Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-13 από 13.

• Καλησπέρα και πολλά ευχαριστώ που ασχοληθήκατε με το πρόβλημα που αντιμετώπισα. Τελικά το πρόβλημα φτιάχτηκε στο service, καθώς χρειάστηκε να γίνει επανατοποθέτηση της κεραίας. Προσβλέπω στην παραλαβή του κινητού μου εκ νέου και θα επανέλθω! Μέχρι τότε και πάλι σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για το χρόνο που αφιερώσατε.

• Καλημέρα, έχω ανοίξει και εγώ παρόμοιο thread με το ίδιο πρόβλημα! (ίσως να πρέπει κάποιος moderator να το κλείσει) Εγινε το reset, έβαλα γλώσσα και περιοχη, συνδέθηκα στο wifi της εταιρίας thumbup.png , έβαλα και google account,έκανα skip το Mi Account για μετά, password &fingerprint ok, απενεργοποίησα το αυτόματο update, και setup complete... Πάλι no service... cursing.png Στο sim card name μου έχει wind gr. sim card number κενό, prefered network LTE, και εξακολουθεί να μην μου βρίσκει δίκτυα …

• Το πήρα από το Citismarket στη Μεταμόρφωση Αττικής. ¨Εγινε το reset, έβαλα γλώσσα και περιοχη, συνδέθηκα στο wifi της εταιρίας , έβαλα και google account,έκανα skip το Mi Account για μετά, password &fingerprint ok, απενεργοποίησα το αυτόματο update, και setup complete... Πάλι no service... Στο sim card name μου έχει wind gr. sim card number κενό, prefered network LTE, και εξακολουθεί να μην μου βρίσκει δίκτυα όταν κάνω χειροκίνητη αναζήτηση... Υπάρχει κάποιο setting που πρεπει να δοκιμάσω κατά τ…

• λοιπόν τελευταία λύση κάνω factory reset και το πάω απο εκεί γιατί το μόνο που μου μένει είναι ότι έκανα update πριν δοκιμάσω να κάνω κάποιο τηλεφώνημα οπότε θα δω πως θα συμπεριφερθεί η συσκευή χωρίς να την έχω "πειράξει" καθόλου...

• Παράθεση από LLLEFTERIS: “Κατσε εγω μπερδευτηκα εχεις κανονικα μεσα στο κινητο το ειδες με *#06# η απλα ειδες οτι στο αυτοκολητο γραφει το imei? ” Και τα δύο . είδα και τα πλήρη στοιχεία αλλά δεν ξέρω τι χρειάζεστε να σας παραθέσω απο αυτά.

• Παράθεση από takisfrag: “imei έχεις κανονικά ; Το έχεις δει ; ” ok το έχω κανονικά ήταν κολλημένο στο πίσω μέρος του τηλεφώνου και το έχω κρατήσει στη θήκη.

• Παράθεση από takisfrag: “imei έχεις κανονικά ; Το έχεις δει ; ” Εδώ φίλε μου θα σε γελάσω... δε γνωρίζω πως να το δω αυτό. θα το ψαξω λίγο και επανέρχομαι. Παράθεση από PANOS_NIKAIA: “Έχω 2 WIND SIM στο κινητό oι οποίες δουλεύουν κανονικά.Μια φορά ξαφνικά δεν έβλεπε τη SIM2 που είναι νάνο και με μια επανεκκίνηση την είδε κανονικά.Υποθέτω έχεις κάνει επανεκκίνηση. ” Έχω κάνει περίπου 30 reboots σήμερα, και το έχω κλείσει και ανοίξει άλλες τόσες . Πάντως πραγματικά ευχαριστώ πολύ όλους σας που ασχ…

• Ναι έχω δοκιμάσει και στις 2 θέσεις. Κάτι ενδιαφέρον είναι ότι στην θέση 1 όταν προσπαθώ να βρω χειροκίνητα δίκτυο δεν μου παρουσιάζει κανένα στην αναζήτηση, ενώ στην θέση 2 μου βρίσκει το δίκτυο τη; wind αλλα δεν μπορεί να συνδεθεί, και αυτόματα γυρνάει να κάνει register στην προεπιλογή αλλά και εκεί δεν τα καταφέρνει. προσανατολίζομαι στο ότι απλά η συσκευή έχει ελλάτωμα και μάλλον αύριο θα τη στείλω πίσω...

• Καλησπέρα ξανά σε όλους! Δυστυχώς επανέρχομαι γιατί τελικά η SIM μου δεν έχει πρόβλημα (την τέσταρα στο κινητό της συζύγου και δουλεύει κανονικά) και το note 4x δεν συνδέεται σε δίκτυο ούτε wind(η sim μου), ούτε και vodafofe (η sim της συζύγου που δοκίμασα). Mάλιστα όταν άνοιξε το κινητό με το πιν της vodafone sim μου έβγαλε και σύντομο μύνημα "καλωσήρθατε στη vodafone", χωρίς βέβαια να μπορώ να προγματοποιήσω κλήσεις ή να δεχτώ κλήσεις. Είναι η πρώτη μέρα μου με το xiaomi και είχα πολύ όρεξη να…

• Στο παλιό μου τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά... Το πιν για να ανοιξει το κινητό (το xiaomi) το δέχεται, άρα λογικά έχει κάτσει καλά στο tray. κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ. Καμιά ιδέα να δοκιμάσω?

• @'NasDriver Ακριβώς! όταν με παίρνουν η κλήση ποωθήται αυτόματα, και όταν δοκιμάζω να πάρω δεν ολοκληρώνεται ποτέ. Πάνω δεξιά δίπλα στην μπαταρία μου γράφει "no service". Υπάρχει περίπτωση να φταίει η SIM μου?

• Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!! Επισύναψα το screenshot. Το κινητό είναι το note 4x. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/39649/

• Καλησπέρα σε όλους. Μόλις απέκτησα το redmi note 4x και ενώ δεν βιάζομαι να μπω στη διαδικασία της αλλαγής rom, έχω πρόβλημα με το ότι δεν μου ενεργοποιεί τη sim και ουσιαστικά το τηλέφωνο είναι "αχρηστο". Τα δεδομένα λειτουργούν κανονικά. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη... το μύνημα που μου βγάζει είναι: "Your SIM card isnt activated", και αν πατήσω στο μύνημα μου βγάζει ένα reactivate sync call history... ευχαριστώ εκ των προτέρων.