μήνυμα ότι δεν κάνει mount.επίσης δεν κανει επαναφορα εργοστασιακων...καπου κοιταξα και εχει το ιδιο προβλημα και το note 3 pro..και εβγαλαν custom twrp... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@georgezaf Γιατί δεν έβαλες την Ελληνική rom ?” Έβαλα και ελληνική...το ίδιο μου βγάζει... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
wipe problem
ΜήνυμαΓεια σας παιδια! Μολις σημερα πηρα το νεο μου κινητο redmi pro (με ξεκλιδωτο bootloader) περασα μεσω fastboot το twrp 3.0.2 και παρατηρρησα οτι δεν μπορω να κανω wipe!! Μου βγαζει failed to mount /data και ολα...επεισης τα διχνει ως 0mb χωρο...Αυτο που εκανα ειναι οτι περασα την xiaomi eu stable rom με sideload...αλλα δεν πρεπει να κανω wipe?? Πως το φτιαχνωω;
-
Αγορα Redmi Pro
ΜήνυμαΓεια σας παιδια! Βρηκα το Redmi Pro στα 200κατι απο το gearbest την εκδοση με τον X25 4ram και 128GB μνημη,,, Σκεφτομαι αν εκανα καλη αγορα...Νομιζω πανω κατω ιδια τιμη ειναι και το mi5... Απλα σαν κατοχος του mi4c την πατησα σε θεμα μνημης...(16 gb και δεν περνει καρτα μνημης) οπως δεν περνει και το mi5... Το κινητο το θελω για dev ποιο πολυ και δοκιμες rom... Θελω να ειναι γρηγορο οσο γινεται και δεν με ενδιαφερουν τοσο τα games... Πιστευετε πως εκανα σωστη αγορα;; Επισης σημερα ειδα πως ειπαρ…
-
Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Mi5!!
-
Android 6.0 marshmallow??
ΜήνυμαΠροβλέπετε απο την Xiaomi Android 6 για το mi4c ή θα μας αφησει ετσι..?
-
Υπαρχουν προβληματα με την μπαταρια ή εμενα μου φενεται? Σαν να πεφτει γρηγορα...
-
Optimization - Reduced LCD flickers (Mi 4c) (11-05) Επιτελους!!! Το καλο ειναι οτι ακουνε το forum τους!!
-
Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Αν έχεις τώρα Developer ROM στην συσκευή σου, να βάλεις Stable χωρίς πρώτα να κάνεις Factory Reset (να χάσεις ότι έχεις εγκαταστήσει) είναι αδύνατον. ” Ρωταω απο Dev σε Update παλι σε Dev...Μπορω να το κανω με αυτα τα βηματα χωρις να περιμενω το OTA UPDATE και χωρις να χασω αρχεια?
-
Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery)
Μήνυμα2 ερωτησεις... Εγω πχ θελω να περασω στην νεα dev rom...Αν θελω να κανω update μονο χωρις να χασω αρχεια απλα κανω τα Wipe Cache, Wipe Dalvik και μετα τα υπολοιπα βηματα για sideload? και κατι ακομη... Το recovery πως φτιαχνετε να μην κολλαει το tach στο mi4c?
-
MIUI com ή eu?
ΜήνυμαΝα ρωτησω παιδια....Υπαρχει η MUIU Rom η κινεζικη ή global και η EU? Eχω περασει στο κινητο μου απο το xiaomi.eu rom και βλεπω στο en.xiomi.com πως η global ειναι περισσοτερα MB..Τι διαφορες υπαρχουν ξερει κανεις? ή ειναι ιδιες?