Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 173.

• RE:

dimi1982 - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Σημαίνει οτι δεν καταργείται το NetFaster, απλά η διαχείριση του ασύρματου δικτύου πάει στο Xiaomi και έτσι ξαλαφρώνει το NetFaster” OK ευχαριστώ! Οπότε το χτυπάω και όταν έρθει το βάζω παράλληλα με το υπάρχον! Στάλθηκε από το InFocus M808 μου

• Mi Router 3

dimi1982 - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

Επειδή κι εγώ έχω προβλήματα με το Hol-NetFaster WLAN 3 λέω να παραγγείλω το mi router 3. Τι εννοείτε ότι θέλει και το μόντεμ του παροχου? Εγώ συνδέομαι μόνο με WiFi από τις συσκευές, χρειάζεται πάλι το μόντεμ ρουτερ για να συνδεθεί το mi router 3? Στάλθηκε από το InFocus M808 μου

• XiaomiΜΑΝΙΑ

dimi1982 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Δεν έχω δει πάνω από 2XL να σου πω! Στάλθηκε από το InFocus M808 μου

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Μήνυμα

Φοράω XL(τώρα τελευταία οδεύω προς 2XL)και τα πήρα 2XL,διάβασα στο gear που έλεγε σ'αυτους που είναι από Ευρώπη να πάρουν ένα νούμερο μεγαλύτερο. Είμαι 1.80 υψος και 90+ κιλά και τα 2XL μου είναι ίσα ίσα! Πάντως από ποιότητα είναι πολύ καλά και οι ραφές τέλειες. Μου βγήκαν 38 ευρώ και τα τέσσερα και ήρθαν με τα Τσεχικα σε 8 μέρες από Κίνα. Στάλθηκε από το InFocus M808 μου

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Μήνυμα

Έφτασαν και τα μπλουζάκια μου! Στάλθηκε από το InFocus M808 μου

• Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone

• Τριμερής Κλήση

dimi1982 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Και σε μένα έστρωσε αυτή η χαζομάρα! Xiaomi redmi note 3

• Μέχρι στιγμής σε redmi note 3(mtk)ολα πάνε καλά! Έφυγε η τριμερης και δουλεύει σωστά,το Bluetooth φαίνεται να έστρωσε, και το play store δουλεύει άψογα χωρίς κρασαρισματα! Στην αρχή απ το ξεκλείδωμα μου έβγαζε ότι η καθημερινές(και κάτι αλλο)έχουν σταματήσει,αλλα δεν το ξανακάνει τώρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

dimi1982 - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από dimitris zax.: “Παράθεση από dimi1982: “διέγραψε όλα τα αποτύπωματα κάνε ένα reboot και ξανά βάλτο ελληνικά και μετά δοκίμασε πάλι! ” αυτο ειναι το προβλημα μου δεν με αφηνει απο της ρυθμισεις να μπω κ να τα διαγραψω. κατα τα αλλα δουλευει κανονικα .” Ούτε αν το γυρίσεις στα αγγλικά? Xiaomi Redmi Note 3

• @dimitris zax. Επειδή κι εγώ πήγα από gtv σε 7.2.5 stable Ελληνική πριν 3 μέρες θα σου πω ότι το δακτυλικό αποτύπωμα δουλεύει μια χαρά. Δες αν λέει τα μισά αγγλικά και τα μισά ελληνικα, αν ναι γύρνατο αγγλικά και διέγραψε όλα τα αποτύπωματα κάνε ένα reboot και ξανά βάλτο ελληνικά και μετά δοκίμασε πάλι! Αλλιώς wipe dalvic-cache γενικό. Xiaomi Redmi Note 3

• RE:

dimi1982 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από stakhs: “Θα ήθελα λίγο τη βοήθεια σας. Οταν παταω το κεντρικό πλήκτρο αφης, με βγαζει στη δεύτερη σελίδα αντί στην κεντρική. Γνωρίζετε πως μπορώ να το διορθώσω;” Αν κατάλαβα καλά:βάζεις τρία δάχτυλα(αυτά που κάνουμε τον Σταύρο μας)επάνω στην οθόνη και τα κλείνεις για να σε βγάλει σε όλες της σελίδες στη σειρά, εκεί κλικαρης την σελίδα-οθόνη που θέλεις για κεντρική. Κλικαρουμε κάτω στο σπιτάκι για να το πάρει και όχι μέσα στην σελίδα! Xiaomi Redmi Note 3

• RE:

dimi1982 - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από DaDi: “Παίδες καλησπέρα. όταν είχα πρωτοστήσει το mi fit, μου είχε ζητήσει την πρόσβαση για να ανοίγει το bluetooth μόνο του... Τώρα, μετά απο 3 μήνες θέλω να του "κόψω" την πρόσβαση στο BT αλλά δεν μπορώ να βρώ απο που... Μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του;” Κέντρο ασφαλείας-δικαιωματα-δικαιωματα-σερνουμε το δάχτυλο αριστερά και πάμε στα δικαιώματα, εκεί λέει κάπου αλλαγή κατάστασης Bluetooth πχ. 3 εφαρμογές μπαίνεις ξετικαρης το mi fit και είσαι κομπλέ! Xiaomi Redmi not…

• Όντως το Bluetooth με κάποιες συσκευές έχει πολλές αποσυνδέσεις εδώ και 3-4 βδομάδες. Xiaomi Redmi note 3

• Τι ψάχνεις? Xiaomi Redmi note 3

• Σύρε σιγά σιγά προς τα δεξιά να δούμε τι θα κάνει, αργα αργά όμως! Λογικά είσαι ακόμα μέσα στο twrp. Xiaomi Redmi note 3

• Αν έχει κάτω μια μπάρα που σιγά σιγά γεμίζει είσαι μια χαρά, μπορεί να κάνει κάνα δεκάλεπτο μη φοβάσαι! Xiaomi Redmi note 3

• Σε μένα δε μπλοκάρει, μόλις διέγραψα και τα δύο δακτυλικα αποτύπωματα(στα Ελληνικά)! Xiaomi Redmi note 3

• Στη καινούργια δουλεύει κανονικά το δακτυλικό αποτύπωμα! Ενα μπράβο στα παιδιά που κάθε βδομάδα δίνουν όλο και καλύτερες rom. Ίσως είναι η καλύτερη(6.3.24)τον τελευταίο 1-1.5 μήνα! Xiaomi Redmi note 3

• Antutu score από τα xiaomi

Μήνυμα

Με 6.3.19 gtv 28eaa1fc8bf42d6b4b495280ffb7cde4.jpg...57c0900abf30997b7cb5510cce5b92b7.jpg Xiaomi Redmi note 3

• RE:

dimi1982 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από verfot33: “πειραζοντας τισ ρυθμισεις μου εμφανιστηκε μια ασπρουλιαρα οθονη με φωτογραφιες ¨αρνητικες" -το ασπρο-μαυρο και το μαυρο-ασπρο δεν μπορω να βρω απο που το εκανα Πριν γυρισω στις αρχικες ρυθμισεις παρακαλω θερμα οποιον εχει καποια ιδεα να με διαφωτισει ευχαριστω” Ρυθμίσεις - πρόσθετες ρυθμίσεις - προσβασιμοτητα-αντιστροφη χρώματος! Xiaomi Redmi note 3