Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 173.
-
Μου έβγαλε 7:30 ώρες sot! Πολύ καλά νομίζω αν και είναι μόνο με WiFi. Xiaomi Redmi note 3
-
Αν το έχεις ενεργοποίημενο μόνο το δείχνει. Xiaomi Redmi note 3
-
Μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν άψογα και η μπαταρία φαίνεται να βελτιώνεται! Την έχω περάσει από χτες το βράδυ, περισσότερα σε λίγες μέρες. Xiaomi Redmi note 3
-
Stock in Europe XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI 3 Qualcomm Snapdragon 616 1.5GHz Octa Core 5.0 Inch HD Screen Android 5.1 4100mAh 4G LTE Smartphone online - coolicool Xiaomi Redmi note 3
-
Περάστηκε επιτυχώς η rom,όλα δείχνουν μια χαρά! Μπράβο στα παιδιά για τη δουλειά που κάνουν! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΔεν γίνεται με τον updater γιατί έχεις πειραγμενη rom,πρέπει να περάσεις official stable(και μετα περασμα με τον updater την dev) ή κατευθείαν την αγγλοκινεζικη dev με sp flashtool! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι ρε παιδιά αφού έχουμε custom recovery(twrp),πριν από κάθε αλλαγη(είτε φλασαρισμα νέας rom είτε φλασαρισμα για root κτλ.)πάρτε ένα backup βαλτε το στον υπολογιστή και αν πάει κάτι στραβά ξαναπερνατε το backup-restore και είστε όπως εισασταν πριν κομπλε! Με έχει σώσει άπειρες φορές! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλό μήνα και καλή τύχη σε όλους!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ninjamoz: “Ολοι αυτο το re overy εχετε ; Screenshot_2016_02_28_21_23_44.jpg” Ναι είναι το twrp 3.0. Εγώ πέρασα το twrp 2.8.7(αν δε κανω λαθος)και έκανε αναβαθμιση σε 3.0 μόνο του! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
dimi1982 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από alekos-ep91: “Φλασαρα ολη την ρομ! Ολα καλα αλλα δεν εχω ροοτ παλι... Να φλασαρω supersu zip? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι εγώ έτσι έκανα! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk