Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-95 από 95.
-
Gps με Ελληνικα
ΜήνυμαΠαράθεση από alnikou: “Βάλε το here είναι δωρεάν το χρησιμοποιεί η mercedes έχει Ελληνική φωνή εχει παγκόσμιο gps δεν δουλεύει με δεδομένα ” ο ομιλος που εχει τη mercedes, καθως και η audi και η BMW.
-
Παράθεση από rafailo: “ΑΡΑ η Quest ειναι εισαγωγέας και στην καλυτερη θα ανακοινωθει ως distributor. ” Επίσημος διανομέας xiaomi-greece.gr/contact-us Διάθεση και Υποστήριξη http://www.xiaomi-greece.g...20extended.pdf Συνεργασία Info Quest Technologies και Xiaomi http://www.infoquest.gr/ne...ies-and-xiaomi ΔΕΝ υπαρχουν πουθενά οι λεξεις "αντιπροσωπος"/"αντιπροσωπεια". Βρειτε να πειτε κατι αλλο γιατι μας κουραζετε με κατι που ειναι ξεκαθαρο.
-
ε το εφαρμοσε το Youtube που απαιτουσε htlml5 και πλεον το πεταει και απο τον chrome
-
Παράθεση από lallasgr: “Νάτα σιγά σιγά πως θα συμφέρει η αγορά από Ελλάδα!! Για να δούμε μετά τις γιορτές θα ηρεμήσουν καθόλου ή θα συνεχίσουν με την ίδια λοταρία??!!! ” ακριβως λοταρια! εντελως τυχαια.. οπως ξυπνησει ο καθε υπαλληλος του τελωνειου.. δεν εχει καμια σημασια αν το δεμα ερχεται με SG ή NL, ή αν παει βορεια ή νότια Ελλάδα.
-
υπαρχουν τα ελληνικα στο redmi 3s στην Global Stable ROM. Ειναι αστειο να συζηταμε (ακομη) για τα ελληνικα που θα εχουν. Λες κ μιλαμε για το μαγαζακι της γειτονιας των πεντε υπαλληλων που βαζει τη rom του φορουμ. Εγω δεν ειδα καμια infoquest να δηλωνει αντιπροσωπος. Διαθεση. Αλλη λεξη αλλο νοημα.(το ελληνικο λεξιλογιο ειναι πλουσιο). Την ιδια ωρα που καποιοι λεγανε οτι μιλησαν με τεσσερις ανθρωπους της xiaomi και δεν ηξεραν για αυτη τη συνεργασια(λες κ θα παραδεχτει καποιος επισημα κατι που αναμ…
-
Παράθεση από KStoubas Gaming: “Εγώ πάντως διάβασα κάπου ότι τα πρώτα κινητά που θα φέρει η infoquest είναι τα Redmi note 3 και 3s ,αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο ” Ποιο σιγουρο απο τις ανακοινωσεις της εταιριας υπαρχει; το site το ειδες; δυο μερες τωρα διαβαζουμε οτι δεν ηξερε καν η xiaomi για την quest λες κ στο δελτιο τυπου δεν ειναι εμφανες το "Just for fans" που χρησιμοποει και η MI(Mi Global Home) Ακομα κ σημερα καποιοι ελεγαν οτι αποκλειεται να ειναι διανομεας.. Καποιοι εχασαν την μαρμιτα Ο…
-
Παράθεση από kosmasdel: “Παράθεση από lallasgr: “ ” ” ειναι δυνατον να κανει διανομη και υποστηριξη διχως την 800αρα κ ελληνικα;; τι λετε; (το εχουν κ στο site Xiaomi Greece) Τα αυτονοητα καθομαστε κ συζηταμε; ξερει οτι θα εχει service στην εγγυηση Xiaomi Greece
-
γελαει ο κοσμος με τα μαγαζακια κ τα στημενα site που ελεγαν οτι η xiaomi δε γνωριζε. Εχω τραβηξει printscreen για την ξεφτιλα τους. Περαστικα τους για την ανηθικοτητα τους.
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από gssifa: “Καλημερα. Τελικα ειναι σιγουρο οτι η info quest πηρε την επισημη αντιπροσωπεια της XIAOMI στην Ελλαδα. ” Μάλλον μιλάμε για εισαγωγέα και όχι για επίσημη αντιπροσωπεία Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Διάθεση και Υποστήριξη αναφερει η ιδια. 20161206MI_Phone_manual extended.pdf Τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο.
-
Το εγχειρίδιο χρήσης και τους όρους εγγύησης 20161206MI_Phone_manual extended.pdf
-
ως την Πεμπτη θα μαθουμε. ολα τα υπολοιπα ειναι σεναρια. Ας κρατησουν ολοι μικρο καλαθι. Αντιπροσωπος; απλος μεταπωλητης μερικών ή όλων των κινητων; προμηθευτης σε μεγαλες εταιρειες ηλεκτρονικων(πλαισιο/you/Κλπ);; θα δειξει..
-
Παράθεση από gialaftis: “ποιο μαγαζι ειναι ρε παιδια???? ” Xiaomi-InfoQuest.jpg
-
ποιο ακριβως δεν ισχυει;;
-
Παράθεση από demakhs: “Μπα, δε νομίζω, είναι ατίθασοι οι Έλληνες εκ φύσεως...πάλι από την Κίνα θα τα παίρνουν γιατί είναι γεννημένοι για την περιπέτεια.... Το έχω αναλύσει εκτενώς ΕΔΩ & ΕΔΩ.... ” τα εξηγεις ωραια και με επιχειρηματα clap.gif