Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 221.

• Πας battery & performance και μετά manage apps battery usage το οποίο βάζεις στο off. Sent from my MI PAD using Tapatalk

• RE:

fanatic - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Αν και λίγο καθυστερημένα, οι παρατηρήσεις μου για την ρομ μετά από χρήση 8 ημερών: 1. Η συσκευή ήταν ποιο βαριά με αρκετά lag...κόλλαγε αρκετές φορές. 2. Συνεχίστηκε το πρόβλημα με τις κλειδωμένες εφαρμογές, χάνονταν από τις εφαρμογές παρασκηνίου και δεν δούλευαν. Αν τις άνοιγες επανέρχονταν μαζί με το κλείδωμα. 3. Bluetooth, αρκετά προβλήματα παρασκηνίου, αν και φαινόταν συνδεδεμένο δεν λειτουργούσε. 4. Θερμοκρασία, αρκετά αυξημένη θερμοκρασία συσκευής, έφτασα να δω μέ…

• Λοιπόν, θυμάστε που στο mi3 παρατηρούσα με mm μετρια κατανάλωση μπαταρίας από xiaomi.framework.services και Google play services (περισσότερο από την οθόνη). Το πρόβλημα λύθηκε, όχι τόσο με την τελευταία ρομ, όσο από την απενεργοποίηση του manage app usage (πριν το είχα standard) στο menu battery performance. Τώρα απλά η μπαταρία του mi3 (με την 6.4.7 πάνω) πέφτει περίπου 0.7% την ώρα σε αδράνεια, με ανοιχτό WiFi και data. Πολύ καλή απόδοση. Sent from my MI PAD using Tapatalk

• Ρε παιδιά την κινεζική dev για το RN 3 pro που την βρίσκετε; Το en.miui.com έχει μόνο για το απλό RN 3. Επίσης οι roms για flash μέσω fastboot που βρίσκονται; Sent from my MI PAD using Tapatalk

• Παιδιά από διαχείριση μπαταρίας (σε συσκευές cancro πάντα) πως πάει η νέα 3.6.31? Εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα που υπάρχει στις τρεις τελευταίες ρομ, δηλαδή 70% apps και κυρίως Google play services και xiaomi framework και 12-14% οθόνη, πράγμα που δεν συνέβαινε στην 6.3.3; Sent from my MI PAD using Tapatalk

• @Bodai θεωρείς κι εσυ οτι η 6.3.3 ηταν απο τις καλύτερες mm σε θεμα διαχείρισης μπαταρίας; Sent from my MI 3W using Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από fanatic: “Παράθεση από Bodai: “@fanatic μπορεις να πας Ρυθμίσεις/Wifi/Προχωρημενες/ και να κλεισεις τους διακοπτες Βελτισοποιηση και Οχι στις αργες συνδεσεις και να μου πεις αν εχει καποιο αποτελεσμα?” Οκ Sent from my MI 3W using Tapatalk” Edit: Έχω κανει downgrade στην 6.3.17 για τον παραπανω λογο, που δεν εχει αυτο το πρόβλημα. Επίσης στα advanced settings του wifi δεν βλέπω τις επιλογές που αναφέρεις. Επίσης και στις δυο ρομ εμφανιζονται καταναλωσεις μπαταριας σε google play serv…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@fanatic μπορεις να πας Ρυθμίσεις/Wifi/Προχωρημενες/ και να κλεισεις τους διακοπτες Βελτισοποιηση και Οχι στις αργες συνδεσεις και να μου πεις αν εχει καποιο αποτελεσμα?” Οκ Sent from my MI 3W using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από m@devill: “Παράθεση από Nikos_mi3: “Καλησπέρα στη κοινότητα, Εγώ παιδιά στο mi3w που έβαλα τη νέα ρομ εχω πρόβλημα με τις συνδέσεις wifi & 3g που δεν είχα με την προηγούμενη ρομ. Για παράδειγμα, ενώ φαίνεται ότι είμαι συνδεδεμένος σε ενα wifi δίκτυο, μου βγάζει ότι δεν υπάρχει σύνδεση ούτε σε browser ούτε πουθενά. Εάν κλείσω το wifi και ανοιξω 3g συμβαίνει το ίδιο κι εκεί! Εαν κάνω reset το τηλέφωνο και μπω εκείνη τη στιγμή θα έχω ίντερνετ, τι λέτε να παίζει; Έκανα update τη ρομ από…

