Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-173 από 173.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kodorevi8ulis: “Γιατίμε τον stock launcher ; αν δοκιμάσεις κανένα Nova ή άλλο ;” Ναι με τον stock,καλά λες έτσι το είχα λύσει και στο άλλο Λες να δοκιμασω τον Nova? Σχεδον παντα δουλευα τον stock launcher σε όλα τα κινητά και λίγο τον apex,ήρθε η ωρα μάλλον να δοκιμασω και αυτόν τον nova που πολλοί λένε οτι είναι ο καλύτερος! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλά θα τους τρελανουμε τους Ινδους,θα λένε καλά αυτοί ψηφίζουν ακόμα και να μας ακυρώσουν όλους Στάλθηκε από το XFire μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά ήρθε με multilingual MIUI 7.0 Stable 7.0.99.11(LHFNYUN),με playstore και kingroot-kinguser :confused: Ξέχασαν να μου βάλουν μέσα τον ανταπτορα για τον φόρτιστη,που βρίσκουμε τώρα? Εντάξει έχω φορτιστες από αλλά κινητά αλλά θέλω να το δουλεύω με τον δικό του. Στάλθηκε από το XFire μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλά δεν το κάναμε μόνο εμείς φαντάζομαι Στάλθηκε από το XFire μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το σπαμε το περσινο ρεκόρ της Ινδιας τι λετε? Στάλθηκε από το XFire μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από johng4: “Έχω ένα μικρό θέμα με τα μυνήματα. Ενώ είναι αποθηκευμένη ή επαφή όταν κάποιος απαντάει μου το εμφανίζει σαν αγνώστου με +30 μπροστά. Πρέπει να αποθήκευσω όλες τίς επαφές έτσι για να βγαίνουν σώματα τα ονόματα ή υπάρχει πιο εύκολος τρόπος? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” play.google.com/store/apps/det…_1_yJOCVqj1CYmtsgG6gJjIAw Στάλθηκε από το XFire μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νικητές είμαστε έτσι κι αλλιώς Στάλθηκε από το XFire μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+1 και απο το εταιρον ημιση #panathare Στάλθηκε από το iQ7020 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μέσα κι εγώ! username:dimi1982 Στάλθηκε από το XFire μου χρησιμοποιώντας Tapatalk