Καλησπερα σε ολους. Εχω την καρτα εδω κ 10 περιπου ημερες μεσω της εφαρμογης κ την φυσικη καρτα μολις 2 μερες. Εχω κανει γυρω στις 20 αγορες τις προηγουμενες ημερες απο ebay κυριως, κ αλλου κ παντα μεσω paypal κ ολα καλα. Τωρα μολις πριν 5 λεπτα μου εριξε ακυρο σε αγορα μεσα στο ebay. Το γνωστο ακυρο δηλαδη π τρωμε με τις ελληνικες καρτες. η καρτα εχει κανονικoτατα υπολοιπο οποτε δεν τιθεται θεμα μηδενικου balance. Δεν μας τα λενε καλα ο Αγγλοι. Κατι μου λεει οτι καλο ητανε οσο κρατησε κ θα τον πιουμε παλι. Δεν ξερω αν φταει η Revolut οπως ολα δειχνουνε ή το "μη κερδοσκοπικο κ φιλανθρωπικο ιδρυμα" Paypal το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.
Update:
Μιλαγα τωρα με το support της Revolut. Μου ειπε με αλλα λογια την ιδια "ταταριά" π μου ειπανε κ απο την πειραιως παλια. Οτι κυριε δεν υποστηριζουμε επισημα το Paypal κ ειναι θεμα στιγμιαιας συγκυριας αν θα περασει η καρτα ή οχι σε καθε αγορα. Κ του απανταω οτι αν ισχυει κατι πρεπει να ισχυει απο την αρχη σαν κανονας κ οχι να ειναι θεμα τυχης λες κ παιζουμε σε καζινο. Κ μου ελεγε να δοκιμασω αργοτερα μηπως διορθωθει κ οτι κ καλα εργαζονται πανω στο προβλημα κ τετοια ωραια. Ειναι απλο ειτε η ιδια η Revo ειτε με πιεση το paypal θελανε να σταματησουνε ολο αυτο κ απ'οτι φενεται θα το κανουνε. Αρα παμε ξανα στο κολπο με το paypal balance.....
| We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, MasterCard xχχχ because it has been denied by the card issuer. We'll use your preferred back-up payment method to complete this transaction. Please continue with this back-up payment method or choose a different way to pay. |
Update:
Μιλαγα τωρα με το support της Revolut. Μου ειπε με αλλα λογια την ιδια "ταταριά" π μου ειπανε κ απο την πειραιως παλια. Οτι κυριε δεν υποστηριζουμε επισημα το Paypal κ ειναι θεμα στιγμιαιας συγκυριας αν θα περασει η καρτα ή οχι σε καθε αγορα. Κ του απανταω οτι αν ισχυει κατι πρεπει να ισχυει απο την αρχη σαν κανονας κ οχι να ειναι θεμα τυχης λες κ παιζουμε σε καζινο. Κ μου ελεγε να δοκιμασω αργοτερα μηπως διορθωθει κ οτι κ καλα εργαζονται πανω στο προβλημα κ τετοια ωραια. Ειναι απλο ειτε η ιδια η Revo ειτε με πιεση το paypal θελανε να σταματησουνε ολο αυτο κ απ'οτι φενεται θα το κανουνε. Αρα παμε ξανα στο κολπο με το paypal balance.....