γιατι δε μπορεις;ειναι το μονο που τρεχει σε ολα, σε αντιθεση με το navigon που στα περισσοτερα κινεζικα δε κανει ουτε install(μιλαμε για σπασμενο παντα)
[GTV-6.3.24/25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 29/3 18:31)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
σε xiaomi mi4 έχω πρόβλημα με το δίκτυο. Ξαφνικα (δεν μπορω να το αναπαραγω) δεν μπορω να συνδεθω πουθενα δικτυακα είτε με wifi είτε με 4G. το meter δειχνει traffic της ταξης του 1-2kb/s. Δοκιμασα να κλεισω/ανοιξω wifi/4g να κλεισω εφαρμογες κτλ αλλα δεν βοηθαει τιποτα. Μονο με restart συσκευης επανερχεται. Update έκανα μέσω του embedded updater.
επισης έκανα wipe cache, dalvik cache και πέρασα την rom απο πάνω -
οταν πατάς απάντηση και τερματισμό ακούγεται το ηχείο και σαν να μη λειτουργεί ο proximity πάντα για να ξαναναψει η οθόνη..
-
Παιδια ενα προβλημα βρήκα εγω στο messenger οταν σε στελνουν βιντεακια δεν τα παιζει ξεκιναν για κανα δυο δευτερόλεπτα και μετα δεν παιζουν αλλο
-
Φίλε @anestisleon επειδή το συγκεκριμένο bug έχει αναφερθεί και σε προηγούμενες Ρομ, αλλά όχι σε αυτήν, δοκίμασε να κάνεις από twrp wipes (cache & dalvik cache) και δες αν είναι οκ.
-
Ο/H m@devill έγραψε:
Ο/H Nikos_mi3 έγραψε:
Καλησπέρα στη κοινότητα,
Εγώ παιδιά στο mi3w που έβαλα τη νέα ρομ εχω πρόβλημα με τις συνδέσεις wifi & 3g που δεν είχα με την προηγούμενη ρομ. Για παράδειγμα, ενώ φαίνεται ότι είμαι συνδεδεμένος σε ενα wifi δίκτυο, μου βγάζει ότι δεν υπάρχει σύνδεση ούτε σε browser ούτε πουθενά. Εάν κλείσω το wifi και ανοιξω 3g συμβαίνει το ίδιο κι εκεί! Εαν κάνω reset το τηλέφωνο και μπω εκείνη τη στιγμή θα έχω ίντερνετ, τι λέτε να παίζει; Έκανα update τη ρομ από τον updater όπως κάθε φορά άλλωστε.
Δεν έχω 3g δείχνει ότι έχει συνδεθεί αλά δεν φορτώνει
Ακριβώς.
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
@fanatic μπορεις να πας Ρυθμίσεις/Wifi/Προχωρημενες/ και να κλεισεις τους διακοπτες Βελτισοποιηση και Οχι στις αργες συνδεσεις και να μου πεις αν εχει καποιο αποτελεσμα?
-
Ο/H Bodai έγραψε:
@fanatic μπορεις να πας Ρυθμίσεις/Wifi/Προχωρημενες/ και να κλεισεις τους διακοπτες Βελτισοποιηση και Οχι στις αργες συνδεσεις και να μου πεις αν εχει καποιο αποτελεσμα?
Οκ
Ο/H fanatic έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Οκ
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Edit:
Έχω κανει downgrade στην 6.3.17 για τον παραπανω λογο, που δεν εχει αυτο το πρόβλημα. Επίσης στα advanced settings του wifi δεν βλέπω τις επιλογές που αναφέρεις.
Επίσης και στις δυο ρομ εμφανιζονται καταναλωσεις μπαταριας σε google play services και xiaomi framework περισσότερο απο οθονη, οπως και στις πρώτες version της mm που παρουσιαζόταν αυτο με android και android system. Στις ενδιαμεσες version είχε γινει ορθολογικη η διαχείριση μπαταρίας με το μεγαλυτερο ποσοστο στην οθονη. Τουλάχιστον οσον αφορά το mi3, στο οποίο να πω οτι δεν εχω προσθέσει ή αφαιρεσει εφαρμογές σε ολο αυτο το διαστημα που εχω την mm.
-
-
Φοβερή η καινούρια ρομ αλλά έχει θεματακια με το Bluetooth στο άνοιγμα και το κλείσιμο χάνει το δίκτυο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα