Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 221.
-
Θα βγει και για mipad? Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Περιμένουμε και την αναβάθμιση για το mipad... Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Επίσης να αναφέρω οτι σε μένα το location ψιλοδουλεύει (για την 4.10.31 παντα) αλλά αργεί λίγο παραπανω: d86e01954374506a7f7e10cf8518c34b.jpg Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Ψάχνοντας στο ίντερνετ βρήκα λύση στο θέμα του tethering (σε εμένα δούλεψε και λύθηκε το προβλημα ) και σας την παραθέτω: Hi all I've managed to get tether hotspot activated by changing to Miui v6 developer rom. Tethering did not work using this rom until i did the following which i could because the developer rom allows root access. You must have root access to fix this. 1. Backup. I have no problems whatsoever with these steps, but if you have custom recoveries you might want to make a nandro…
-
Γιατί συμβαίνει αυτό; είναι bug της ρομ; Το έχει και η κινεζική αυτό το πρόβλημα; Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Για το mi pad θα βγει κατι; έχουμε μείνει στην 4.10.17... Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Λύθηκε το πρόβλημα με το location? Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Xiaomi Mi Pad
ΜήνυμαΈβαλα την τελευταια ελληνική που υπάρχει στο σάιτ και το ταμπλετ σέρνεται! Ανεβάζει θερμοκρασία και παει υπερβολικά αργά. Πολλές εφαρμογές αργούν να ανοίξουν ή/και κρασαρουν. Το σκρολινγκ σπάει πολυ. Παρακαλώ κοιτάξτε το. Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Γύρισα σε 4.10.17 και το location δουλεύει μια χαρά... Το πρόβλημα με το tethering παραμένει και νομιζω οτι είναι συνδυασμός της miui με την Vodafone γιατί υπήρχε και στις προηγούμενες ρομ... Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Που υπάρχει αρχείο με τις παλιότερες gtv roms??? Θέλω να γυρίσω στην 4.10.17
-
Μάλλον όχι, γιατί με την ίδια sim και με άλλο κίνητο (galaxy s3), δουλεύει το tethering μια χαρά...
-
Έκανα και wipe cache και wipe dalvik και ξαναπέρασα την 4.10.26. Τα δύο θέματα που έχω παραμένουν: 1) το wifi hotspot δεν κάνει sharing το ιντερνετ. Οι developers παρακαλούνται να δούνε εδω: forums.redflagdeals.com/how-fix-data-tethering-android-kitkat-devices-tbaytel-any-wireless-co-1436409/ Ενδέχεται να υπάρχει αυτό το πρόβλημα με κάποιους providers (π.χ. Vodafone) και να χρειάζεται αυτή την απλή, από όσο φαίνεται, ρύθμιση. 2) Ο OTA updater μου ξαναβγάζει να κάνω download την 4.10.26 (αυτή που…
-
Παράθεση από TOLIS38: “ΑΜΑΝ φταιει η αναβαθμιση ??????????????????????????????????? εχω ανοιξει και θεμα για αυτο το προβλημα στην αντοιστηχη ενοτητα . εχω φαει τα κομματια μου και δεν γινεται τιποτα, δεν μπορει να μοιρασει την συνδεση παρολο που οι συσκευες βρισκονται κανονικα . βοηθηστε παιδια...................................” Μήπως εχεις πρόγραμμα Vodafone red? Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Προς τους developers: δείτε αυτό forums.redflagdeals.com/how-fix-data-tethering-android-kitkat-devices-tbaytel-any-wireless-co-1436409/ Ισχυει; Μπορεί να γίνει κάτι στην gtv για μην υπάρχει αυτό το πρόβλημα; Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Το WiFi tethering δούλευει σε εσάς; συνδέονται κανονικά οι συσκευές αλλά δεν κανει sharing το internet. Υπάρχει κάποια λύση; Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Έβαλα τη νέα ρομ και όταν κάνω το τηλ. hot spot, συνδέονται σε αυτό αλλες συσκευές αλλά δεν κανει sharing το internet (3g). Γιατί; Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Εκανα αλλά παλι τα ίδια... Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Ξέχασα να αναφέρω οτι έχω mi3. Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Αν και έβαλα πανω την 4.10.26, η εφαρμογή ota updater μου βγάζει παλι να κατεβασω την ίδια ρομ. Έχει κανεις ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό; Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Κατέβασα και εγκατέστησα την gtv 4.10.26, αλλά ο ota updater μου βγάζει να την ξανακατεβασω... Γιατί αυτό; Sent from my MI 3W using Tapatalk