• Παράθεση από Picard01: “Μετά την τελευταία αναβάθμιση της προηγούμενης Παρασκευής διαπιστώνω κάποια περίεργα "θεματάκια" στη συσκευή μου. Η σύνδεση στο διαδίκτυο είτε μέσω Wifi είτε μέσω κινητής είναι ασταθής,δηλαδή μετά από κάποια ώρα και συγκεκριμένα σε δεδομένα που έχουν να κάνουν με τους Browsers (Miui και Firefox, ίσως θέμα σε port 8080 http;) απλά δεν αναταποκρίνονται και η συσκευή συνέρχεται μόνο μετά από επανεκκίνηση και για να ξανακολλήσει λίγο αργότερα, το ίδιο δε συμβαίνει και στην εφ…

• Επειδη δε μου αρεσει η 6.3.24 μπορω να ξαναβαλω την 6.3.17? Εχω mi3 με marshmallow. Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Χωρίς να υπάρχει διάφορα στην κατανάλωση μπαταρίας, σε σχέση με την προηγουμενη ρομ, φαινεται οτι η εφαρμογη xiaomi.service.framework καταναλώνει την περισσότερη απο αυτη, ενω στις προηγούμενες ρομ αυτο το ποσοστο ηταν συντριπτικα υπερ της οθονης. Μιλάω για το mi3. Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Στο mi3 εγκαθίσταται από updater αυτή τη στιγμή... Sent from my MI PAD using Tapatalk

• Στο mipad έκανα εγκατάσταση από recovery και τελικά δείχνει ότι πέρασε την 6.3.3 παρόλο που το αρχείο που κατέβασα (από το email) ήταν το 6.3.10. Και φυσικά δεν πέρασε su και atmos, παρόλο που γράφει ότι εγκαταστάθηκαν... Sent from my MI PAD using Tapatalk

• Παιδιά, προσέξτε με το antutu, αυτοί που αναβάθμισαν στην έκδοση 6.0.3 έχουν αισθητά χαμηλότερα σκορ σε σχέση με την έκδοση 6.0.1, που βλέπω ότι έχουν οι φίλοι που έστειλαν screenshots Sent from my MI PAD using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από fanatic: “Περασα το νεο fix για το mipad απο twrp, αλλα δεν πετασε su και atmos... ” Πρέπει να ξανακάνετε Flash την ROM, με το Νέο Recovery. Γενικά τo η ROM του Mi-PAD είναι λίγο δύστροπη, αλλά θα τα καταφέρετε... :D” Περασα και δεύτερη φορα την ρομ απο twrp και ενω γράφει οτι εγινε install το su και το atmos, οταν μπουταρει το mipad τιποτα απο τα δυο δεν εχει εγκατασταθεί... Sent from my MI 3W using Tapatalk

• Περασα το νεο fix για το mipad απο twrp, αλλα δεν πετασε su και atmos... Sent from my MI 3W using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από fanatic: “Στο mipad, αφου κανω την πρωτη εγκατασταση απο updater, δεν εγκαθίσταται ουτε το su ουτε το atmos. Μπαινω σε twrp 3.0 αλλα το θεμα ειναι οτι εκει μου βγαζει μονο το root dir (/) χωρις να βλεπει ουτε την internal sdcard ουτε την external (φακελος emulated ή storage) και επισης εγω δεν μπορω να περασω το αρχειο zip με την rom στο root dir, αφου δεν ειμαι root. H προυηγουμενη ρομ που είχα ηταν η 6.2.25. ” Έχεις λάβει 2 Mail για το Mi-Pad... To δεύτερο …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από pechr: “Oπότε λογικό επακόλουθο είναι ότι εμείς που δοκιμάζουμε custom recoveries πχ του michael να το αλλαζουμε όνομα σε twrp.img πλέον και να το ρίχνουμε στον ίδιο φάκελο αντικαθιστώντας το παλιό ώστε να μπορεί η οδηγία του script να το βρει. Σωστά; ” Ακριβώς.... Παράθεση από apo.stam: “Το ιδιο ισχυει κ για το mipad; Αν ναι, θα πρεπει να μετονομασω το αρχειο σε update.zip; ” Ειδικά για το Mi-Pad κάνουμε το Update από την Aναβάθμιση της MIUI με την προυπόθεσ…