Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 173.

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

dimi1982 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Ναι θεωρώ καλή την κατανάλωση (απλά καλη), βέβαια έχω δει και rom με καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας. Τώρα έχω βάλει την gtv 6.2.25 dev και δοκιμαζω! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

3ωρες(οθόνη) με υπόλοιπο 40% και χρήση με data(3g)απ'οτι βλέπω,είσαι μια χαρά! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Ε πατήστε και πάνω στην οθόνη να το δούμε και σε ωρα-λεπτα για να βγάλουμε άκρη! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πλέον κι εγώ με gtv 6.2.25 dev! Αν και με ταλαιπώρησε λίγο η όλη διαδικαδια,στο τέλος όλα καλα! Φλασαρα από twrp το super user που είχε μέσα και ειμαι οκ! Αρχικά κατάφερα και μπρικαρα τη συσκευή περνώντας official stable 7.1.8,μετά με άλλο sp flashtool το επανέφερα πέρασα την τελευταία official dev(με τον updater)και παλευα κάνα δίωρο να ξεκλειδωσω bootloader ώσπου τα κατάφερα! Μετά άλλο ένα δίωρο για να βάλω την gtv,δεν ξέρω γιατί άλλο δεν προχωρούσε η διαδικασία και στο τέλος τα έκανα ήρεμα όλ…

• Μου ήρθε κι εμένα το sms μετά από σχεδόν 50 μέρες και δύο αιτήσεις! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κάτι καινούργιο που διάβασα στο en.miui είναι ότι στη μια sim θα έχει 4G και στη δεύτερη 3G! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν δουλεύει το update με την multi eu,πρέπει να φλασαρεις την official Αγγλοκινεζικη stable και μετά με τον updater βάζεις την dev! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν δεν έχετε την official Αγγλοκινεζικη stable ο updater δεν δουλεύει. Πρέπει να περαστεί με flashtool και μετά βαζετε την official dev με τον updater! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν βλέπω και καμία διαφορά, αλλά ακόμα είναι νωρις. Θα τι δούλεψω λιγες μέρες και θα σας πω! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το φλασαρισμα έγινε με απόλυτη επιτυχία,πλέον είμαι με 7.1.8 multi stable eu χωρίς να χάσω τίποτα απ τα δεδομένα μου(όπως ακριβώς ήμουν και με την 7.1.6 multi stable eu). Αν το επιχειρησετε πάντα με δική σας ευθύνη! Άφησα τσεκαρισμενο στο φλασαρισμα μόνο το system και ακολούθησα την ίδια διαδικασία με το κανονικό φλασαρισμα! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βγήκε και σε 7.1.8 η ίδια στο [Stable] Xiaomi.eu MIUI7-7.1.8.0 Stable Multi Rom Root flash with SP Flash T... - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile Θα δοκιμασω να φλασαρω μόνο το system,έχω την 7.1.6! Αν δε το μπρικαρω θα σας πω! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μόνο με flashtool μπορείς να περάσεις την official και μετά βάζεις με τον updater την dev. Δεν είναι official αυτή που έχεις! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μήπως έχεις πειραγμενη ROM απ το καταστημα και γι'αυτο δεν σ'αφηνει να περάσεις την dev? Ποια rom ακριβός έχεις? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Προσοχή γιατί υπάρχουν μικρές χρεώσεις σ'αυτα τα sms! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν έχεις άλλο Android κινητό βάζεις το λογαριασμό σου εκεί και κανείς εξαγωγή σε sd,μετά περνάς το αρχειακι(vcf άν δε κάνω λάθος)στον υπολογιστή και μετά συνδεεις το κινητό στο υπολογιστή και μεταφέρεις το αρχείο μέσα στο κινητό χύμα. Μετά πας και κανείς εισαγωγή και αυτό βρίσκει μόνο του το αρχείο και περνάει τις επαφές! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πας επαφές πατάς παρατεταμένα το αριστερό πλήκτρο κάτω(3 γραμουλες)και σε βάζει στο μενού των επαφων,πας οργάνωση επαφών και ομαδική διαγραφή. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

dimi1982 - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Και εγώ έτσι προσπαθούσα αλλά είχε μουλαρωσει και δεν τις έβλεπε με τίποτα! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

dimi1982 - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από kynegeiros: “Έβαλα την multi-eu stable 7.1.6.0 Περνάω τώρα τις εφαρμογές μου...και σε λίγο ελπίζω να καταφέρω και τις επαφές μου” Εγώ με τις επαφές είχα θέμα και ταλαιπωρηθηκα λίγο,μέχρι που τις πέρασα import-export από άλλο κινητό και ησυχασα. Πάντως αυτή ή rom είναι πολύ σταθερή και θα την αλλάξω μόνο αν ξεκλειδώσω bootloader για να μπει ή Ελληνική gtv! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπορεί να κάνει και 10 λεπτά μη φοβηθεις! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

dimi1982 - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από alec69: “γεια σας, πρωτη φορα γραφω θελω να περασω την dev rom για να ξεκλειδωσω τον bootlader,εχω την 77.0.11.0/stable αποminideal αγορα, οταν επιλεγω την πομ μου λεει can't verify update!τι κανω λαθος;μπορει να βοηθησει καποιος!Ευχαριστω ” Επειδή έχεις πειραγμενη rom απ το καταστημα, δεν μπορείς να την περάσεις μ'αυτο τον τρόπο! Πρέπει να χρησιμοποιήσεις flashtool για να βάλεις την official (η την dev απευθείας)και μετά ακολουθεις τα βήματα! Το sms για το ξεκλείδωμα σου έχει ερθει…