Διαφήμιση

Revolut και Ξεχάστε τo Capital Control

• Οδηγός
    • Video
    • Καλησπερα σε ολους. Εχω την καρτα εδω κ 10 περιπου ημερες μεσω της εφαρμογης κ την φυσικη καρτα μολις 2 μερες. Εχω κανει γυρω στις 20 αγορες τις προηγουμενες ημερες απο ebay κυριως, κ αλλου κ παντα μεσω paypal κ ολα καλα. Τωρα μολις πριν 5 λεπτα μου εριξε ακυρο σε αγορα μεσα στο ebay. Το γνωστο ακυρο δηλαδη π τρωμε με τις ελληνικες καρτες. η καρτα εχει κανονικoτατα υπολοιπο οποτε δεν τιθεται θεμα μηδενικου balance. Δεν μας τα λενε καλα ο Αγγλοι. Κατι μου λεει οτι καλο ητανε οσο κρατησε κ θα τον πιουμε παλι. Δεν ξερω αν φταει η Revolut οπως ολα δειχνουνε ή το "μη κερδοσκοπικο κ φιλανθρωπικο ιδρυμα" Paypal το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.
      We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, MasterCard xχχχ because it has been denied by the card issuer. We'll use your preferred back-up payment method to complete this transaction. Please continue with this back-up payment method or choose a different way to pay.

Update:
      Μιλαγα τωρα με το support της Revolut. Μου ειπε με αλλα λογια την ιδια "ταταριά" π μου ειπανε κ απο την πειραιως παλια. Οτι κυριε δεν υποστηριζουμε επισημα το Paypal κ ειναι θεμα στιγμιαιας συγκυριας αν θα περασει η καρτα ή οχι σε καθε αγορα. Κ του απανταω οτι αν ισχυει κατι πρεπει να ισχυει απο την αρχη σαν κανονας κ οχι να ειναι θεμα τυχης λες κ παιζουμε σε καζινο. Κ μου ελεγε να δοκιμασω αργοτερα μηπως διορθωθει κ οτι κ καλα εργαζονται πανω στο προβλημα κ τετοια ωραια. Ειναι απλο ειτε η ιδια η Revo ειτε με πιεση το paypal θελανε να σταματησουνε ολο αυτο κ απ'οτι φενεται θα το κανουνε. Αρα παμε ξανα στο κολπο με το paypal balance..... :(
    • Με τα λίγα φραγκολεβαδιτικα που ξέρω τους απαντησα :D
      Μου ξέφυγε το too αλλά πιστεύω οτι θα πιασουν το νόημα....

Images
      • Screenshot_2016-03-11-16-28-08_com.revolut.revolut.png

108,69 kB, 450×800, viewed 108 times
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ναι, αλλά από τη στιγμή που περνάει η αγορά από το PayPal, είναι οκ.. Παίζει να αρνηθούν πληρωμη προς PayPal?
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H flowin_through έγραψε:

Ναι, αλλά από τη στιγμή που περνάει η αγορά από το PayPal, είναι οκ.. Παίζει να αρνηθούν πληρωμη προς PayPal?
      Γιατι και οι ελληνικές τράπεζες το ίδιο δεν κάνουν?? Ετσι και αλλιώς το paypal ένας απλός μεσίτης είναι ... σε χρεώνει και μετά πληρώνει τον πωλητη..
    • Ολη η φασαρια γινεται κατα 99% με το paypal. Μολις εφαγα το ακυρο δοκιμασα να αγορασω κατι απο Aliexpres με μονο τα στοιχεια της καρτας Revolut κ εγινε κανονικα η συναλλαγη. Ενω πιο πριν μου εδινε συνεχεια πορτα στο ebay. Κ μαλιστα χωρις λογο ειδα την καρτα μου μπλοκαρισμενη κ ευτυχως ηταν ευκολο απλα πατωντας unblock να την επαναφερω. Αργοτερα θα ανεβασω τα screenshot των συνομιλιων με τους 2 υπαλληλους της ρεβο.
    • Δεν έκανα πρόσφατα καμιά προσπάθεια αγοράς για να μπορώ να επιβεβαιώσω αν είχα ή όχι πρόβλημα, σίγουρα όμως δεν μ' αρέσουν οι πολλαπλές αναφορές για αποτυχία συναλλαγών μέσω PP με τη Revolut. :/

Παράλληλα να ενημερώσω όσους δεν το πήραν είδηση ότι έγιναν & κάποιες αλλαγές στις χρεώσεις. Αυτές όμως δεν πιστεύω να μας πολυενδιαφέρουν, γιατί έχουν κυρίως να κάνουν με αναλήψεις μέσω ATM & top-up μέσω πιστωτικών σε USD.

Ο/H Revolut - Fair Usage Policy έγραψε:

ATM Withdrawals
      ATM usage is FREE for up to £500 / €650 / $700 (or equivalent) a month, after which there will be a 2% fee applied to further ATM withdrawals until the end of the month.

