Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 221.
-
Έχω αυτή τη στιγμή την gtv 6.8.18 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αξίζει τον κόπο να πάω σε mm και συγκεκριμένα στην τελευταία gtv 6.9.22? Θα κάνω wipe cache, dalvik cache, data, system, μετά reboot recovery, install ROM, έλεγχος bootloader, αν κλείδωσε ξεκλείδωνε και τέλος reboot system. Σωστά; Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gripas4: “Αυτό θα σημαίνει όμως ότι η εφαρμογή θα είναι ανοιχτή. Εγώ λέω να έχω ειδοποιήσεις όταν είναι κλειστή, όπως συμβαίνει και με τις άλλες εφαρμογές. Δεν είναι βέβαια τόσο σπουδαίο πρόβλημα, αλλά για να δω αν το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος” Το αντιμετωπίζω κι εγώ με το Pushbullet. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Τα led λειτουργούν Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από skylouros: “Την.χρησιμοποιω μόλις μία ημέρα. Δύο φορές κατά τη διάρκεια.της ημέρας που πήγα να πάρω τηλ μου ζήτησε να βάλω pin για τις sim σαν να τις.εβγαλα και τις ξαναεβαλα και ήθελε να τις αναγνωρίσει εκ νέου. Δε ξέρω αν αποτελεί πρόβλημα της συγκεκριμένης ROM ή όχι. Επίσης θα μου άρεσε να υπάρχει δοκιμή των ήχων (πχ κλήσης, αφύπνισης κτλ) και όχι απλώς επιλογή. Κατά τα άλλα όλα καλά.” Μου το έχει κάνει κι εμένα 2-3 φορές σε kenzo. Να πω ότι έχω κάνει clean install στη συγκεκριμέ…
-
Λοιπόν έκανα factory reset και install στο kenzo. Ένα θέμα που παρατηρώ και παρατηρουσα και πριν είναι ότι κατά διαστήματα χάνεται η δονηση και επανέρχεται μέρα από 5-10-15 λεπτά. Επίσης επανέρχεται πάντα με reboot. Είναι θέμα software ή hardware, δηλαδή να έχει κάποιο θέμα το μοτερακι της δόνησης; Όσο για το θέμα της μπαταρίας θα ξέρω σε 1-2 μέρες... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Άρα δεν είναι θέμα clean install, αλλά ρομ. Αναμένουμε την επόμενη λοιπόν σήμερα... Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΓιατί δεν την τρώει η προηγούμενη ρομ και την τρώει μόνο αυτή;; Δηλαδή κάθε εβδομάδα θα πρέπει να κάνουμε clean install? Ημαρτον... Υ.Γ. Όταν λέμε τρώει μπαταρία, δεν εννοώ τρελό battery drain, αλλά λίγο χειρότερη διαχείριση απο την προηγούμενη. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Γιατί δεν την τρώει η προηγούμενη ρομ και την τρώει μόνο αυτή;; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Τρώει την μπαταρία λίγο γρηγορότερα... Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Παιδιά εμένα στο Redmi Note 3 Pro δεν μου άρεσει αυτή η ρομ... Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από rascal: “Παράθεση από Vasstef: “Εμένα πάντως μου καταναλώνει την μπαταρία γρήγορα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και μένα μια από τα ίδια σε θέμα μπαταρίας Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Όντως υπάρχει στην μπαταρία λίγο παραπάνω κατανάλωση σε σχέση με την προηγούμενη... Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Κι εγώ γυρισα στην 6.7.21 και όλα οκ. Παραμενουμε εδώ και βλέπουμε.... Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Εγώ δεν το έχω στο play store λέμε... Δεν είναι installed... Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Με το CPU spy. Όταν το τηλ το έχεις αφήσει και δεν το χρησιμοποιεις λένε ότι κοιμάται.... Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Στο kenzo παρατήρησα battery drain και το τηλ δεν έμπαινε σε deep sleep, οπότε γύρισαν στην 6.7.21 και όλα οκ όπως πριν. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Ευχαριστουμε για μία φορά και πάλι. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk