Καλησπερα σε ολους. Εχω την καρτα εδω κ 10 περιπου ημερες μεσω της εφαρμογης κ την φυσικη καρτα μολις 2 μερες. Εχω κανει γυρω στις 20 αγορες τις προηγουμενες ημερες απο ebay κυριως, κ αλλου κ παντα μεσω paypal κ ολα καλα. Τωρα μολις πριν 5 λεπτα μου εριξε ακυρο σε αγορα μεσα στο ebay. Το γνωστο ακυρο δηλαδη π τρωμε με τις ελληνικες καρτες. η καρτα εχει κανονικoτατα υπολοιπο οποτε δεν τιθεται θεμα μηδενικου balance. Δεν μας τα λενε καλα ο Αγγλοι. Κατι μου λεει οτι καλο ητανε οσο κρατησε κ θα τον πιουμε παλι. Δεν ξερω αν φταει η Revolut οπως ολα δειχνουνε ή το "μη κερδοσκοπικο κ φιλανθρωπικο ιδρυμα" Paypal το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.
Update:
Μιλαγα τωρα με το support της Revolut. Μου ειπε με αλλα λογια την ιδια "ταταριά" π μου ειπανε κ απο την πειραιως παλια. Οτι κυριε δεν υποστηριζουμε επισημα το Paypal κ ειναι θεμα στιγμιαιας συγκυριας αν θα περασει η καρτα ή οχι σε καθε αγορα. Κ του απανταω οτι αν ισχυει κατι πρεπει να ισχυει απο την αρχη σαν κανονας κ οχι να ειναι θεμα τυχης λες κ παιζουμε σε καζινο. Κ μου ελεγε να δοκιμασω αργοτερα μηπως διορθωθει κ οτι κ καλα εργαζονται πανω στο προβλημα κ τετοια ωραια. Ειναι απλο ειτε η ιδια η Revo ειτε με πιεση το paypal θελανε να σταματησουνε ολο αυτο κ απ'οτι φενεται θα το κανουνε. Αρα παμε ξανα στο κολπο με το paypal balance.....
We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, MasterCard xχχχ because it has been denied by the card issuer. We'll use your preferred back-up payment method to complete this transaction. Please continue with this back-up payment method or choose a different way to pay. |
Update:
Μιλαγα τωρα με το support της Revolut. Μου ειπε με αλλα λογια την ιδια "ταταριά" π μου ειπανε κ απο την πειραιως παλια. Οτι κυριε δεν υποστηριζουμε επισημα το Paypal κ ειναι θεμα στιγμιαιας συγκυριας αν θα περασει η καρτα ή οχι σε καθε αγορα. Κ του απανταω οτι αν ισχυει κατι πρεπει να ισχυει απο την αρχη σαν κανονας κ οχι να ειναι θεμα τυχης λες κ παιζουμε σε καζινο. Κ μου ελεγε να δοκιμασω αργοτερα μηπως διορθωθει κ οτι κ καλα εργαζονται πανω στο προβλημα κ τετοια ωραια. Ειναι απλο ειτε η ιδια η Revo ειτε με πιεση το paypal θελανε να σταματησουνε ολο αυτο κ απ'οτι φενεται θα το κανουνε. Αρα παμε ξανα στο κολπο με το paypal balance.....