USD Debit Card Top-Ups
      Supporting debit card top-ups in USD is expensive for us. We are working to bring these costs down. Until then, we have to pass on our costs, which are 3% per USD top-up. In this case it might be cheaper for you to top up via bank transfer.
      ...lost in translation...
    • Προχθές που πλήρωσα την συνδρομή για vip 5€ με χρέωσε η revolut 5.22 €, το PayPal λέει 5€!
      Δεν ξέρω γιατί αλλά μου κράτησε 22 λεπτά, τη μετατροπή την έχω να την κάνει η τράπεζα.
      Την προηγούμενη βδομάδα που έστειλα 5$ donate στο φόρουμ με χρεωσε 5$.

Xiaomi Redmi note 3
    • Διαφήμιση
    • τσεκαρε στο paypal τα στοιχεια της καρτας που εχεις με τα στοιχεια τηα απο την εφαρμογη. Σε μενα είχε αλλαξει η ημερομηνιαληξης της και δεν περνουσε απο paypal.κατι μου λεει οτι και σε σενα συνέβη το ιδιο...

Ο/H PanosLa έγραψε:

Καλησπερα σε ολους. Εχω την καρτα εδω κ 10 περιπου ημερες μεσω της εφαρμογης κ την φυσικη καρτα μολις 2 μερες. Εχω κανει γυρω στις 20 αγορες τις προηγουμενες ημερες απο ebay κυριως, κ αλλου κ παντα μεσω paypal κ ολα καλα. Τωρα μολις πριν 5 λεπτα μου εριξε ακυρο σε αγορα μεσα στο ebay. Το γνωστο ακυρο δηλαδη π τρωμε με τις ελληνικες καρτες. η καρτα εχει κανονικoτατα υπολοιπο οποτε δεν τιθεται θεμα μηδενικου balance. Δεν μας τα λενε καλα ο Αγγλοι. Κατι μου λεει οτι καλο ητανε οσο κρατησε κ θα τον πιουμε παλι. Δεν ξερω αν φταει η Revolut οπως ολα δειχνουνε ή το "μη κερδοσκοπικο κ φιλανθρωπικο ιδρυμα" Paypal το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.
      We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, MasterCard xχχχ because it has been denied by the card issuer. We'll use your preferred back-up payment method to complete this transaction. Please continue with this back-up payment method or choose a different way to pay.

Update:
      Μιλαγα τωρα με το support της Revolut. Μου ειπε με αλλα λογια την ιδια "ταταριά" π μου ειπανε κ απο την πειραιως παλια. Οτι κυριε δεν υποστηριζουμε επισημα το Paypal κ ειναι θεμα στιγμιαιας συγκυριας αν θα περασει η καρτα ή οχι σε καθε αγορα. Κ του απανταω οτι αν ισχυει κατι πρεπει να ισχυει απο την αρχη σαν κανονας κ οχι να ειναι θεμα τυχης λες κ παιζουμε σε καζινο. Κ μου ελεγε να δοκιμασω αργοτερα μηπως διορθωθει κ οτι κ καλα εργαζονται πανω στο προβλημα κ τετοια ωραια. Ειναι απλο ειτε η ιδια η Revo ειτε με πιεση το paypal θελανε να σταματησουνε ολο αυτο κ απ'οτι φενεται θα το κανουνε. Αρα παμε ξανα στο κολπο με το paypal balance..... :(
    • Revolut και Ξεχάστε τo Capital Control

Μπορεί να είπα ποιο πάνω ότι η pp έκοψε την revolut ΑΛΛΑ το παίρνω πίσω γιατι:

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Bodai: Image Resized ().

• Συμφωνώ και γω και παρά το μήνυμα της revolut (που εχα παρει) οτι δεν υποστηρίζει paypal απο χθες ολα βαίνουν κανονικά και πιστοποιηθηκε η κάρτα και έκανα αγορά απο paypal.
    • Ο/H george koukourakis έγραψε:

και συγνωμη που εγραψα εδω ενα ασχετο θεμα
      Τα μηνύματά σου και οι απαντήσεις που πήρες, μεταφέρθηκαν στο σχετικό θέμα. Συνέχεια εκεί λοιπόν ;)
    • Διαφήμιση
    • παιδια μια ερωτηση στην φορμα που συμπληρωνεις για να στειλεις το εμβασμα στο winbank της πειραιως μου εβγαλε κατι που δεν ειχα ξαναδει ελεγε "ΣΤΟΙΧΕΙΑ SEPA"αυτο δεν το εχω ξαναδει και χρησιμοποιω το winbank συνεχεια δεν το συμπληρωσα το αφησα κενο τα χρηματα μου θα πανε στην revolut η οχι?οποιος μπορει ας με βοηθησει ευχαριστω