Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-59 από 59.
-
Τον οδηγό που λες τον δοκίμασα και δεν μου δουλεύει ο συγχρονισμός για τα contacts. Επίσης δοκίμασα και αυτόν Google Play Store + Service Framework for MIUI Android 6.0 | Xiaomi Tips και με αυτόν δεν δουλεύει ο συγχρονισμός του calendar. ενώ όταν πάω σε μια επαφή και την επιλέγω μου λεεί ότι η λειτουργία com.google.process.gapps σταμάτησε. Είχα δοκιμάσει να κάνω εγκατάσταση συνδυαστική αλλά δεν γίνεται (δηλαδή στην περίπτωση την πρώτη που δεν δουλεύει ο συγχρονισμός των contacts να βάλω το apk γ…
-
Κάνω reset ακολουθώ τον οδηγό για να βάλω gapps μεσω mi market και δεν μπορω να κάνω sync contacts και calendar (δεν μου τα εμφανίζει). Το ιδιο και αν κατεβάσω το google installer και το εγκαταστήσω από το storage. Τι μπορεί να φταίει? Εχω φάει 10 ώρες και τίποτα. Είμαι με 7.3.14 official chinese- english.
-
Ψηφίζω αυτό : Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Ευχαριστώ πολύ για τον μίνι οδηγό. Ηθελα να ρωτήσω, εσείς έχετε πάρει το μοντέλο με τον snapdragon 650 ή τον 652? Εγώ πήρα με τον 650 και τα 32gb storage. Διάβασα ότι σε επιδόσεις είναι πολύ κοντά και ότι οι εφαρμογές δεν χρησιμοποιούν και τους 8 πυρήνες του 652, σε αντίθεση με τον εξαπύρηνο 650 που μάλλον έχει κάποια εξοικονόμηση και σε μπαταρία. Μήπως έκανα πατάτα και θα πρέπει να ζητήσω να αλλάξω την παραγγελία πληρώνοντας τη διαφορά των 30$ (από honorbuy ευρώπης). Αν θέλετε πείτε μου τη γνώμ…
-
Με γεία μου
ΜήνυμαΤο πήρα το Max και λογικά θα το έχω στην επόμενη βδομάδα. Τo playstore το κατεβάζω πακέτο σαν gapps? Εχουμε κανένα link? Ρωτάω για την περίπτωση που έχει διάφορα version ανάλογα με miui κλπ. Ευχαριστώ
-
Παράθεση από Ampelift: “Παράθεση από RadioactiveToy: “Παιδιά σκέφτομαι από honorbuy ή ibuygou τις ευρωπαικές τους αποθήκες. Εσείς από που το πήρατε? Προβληματίζομαι για τη rom του που είναι η official Κινέζικη-Αγγλικά χωρίς δηλαδή playstore. Σε αυτή την περίπτωση πως το χειριζόμαστε το θέμα? ” Honorbuy με διαφορά , ακριβο στα μεταφορικά του αλλα απο Ιταλια σε 1 εργάσιμη στην πορτα σου ,οσο για την συσκευή? την εχω 2 εβδομάδες περιπου και δεν παίζεται ειναι πανέμορφη με μπαταρια φορτηγού και φυσι…
-
Xiaomi Mi Max Snapdragon 650 6-core 1.8GHz 3GB RAM 32GB ROM Σκέφτομαι αγορα του παραπανω απο ευρωπαικη αποθηκη. Το μαγαζι ειναι αξιοπιστο?
-
Παιδιά στο geekbuying αναφέρει τα εξής: "Please kindly note that this item will be installed with international firmware before shipped out, with Google play store, Google services and multi-languages." Επίσης στο blog του υπάρχει αυτή η τελευταία rom (Xiaoimi Redmi Note 3 Pro Qualcomm Snapdragon 650 Android 5.0 Smartphone Firmware 202064 160513 – -) καθώς και το σχετικό πόστ We Recommend International Edition Xiaomi Smartphone For You – - Ξέρετε εάν πρόκειται για την official global? λέει ότι έ…
-
Ελληνικό μενού δεν με ενδιαφέρει. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. ΟΤΑ με ενδιαφέρει κυριώς για την αρχή που θα είναι καινούργιο κοσκινάκι, αργότερα μόλις το βαρεθώ θα μπω στη διαδικασία να φλασάρω. @makis1024: official dev global εννοείς αυτήν: Official Developer Rom (Only Chinese&English) ??? Έχω μπερδευτεί λιγάκι. Δεν θέλω να το πάρω με κάποια ROM που δεν θα επιτρέπει ξεκλείδωμα...
-
Καλημέρα, αποφάσισα να αλλάξω κινητό και έχω επιλέξει το Note 3 Pro (3G/32G) Από ότι κατάλαβα δεν παίζει καμμία EU αποθήκη για 3G/32G και grey οπότε πάμε για αγορά από Κίνα. Είμαι ανάμεσα σε δύο κινεζομάγαζα to Vickmall και το Τo2c. Πρώτη παράμετρος η ROM που θα επιλέξω. Δεν με απασχολεί το να μην έχει Ελληνικό μενού, θα ήθελα όμως να έχω ΟΤΑ updates. To Vickmall στην επιλογή ROM αναφέρει: Official Global Rom&Google play store(No Greek), το δε To2C αναφέρει: Original Version (Only English-Chines…
-
Χρόνια Πολλά και πάλι και θα ήθελα να ρωτήσω γιατί στους ήχους βλέπω τους offline μόνο και δεν μπορώ να δώ υλικό να κατεβάσω. Έχω την τελευταία ελληνική. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Sent from my SM-N910C using Tapatalk
-
Παιδιά καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλους. Μετά την εγκατάσταση της Ελληνικής MIUI κάνετε από το recovery menou καθαρισμό των cache ή όχι?
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά με υγεία σε όλους. Πήρα ένα Prime από τον γνωστό yeso521 και μου το έστειλε με την ευρωπαϊκή miui 5.10.16 Beta. Εχει κανενας εμπειρία από αυτή τη ROM να την κρατήσω? Στο AnTutu έδωσε 52000. Από μπαταρία μου φαίνεται καλή. Ομως πρόσεξα ότι δεν έχει FM Radio, (λύθηκε με την εφαρμογή Radio Greece). Η ελληνική miui έχει ραδιόφωνο FM?
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
Μήνυμα117a4735f679f8da9f5f9560b4b01288.jpg Ήρθε τελικά μέσω ΝL Post...κόντεψα να γεράσω...Πολύ αγριεμένο το βλέπω!!! Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και χαρά! Sent from my SM-N910C using Tapatalk
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΑυτή είναι η κατάσταση της παραγγελίας μου REDMI Note 2 Prime από 23.11.2015 με SF Express και NL Post: * NETHERLANDS * 2015-11-28 20:39:00 * The item is on transport to the country of destination * NETHERLANDS * 2015-11-28 09:19:00 * The item is at the PostNL sorting center * NETHERLANDS * 2015-11-27 18:24:00 * The item is on transport to the PostNL sorting center * NETHERLANDS * 2015-11-26 10:31:00 * The item has arrived in the transit airport * CHINA * 2015-11-26 01:13:00 * The item has left …
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΚαλησπέρα, αγόρασα και εγώ ένα redmi note 2 prime από τον γλυκούλη και μου έστειλε τη φωτογραφία του δέματος. Ομολογώ πως με αγχωσε πιο πολύ γιατι ενώ είχα ζητήσει απλό registered mail μου το έστειλε με SF Express μέσω Post NL. Αν καταλαβαίνω καλά δεν περνάει τελωνείο γιατί έχει ολλανδικό tracking number. Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί κάτω από τα στοιχεία μου αριστερά έχει τυπώσει με μικρά γράμματα "redmi note 2 32 black ROM" !!! Το έχει δηλώσει mp4 player αξίας 30$ Στο email που μου στέλνει και…